Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Arc Raiders

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Wredny napisał(a):

No przy takiej średniej to się nie dziwię - ja mam poniżej 30 killów, a godzin 115.

piszesz o liczniku w grze czy konsoli ? bo u mnie w grze czas na powierzchni to 50h natomiast konsola pokazuje 110h. Zakladajac ze srednio na powierzchni przebywam 15 minut to jeden kill (w obronie lub pomocy komus) co 4ty mecz gdy ma mapie masz 18? graczy to nie jest chyba duzo.

Edytowane przez Szymek

• Odpowiedzi 936
  • Wyświetleń 31,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czy to już jest ten czas? Jak myślicie drodzy forumowicze?

• Gdyby nie jakieś, tfu, obowiązki dorosłego człowieka, to grałbym cały czas non stop! Rozegrałem dwie rundy do tej pory, w jednej poszedłem z jednym zadaniem (dostajemy różne zadania od osób w Speranzi

• Największa niespodzianka tego roku. Nie jestem jakimś wielkim fanem extraction shooterów, ale ARC Riders to najlepsza gra tego typu w jaką grałem w życiu i chyba jeden z najlepszych multików, jakie po

Opublikowano

A Seba to ja się dziwię, że nie gra, a kojarzę Cię chyba z The Division 2 i tam se pewnie grałeś w te DZ, a tam się tylko traciło zebrany loot, a nie gear. Wtedy zobaczysz jaka to jest różnica w graniu takiego extraction lootera.

Kup se kurwa w końcu grę i zobaczysz jak w to się fajnie gra, bo fajnie się gra, mimo toksycznego community, to jest super gierka. No i to prawda, dawno takiego community w grach nie widziałem, żeby przewyższała toksykiem od wszystkich gier razem wziętych w swoim gatunku.

Opublikowano

Mam 133h wskazywane przez PS5, gra pokazuje 77h na powierzchni. Przez ten czas ubiłem 7 graczy w samoobronie. Nie atakuje 1, nawet podczas ostrzału staram się schować, nie strzelam, mówię, że gram po przyjacielsku. Oczywiście często ginę przez taki styl grania, ale do czego zmierzam: w tym tygodniu podczas robienia gwiazdek zostałem zaatakowany 3 razy podczas ubijania większych ARC (kłamstwo, plecy, walka o przedmioty po ubiciu ARC). Po za tym zostałem zabity jeszcze ze 4 razy po prostu przy spotkaniu. Wszystko w około 30 rundach w których zrobiłem wszędzie 3 gwiazdki, awans mam o jeden stopień. Także w tym dobieraniu graczy pod styl grania coś jest. Np na 16 wizyt na Stella Montis zostałem zabity 4 razy, miałem dużo spotkań pokojowych ze wspólnym ubijaniem ARC lub poszukiwaniami przedmiotów pod questy. Jeden youtuber zbiera pomysły na te agresywne podejście do gry i wpadłem na coś takiego: możliwość włączenia trybu pokojowego - nie otrzymujesz obrażeń od Raiders-ów i ich nie zadajesz, całkiem ciekawe. Może to by się sprawdziło: dodanie możliwości aktywacji ładunku wybuchowego podczas KO w trakcie okradania. Nie wiem, wiem za to, że gra jest fenomenalna, a to że przez agresywnych graczy nie mogę "rozwinąć skrzydeł" w postaci swobodnego używania zabawek, które zdobyłem w humanitarny sposób wnerwia mnie niesamowicie. Jak wybiegam zrobić 3 gwiazdki na dużych ARC to jestem zestresowany jak w żadnej innej grze. Wybór czy chcesz się delektować grą w sposób przyjacielski czy też lubisz czuć DRESZCZE EMOCJI postaci ataku niemożliwego do obrony (bo tak to teraz wygląda) raczej powinien być.

Opublikowano
2 minuty temu, Faka napisał(a):

No i dla andrzejkowego humorka wkleję pojebanego fistaszka, który robi dobre shorty i strimy na twitchu:

https://www.instagram.com/reel/DQsZPQZDBzd/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==

kekwkekwkekwkekwkekwkekwkekwkekwkekwkekwkekwkekwkekwkekwkekw

to jeden z plusow premiery tej gry ze trafiilem na typa...blisko 40tka na karku a nie spodziewalem sie ze bede plakal ze smiechu z orzeszka ktory gra w gre.

Edytowane przez Szymek

Opublikowano
2 minuty temu, melkorr napisał(a):

dodanie możliwości aktywacji ładunku wybuchowego podczas KO w trakcie okradania.

No taki pomysł zarzuciłem już wcześniej i to by się właśnie przydało, żeby takie kurwy szczurowate i to jeszcze na free kitach się na darmo nie nachapały fioletowych i złotych itemków, w sensie rozjebanie własnego gearu. Chuj z nimi i do wora z wapniem.

5 minut temu, Szymek napisał(a):

to jeden z plusow premiery tej gry ze trafiilem na typa...blisko 40tka na karku a nie spodziewalem sie ze bede plakal ze smiechu z orzeszka ktory gra w gre.

On już w tarkovie robił dobry content, ale przeszedł na arc raidersy i dowozi teraz tematy XD

Opublikowano
13 minut temu, melkorr napisał(a):

Jeden youtuber zbiera pomysły na te agresywne podejście do gry i wpadłem na coś takiego: możliwość włączenia trybu pokojowego - nie otrzymujesz obrażeń od Raiders-ów i ich nie zadajesz, całkiem ciekawe.

Bez sensu. Jakiekolwiek tryby pve mają tylko sens jak taka postać będzie biegać sobie tylko po trybie pve bez opcji wbicia na serwery PvP.

Opublikowano

Oni muszą ogarnąć mocno temat pve, bo na dłuższą metę, jak zrobisz te wszystkie stoły na 3 poziom i zadania porobisz, to już nie masz nic do roboty w tej grze. Frustracja graczy jest z tego powodu właśnie, że Ci co ogarnęli tematy od początku premiery gry, robią na złość nowym i tyle, nie dają im rozwijać skrzydeł, bo właśnie przez ten pojebany system gry. W samoobronie grasz, a i tak ze zjebami wylądujesz na serwerze.

Z resztą dalej w ten system nie wierzę, zwykłe RNG i tyle, trafisz na toksyka, to trafisz i tyle.

No i tak obejrzałem i osłuchałem ten dev diary embarka z tą grą, to z początku temat był taki, że mocno chcieli gierkę rozwijać w temacie PVE i pewnie mają plany na przyszłość w jakim kierunku pójdzie ta gra.

A najgorsze ścierwa to takie, które zabijają Cię na ekstrakcie będąc na czworakach, zwykłe chujostwo, bo ani ty nie masz z tego pożytku, ani ten zjeb, co Cię zabił.

Opublikowano

No i takie ścierwa jak ten hitlerowiec, co odjebał, to nie jest normalne: