Opublikowano 15 października15 paź Trochę słabo z tym odbijaniem światła :-/ Ja gram często poza domem
Opublikowano 15 października15 paź 5 minut temu, NemoKOF napisał(a):Trochę słabo z tym odbijaniem światła :-/ Ja gram często poza domemNo ale to o czarnucha chodzi tylko?Minusy to dla mnie żadne minusy.
Opublikowano 15 października15 paź Minusy takie jak pisałem - input lag: Russ mówi wyraźnie sam - nie sprzedawajcie 3DSów/NDSów, jeszcze nie. Pokazuje też jak steruje Linkiem w Zeldzie na stylusa, widać laga ale imo tam tak nie przeszkadza.
Opublikowano 15 października15 paź Obejrzałem cała recke, te lagi to raczej minimalne i nie powinny przeszkadzac w rozgrywce, no a jakby co to i tak mam oryginalny sprzęt jeszcze. Za to jeszcze raz napisze, jestem w szoku jak te gry ze steam działają, to będzie idealny sprzęt do klikania visual novel pod kołderką. Do tego wszystko na androidze, zostały mi jeszcze dwie mobilki w które gram, bede mógł ogarniać dwie jednocześnie
Opublikowano 15 października15 paź 7 minutes ago, Shen said:Obejrzałem cała recke, te lagi to raczej minimalne i nie powinny przeszkadzac w rozgrywce, no a jakby co to i tak mam oryginalny sprzęt jeszcze. Za to jeszcze raz napisze, jestem w szoku jak te gry ze steam działają, to będzie idealny sprzęt do klikania visual novel pod kołderką. Do tego wszystko na androidze, zostały mi jeszcze dwie mobilki w które gram, bede mógł ogarniać dwie jednocześnieNa jakiej zasadzie działają gry ze Steam?
Opublikowano 15 października15 paź 8 minut temu, Czoperrr napisał(a):Na jakiej zasadzie działają gry ze Steam?
Opublikowano 15 października15 paź 2 warstwy emulacji. Grafika tłumaczona na Vulkan, czyli to co robi Steam Deck bo DirectX nie jest dostępny na Linuxa (Vulkan jest na wszystko może poza maciem) I tłumaczenie instrukcji procesora x86 ma instrukcje ARM. Ja liczę, że weźmie się samo valve za to i dosteoniemy mniej prądozerne HH Pc ma ARM gdzie wydajność per wat jest wyższa. Fajna maszynka. Minusy z lagiem nie są minusami jej Tylko całej platformy, podobnie jak jakość emulatorów, mówi że niektóre gierki tną przy doczytywaniu jak Mario 3D Land ale I tak fajna maszynka. Wiele rzeczy w jednym miejscuOdbijanie światła to minus szkła i braku powłoki która temu mogłaby przeciwdziałać
Opublikowano 15 października15 paź To chyba jeszcze mocno w powijakach, ten film co wrzuciłem ma miesiąc, a jak typ recenzował thora, to mówił, że już dużo lepiej działa ta emulacja i cisnął w Hades 2
Opublikowano 16 października16 paź Jutro ma być dostępna Ayaneo Pocket Air Mini:https://www.ayaneo.com/product/AYANEO-Pocket-AIR-MiniTrochę lepsza wydajność PS2, ekran 4:3 do retro chyba lepszy, cena ma być podobna.
Opublikowano 16 października16 paź 11 godzin temu, Shen napisał(a):No ale to o czarnucha chodzi tylko?Minusy to dla mnie żadne minusy.No te minusy to z dupy. Totalnie naciągane.Ekran błyszczący ? Od czego jest folia/szkło/hybryda matowa ?! Fabrykę zawsze trzeba poprawiać w chinolach.Wersja Pro zamówiona, najdroższa kompletnie niepotrzebna a jeśli zabraknie mocy to RAMem tego się nie nadrobi, no chyba że emu Steam/Windowsa ale umówmy się nie do tego ten HH jest stworzony :)
Opublikowano 16 października16 paź 6 minutes ago, RafaU said:No te minusy to z dupy. Totalnie naciągane.Ekran błyszczący ? Od czego jest folia/szkło/hybryda matowa ?! Fabrykę zawsze trzeba poprawiać w chinolach.Wersja Pro zamówiona, najdroższa kompletnie niepotrzebna a jeśli zabraknie mocy to RAMem tego się nie nadrobi, no chyba że emu Steam/Windowsa ale umówmy się nie do tego ten HH jest stworzony :)W minusach chodziło mu o obudowę, nie o ekran.
Opublikowano 16 października16 paź Tak mogłem zacytować i odpisać co trzeba. Ubrałem to w jeden post. kKND :)
Opublikowano 16 października16 paź O ekran też chodziło, odbija mocno światło, mówił w recencji o tym
Opublikowano 18 października18 paź W dniu 16.10.2025 o 09:42, RafaU napisał(a):Wersja Pro zamówiona, najdroższa kompletnie niepotrzebna a jeśli zabraknie mocy to RAMem tego się nie nadrobi, no chyba że emu Steam/Windowsa ale umówmy się nie do tego ten HH jest stworzony :)masz jeszcze 1 tera pamięci, karty o tej pojemności solidnych firm kosztuja ponad 400zł, chociaż nie wiem, czy tyle w życiu bym wykorzystał.Ile cię wyszło z wysyłką?
Opublikowano 18 października18 paź Mam sporo kart 512GB 1480zł z wysyłką po kursie z dnia 15.10.2025r.
Opublikowano 18 października18 paź Ktoś może zamówił to Mangami?Jeśli chodzi o emulację znalazłem filmik jak prezentują się gry z PS2: Edytowane poniedziałek o 12:124 dni przez Nonname
Opublikowano poniedziałek o 13:034 dni W dniu 15.10.2025 o 22:59, Czoperrr napisał(a):Na jakiej zasadzie działają gry ze Steam?Czy ten gamehub jest bezpieczny @NemoKOF ? Sporo uprawnień wymaga, raczej na forach odradzają
Opublikowano poniedziałek o 13:044 dni Jest, mega działają gry z Steam i Winlator :) To będzie przyszłość HH
Opublikowano poniedziałek o 13:364 dni 30 minut temu, grzybiarz napisał(a):Czy ten gamehub jest bezpieczny @NemoKOF ? Sporo uprawnień wymaga, raczej na forach odradzająNie wiem czemy miałbym znać odpowiedź na to pytanie :-) Na nie używam bo nie mam na czym, moja najmocniejsza maszyna na Arm to podkręcony Switch Lite i Samsung S22 Ultra - na żadnym w nim pewnie nie zagram na Gamehubie. Natomiast podobnie jak Rafau uważam, że żeby mieć sensowne i CICHE maszynki to HH PC muszą iść w stronę ARM gdzie wydajność per wat jest lepsza.
Opublikowano poniedziałek o 19:044 dni W dniu 18.10.2025 o 16:05, Nonname napisał(a):Ktoś może zamówił to Mangami?Jeśli chodzi o emulację znalazłem filmik jak prezentują się gry z PS2:Zamówiłem, ale do PSP, nie do PS2. Chociaż patrząc na ten filmik to i tak nie jest źle jak na zabawkę za 75$
Opublikowano wtorek o 06:343 dni 11 godzin temu, mcp napisał(a):Zamówiłem, ale do PSP, nie do PS2. Chociaż patrząc na ten filmik to i tak nie jest źle jak na zabawkę za 75$Tak z ciekawości - ile doliczyli Ci tax'u i kosztów wysyłki? Pytam żeby oszacować te koszty, bo zamówiłem na Indiegogo Ayaneo Pocket Air Mini. Edytowane wtorek o 11:393 dni przez Kris77