Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 27 minut temu, Josh napisał(a):No, ale może Xabi jest na właściwym tropie i coś w tym jest, że robią to specjalnie, żeby narobić szumu u youtuberów, bo tak to przynajmniej ktoś o nich usłyszy i zamiast dwóch osób, gierkę sprawdzi 20.Może tak było w przypadku tej gry o dwóch lesbijkach rycerkach, w której dosłownie wszystko leżało od optymalizacji po system walki. Jak masz mały budżet, plansze sklejone z darmowych assetów, brzydkie animacje, trzy modele przeciwników na całą grę, walki z bossami oparte na dwóch rodzajach ataków na krzyż, to wtedy trzeba kombinować, żeby jakoś przyciągnąć uwagę graczy. No ale nie Forza, Subnautica czy 007, bo to są na tyle znane marki, że spokojnie by sobie poradziły bez takich kontrowersji.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 46 minut temu, devilbot napisał(a):Nie wierzę Ci.Wiem, że masz centrum dowodzenia z kilkunastoma monitorami na których aktywnie śledzisz pedalstwo w grach wideo.Cholera, znowu zostałem przejrzany
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Z tą gierką o rycerzach lesbijkach była chyba jeszcze akcja że skasowali tuż przed premiera wersję na Xboxa, wtedy przez chwilę zrobiło się o niej głośno, widziałem nawet komentarze że ludziom zaczęło się podobać, ale ostatecznie chyba niewiele to pomogło.