Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Czytałem te narzekania na sterowanie i nie neguje tego, ale nabiłem setki godzin w monster hunter na 3ds, to mnie zahartowało, nie grałem na bardziej niewygodnym sprzęcie.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 13 minut temu, NemoKOF napisał(a):Thor się wydaje ultimate maszynką. Wersja z 12gb ramu cenowo dobra, dobre ekrany, do kieszeni wlezie, jeden ekran można wyłączyć. Jedynie sterownie ze względu na ekranik upchnięte bardziej a tak to nie ma czego się czepiaćno zamawiałem wersję 12/256 ale z tego co dostałem info o opóźnieniu to spowodowane jest to, że wyprzedają się w pień. Nękanie mailami kiedy wysyłka chyba ich skusiła na wysyłkę lepszej wersji ;)
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. @RafaU ile Ci wyszło w złotówkach za ten ekranik?To już wszystkocprzychodzicw komplecie czy osobno trza jeszcze kabelki domawiac?
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Tak komplet masz, ale to jest komplet pod retroida, jeśli chcesz pod inny HH musisz dokupić straż.Koszt wysyłki z strony retroida na złotówki to 380zl , brałem jeszcze szkło ochronne.Będę zestaw RP5 + DS sprzedawał za myślę 1100 zł ;)
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 22 minuty temu, RafaU napisał(a):Będę zestaw RP5 + DS sprzedawał za myślę 1100 zł ;)Thora kiedy wystawiasz na sprzedaz?
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. W dniu 21.10.2025 o 08:39, mcp napisał(a):75$ za konsolę + 12$ za przesyłkęHej, wysłali ci już? Bo ja nadal czekam. Kupiłem 16 października. W zeszłym tygodniu się zapytałem kiedy wysyłka to odpisali ze ogarniają zamówienia. Przed chwilą na kolejnego maila znów odpisali ogólnikowo, bez terminu wysyłki. Coś długo im schodzi z tym.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 2 godziny temu, REZOK napisał(a):Hej, wysłali ci już? Bo ja nadal czekam. Kupiłem 16 października. W zeszłym tygodniu się zapytałem kiedy wysyłka to odpisali ze ogarniają zamówienia. Przed chwilą na kolejnego maila znów odpisali ogólnikowo, bez terminu wysyłki. Coś długo im schodzi z tym.Też czekam, kupiłem 17 października. Nawet nie wiem jak to sprawdzić, bo jedyne co od nich dostałem to potwierdzenie zamówienia na maila, jak chcę sprawdzić status to każą mi jakąś guwnianą aplikację "Shop" ściągać, bo na ich stronie nic nie ma. W regulaminie mają, że wysyłka 7-20 dni roboczych więc czekam cierpliwie
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nie czytałem tego regulaminu xd. Ja ściągnąłem sobie tą apke, ale na razie nic z tego nie wynika. Status zamówienia to: potwierdzone. Od prawie 2 tygodni. Na reddicie widziałem że niby już niektórym szczęśliwcą którzy kupili w połowie października wysłali, ale to pojedyncze przypadki.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Są w stopce informacje odnośnie "shipping" i dla tego yunexpress jest podany taki przedział czasowy na wysyłkę. A w apce w ogóle nie ma mojego zamówienia także czekamy jak zrobili takiego bangiera wg recenzji to się zakopali w zamówieniach, do tego wysyłka z Chin to pewnie w listopadzie przyleci