maciucha 11 595 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 I bardzo dobrze. Kupujecie regularnie gry w takim stanie na premierę za 350zl, to niech was gołą do samej skóry Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Mecze 6 vs 6 są po prostu miodne, chyba każdy tryb mi się podobał. jednakże irytuje mnie to, że w trybie z bombą ludziska przede wszystkim polują na fragi, zupełnie zapominając o celu gry. Dobry jest też tryb z przejmowaniem celu, zagrałem ze trzy mecze pod rząd. Cytuj Odnośnik do komentarza
PIOTR8642 30 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Godzinę temu, maciucha napisał: Sony kupiło Activision Blizzard i lepiej zadbało o swój produkt. A nie, czekaj... Dlatego kłade laske na ten crossplay z PC i za chwile wjeżdża do mnie PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 1 godzinę temu, KrwawaRyba napisał: Jaki macie pingi w grze? Ja na PS5 w Warszawie mam 40-50ms. Czasami mam wrażenie, że ziomki mają z pół sekundy przewagi, taki mam lag compensation. Włączyłem nawet crossplay i przy niskich 40, lub nawet 3x ma, gra się o wiele lepiej. Każda wymówka dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 271 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Ten gunsmith jest jednak z dupy. Teraz muszę się męczyć z Ftac, który kompletnie mi nie leży, ciekawe ile jeszcze będzie takich broni po drodze? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrwawaRyba 22 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 19 minut temu, krzysiek923 napisał: Każda wymówka dobra. Właśnie na takim pingu gra Cię faworyzuje, to jest zjebane Dlatego wolę grać już z PCtowcami bo oni mają lepsze pingi i nie ma takich jaj 24 minuty temu, PIOTR8642 napisał: Dlatego kłade laske na ten crossplay z PC i za chwile wjeżdża do mnie PS5. Z Xboxa przechodzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza
falcon87pl 123 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 24 minuty temu, krzysiek923 napisał: Każda wymówka dobra. Jakie lobby wjechaly po takim meczu? #SBMM Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Nie rozumiem, przecież napisałeś, że na niższym pingu masz mniejszy lag i gra ci się lepiej, bo jak masz większy to mają nad tobą przewagę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrwawaRyba 22 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 4 minuty temu, krzysiek923 napisał: Nie rozumiem, przecież napisałeś, że na niższym pingu masz mniejszy lag i gra ci się lepiej, bo jak masz większy to mają nad tobą przewagę. Nie, wszystko się rozbija o kompensację laga, wolę takie lobby gdzie każdy jest z tego samego koszyka. I zazwyczaj to wpada przy tych niskich wartościach. Gra nie musi aż tak ingerować. Przez to zesrane SBMM zamiast wrzucać ludzi z podobnym połączeniem, to najpierw wybiera pod względem "skilla" a później algorytmy rzeźbią, kto co widzi i w jakim czasie. I moim zdaniem to jest często cyrk, raz są mega fajne responsywne męczą a innym razem ginę instantowanie, gdy na killkamie gość wali we mnie 5-6 kulek... W drugą stronę też to czuć, raz wszystko siada a raz trzeba w kolesia wpakować pół magazynka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Z tymi połączeniami to przez WiFi gracie że wam laguje na 50ms i gubicie pakiety? Jeśli tak to zmieńcie na kabel. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Piszecie ciągle o tym że zeby ulepszyć daną broń to trzeba grać innymi broniami niż tak którą chcecie ulepszyć? Dobrze to rozumiem? Ja gram na razie M4 od początu i w ramach progresu to dostaje progres tej własnie M4 a nie jakiejś innej. Chyba że piszecie o czymś innym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 (edytowane) M4 zrobisz do max 20 lvl i nie będziesz miał do niej wszystkich dodatków, żeby odblokować wszystkie będziesz musiał lvlować jeszcze 3 albo 4 inne bronie i to nie tylko szturmówki. Edytowane 30 Października 2022 przez Wooyek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Ten nowy system powstał po to żeby ludzie grali inną bronią, a przede wszystkim po to żeby nie trzeba było odblokowywać każdego dodatku w każdej broni osobno. Pomysł jest dobry, ale postęp trwa trochę za długo. Cytuj Odnośnik do komentarza
PIOTR8642 30 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, KrwawaRyba napisał: Z Xboxa przechodzisz Odpuszczam granie w multiki na Xboxie. M$ może sobie w du...e wsadzić ten swój crossplay z PC. Godzinę temu, UberAdi napisał: Z tymi połączeniami to przez WiFi gracie że wam laguje na 50ms i gubicie pakiety? Nie. Kilkuset megowy internet podłączony kablem do konsoli. Przecież lagowanie i utraty pakietów to znak rozpoznaczy wszystkich dużych (powyżej dwudziestu osób) map w serii COD. Z warzone na czele. Edytowane 30 Października 2022 przez PIOTR8642 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 271 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 4 minuty temu, PIOTR8642 napisał: Odpuszczam granie w multiki na Xboxie. M$ może sobie w du...e wsadzić ten swój crossplay z PC. To go wyłącz z poziomu konsoli. Wczoraj testowałem i grę wyszukuje w kilka sekund. Sam gram crossplay, bo mecze są bardziej dynamiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
PIOTR8642 30 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 (edytowane) 19 minut temu, Hubert249 napisał: To go wyłącz z poziomu konsoli. Wczoraj testowałem i mecze wyszukuje w kilka sekund. Sam gram crossplay, bo mecze są bardziej dynamiczne. I inwazje albo wojne naziemną z 64 graczami też ci wyszukuje w kilka sekund? Edytowane 30 Października 2022 przez PIOTR8642 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 A gdzie wyłączyć ten crossplay z poziomu konsoli, sprawdzę u siebie jak długo wyszukuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
PIOTR8642 30 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 12 minut temu, Wooyek napisał: A gdzie wyłączyć ten crossplay z poziomu konsoli, sprawdzę u siebie jak długo wyszukuje. https://xgp.pl/poradniki/jak-wylaczyc-crossplay-xbox-one-series-x-s/ Sprawdź jak chcesz. Ja po wyłączeniu crossplayu w ustawieniach konsoli nie moge później w grze uruchomić trybu inwazja i wojna naziemna. Klikam żeby startowało i nic sie nie dzieje. Także odpada granie w 40 albo 64 na mapie. Więc dziekuje za takie wyłączenie crossplayu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrwawaRyba 22 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 @PIOTR8642na PS5 tych dużych trybów też nie puszcza z wyłączonym crossplay. MS też mnie rozczarował tą polityką, co gorsze, gdy grałem multi w Chivalry2 z XGP. Na PC i XSX oznaczało mnie tak samo, jako Xbox Oni się po prostu szykują do dodania wszystkich gier ActivisionBlizzard do XGP i wtedy będzie jeden ekosystem bez możliwości rozróżnia po platformach. Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 753 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 2 godziny temu, Hubert249 napisał: Ten gunsmith jest jednak z dupy. Teraz muszę się męczyć z Ftac, który kompletnie mi nie leży, ciekawe ile jeszcze będzie takich broni po drodze? A mi z kolei Ftac fajnie siedzi. Dźwięk przy wystrzale jest miodny Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 271 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 1 minutę temu, ginn napisał: A mi z kolei Ftac fajnie siedzi. Dźwięk przy wystrzale jest miodny Wolę coś co jest wolniejsze ale kładzie na jedną, dwie kulki. Cytuj Odnośnik do komentarza
ElGritar 14 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Wyłączanie crossplayu na Xboxie nie ma żadnego sensu. Same bambiki co kampią na respie i mecz się kończy zazwyczaj wraz z upływem czasu przeznaczonego na grę. Co do pingu to mam podłączony internet po kablu, specjalnie przekierowane porty w routerze i praktycznie cały czas utrzymuje się on na poziomie poniżej 50. Trzeba pamiętać, że tutaj też dużą rolę odgrywa odległość od najbliższego serwera, który najbliżej Polski jest chyba we Frankfurcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 U mnie te duży tryby też się nie odpalają, ale małe, a w CoDach gram tylko tryby 6vs6 od strzału szuka, także nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 753 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Jak coś to nie da się już ulepszyć do Value Edition, dopłacając tylko różnicę między wersjami. Widocznie było to tylko możliwe przed premierą. Nk chyba, że komuś się udało? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Wyłączyłem crossplay i to jak grają ludzie tylko na konsoli, poobstawiani claymore'ami i minami, nikt się tam nie rusza albo leżą wycelowani, albo siedzą w kącie, no dramat Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi