Opublikowano 30 listopada 20214 l Nie ma tematu o najlepszym hack n' slashu na rynku? Podobno 1080p i 30fps na XSX Czyli taki sam klatkarz jak w Titan Queście na next gen konsolach. Tylko tam jest chyba dynamic 4k. Co do sterowania za pomocą gałek w takich grach to da się - grałem tak przez jakiś czas właśnie w TQ na Switchu i fajne, zupełnie inne doświadczenie niż M+K.
Opublikowano 30 listopada 20214 l Autor 14 minut temu, devilbot napisał: Mam titan questa na sex i wydaje mi się że działa w 60 A to mógł dostać jakiegoś silent patcha po drodze. Ja się posiłkuję zawsze tym zestawieniem www.resetera.com/threads/xbox-one-x-and-series-x-s-enhanced-games-all-titles-platforms-and-details.24378/
Opublikowano 3 grudnia 20214 l Wygląda jak gra z komórki. W dobie Diablo 2 Ressurected i Path of Exile nie wróżę żadnego sukcesu.
Opublikowano 3 grudnia 20214 l Grim Dawn najlepszy hack and slash od czasu D2 pod względem kampanii single. POE mnie szybko znudziło.
Opublikowano 22 grudnia 20214 l Dzisiaj wyszedł patch dodający polską lokalizacje i odblokowanie klatek na konsolach Microsoftu.
Opublikowano 19 maja 20223 l Raczej nie. Gra chodzi w 1080p i nie wygląda za ładnie to na dużym TV :(. Chodzi w 60fps i czasem są spadki animacji.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Autor Nadchodzi ostatni potężny dodatek. W podstawce i arenach Crucible spędziłem jakieś 2k godzin. Trzeba będzie wrócić i skończyć to ze wszystkimi dlc narazBut the wait is nearly over. Fangs of Asterkarn development is in its final stretch, and while we know for certain that This time it will be Grim Dawn's final hurrah, calling it just another expansion is a gross understatement. Your journey into the land of the Kurn will span over 5.5 square kilometers. For reference, that's 76% the size of the base game, 170% as big as Ashes of Malmouth and 223% as large as Forgotten Gods.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Godzinę temu, GearsUp napisał(a):Nadchodzi ostatni potężny dodatek. W podstawce i arenach Crucible spędziłem jakieś 2k godzin. Trzeba będzie wrócić i skończyć to ze wszystkimi dlc narazBut the wait is nearly over. Fangs of Asterkarn development is in its final stretch, and while we know for certain that This time it will be Grim Dawn's final hurrah, calling it just another expansion is a gross understatement. Your journey into the land of the Kurn will span over 5.5 square kilometers. For reference, that's 76% the size of the base game, 170% as big as Ashes of Malmouth and 223% as large as Forgotten Gods.Wspaniała gra, kurde te wszystkie ARPG żywotne najpierw DLC do 25 letniej gry, teraz do 10 letniej.