Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 6 godzin temu, wrog napisał(a):Lootu mi nie szkoda, ale denerwuje mnie zakładanie/craftowanie wszystkiego od nowa. To akurat prawda. 3 godziny temu, MaZZeo napisał(a):Muszę pograć solo i pogadać z ludźmi żeby zrozumieć nastawienie graczy, bo póki co ciężko mi to rozszyfrowaćCiężko powiedzieć jak to teraz działa. Na 33lvl grania, chujowych ludzi dostałem najwięcej wczoraj. Nie odpowiadali w żaden sposób. Mam wrażenie, że po tej aktualizacji coś się zjebało. Bo nawet typ mnie zajebał przed zamknięciem windy. Co za jebana szmata, nie zdążyłem już rolki zrobić. Ale uwaga.. przyszedł inny typ i mnie podniósł a trzeci podrzucił bandaż. I poczekaliśmy na kolejny przyjazd windy XD XD więc wkurw i radość jednocześnie bo troche fajnego barachła miałem.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 9 godzin temu, Kangus napisał(a):Jestem święcie przekonany że u mnie ten system agresji zlicza obrażenia które ktoś we mnie wsadza jako moją agresję :). Właśnie znów wylądowałem w agresywnych lobby bo najpiew koleś mnie zabił na stelli w nocy(jakiś wyjatek, wszyscy byli friendly, po prostu byliśmy sami, ja wyszedłem z pokoju z lootem i widać stwierdził że nic mu nie grozi), potem kolejny mecz też ktoś strzelał, teraz w nocy na burried pvp już mocne :). Skopany ten system jest.Może jak nie widzisz to syn wbija na twoje konto i nawala innych :>