Opublikowano 3 godziny temu3 godz. A dokładnie to pozostałości po gaśnicy :) czytałem co ten user napisał i na stronie producenta i redicie. To się mogło każdemu stać, wybuchające baterie w urządzeniach to nie temat tabu, co jakich czas można gdzie o tym przeczytać, Samsung i Apple są przodujące w tym aspekcie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Godzinę temu, Ukukuki napisał(a):To jest osad po wybuchu baterii.Pisał, że gaśnicą gasił.1 godzinę temu, grzybiarz napisał(a):I niusa czytałem że komuś Samsung w autobusie wybuchł Ktoś tam pytał o fotki potworka, wrzucam z poziomu tel:Różnica w jasności (chyba reset naprawia problem, ale muszę potestować)Widok od tylcaZapalniczka dla skali .Pobrałem jaki emu melonDS na obsługę dwóch screenów, ale górny ekran idzie bez efektów (wybrałem efekt LCD), poza tym jest w 16:9Dla porównania:Widac różnicę muszę pogrzebać - może w tym standardowym melonieAyn Thor to nie jest, ale tak zle nie wyglada i pewnie wygodniej w dłoniach leży.
Opublikowano 41 minut temu41 min 3 godziny temu, grzybiarz napisał(a):I niusa czytałem że komuś Samsung w autobusie wybuchł Ktoś tam pytał o fotki potworka, wrzucam z poziomu tel:Różnica w jasności (chyba reset naprawia problem, ale muszę potestować)Widok od tylcaZapalniczka dla skali .Pobrałem jaki emu melonDS na obsługę dwóch screenów, ale górny ekran idzie bez efektów (wybrałem efekt LCD), poza tym jest w 16:9Dla porównania:Widac różnicę muszę pogrzebać - może w tym standardowym melonieZiom tu masz fajny filmik dla Dual Screen :) Identycznie sobie poustawiaj i będziesz zadowolony :)
Opublikowano 38 minut temu38 min Robiłem wedlug strony to w sumie inne są ustawienia bo emulatory sie zmieniają:/ Obczaję potem filmik, na spokojnie, na tv