Opublikowano środa o 06:244 dni Jeszcze tydzień temu mnie nagabywali żeby brać i wychodziło jakoś niecałe 300 zł, to legitna w ogóle stronka ?
Opublikowano środa o 07:234 dni Nie zamawiałem na banggood nic od jakichś 12 lat, ale kiedyś była legitna i bez problemu przyszły mi jakieś Mi bandy i inne rzeczy.
Opublikowano środa o 10:084 dni Poprawka za trimui brick pro chcą teraz 260 zł, taniej jak zwykły brick ;/
Opublikowano środa o 10:313 dni 21 minut temu, S_600 napisał(a):Poprawka za trimui brick pro chcą teraz 260 zł, taniej jak zwykły brick ;/Gdzie masz taką cenę ? Bo na pewno nie na banggood. Pamiętaj że kupując u nich już masz wszystko wliczone podatki i inne pierdy, nic Cię nie na potka po drodze.
Opublikowano środa o 11:513 dni Z podatkami wyszło 275 zł, banggod. Nowy klient, pierwszy zakup. Edytowane środa o 11:513 dni przez S_600