Opublikowano 12 czerwca12 cze 37 minut temu, Josh napisał(a):Ciekawi mnie czy Nomura od początku miał zaplanowaną w detalach tak dużą historię czy dopiero z czasem dokładał kolejne elementy tej popierdolonej układanki, aż mu się to wymknęło spod kontroli.Według wywiadów, to planuje część dalej, czyli jak robili 2 to też już planował BBS i przez to w epilogu 2 mamycmentarz keyblejdówNo ja poleciałem całą sagę od 1 do 3 pierwszy raz od zeszłych wakacji i nie czuje się bardzo pogubiony, chyba największe zamieszanie wprowadza cześć z 3DSa.4 chyba będzie sporo nawiązywać do postaci właśnie z tych komórkowych czy przeglądarkowych gier i pewnie do martwego versusa XIIIwiec warto obejrzec film z płyty KH 2.8 Edytowane 12 czerwca12 cze przez wojtas011
Opublikowano 12 czerwca12 cze 9 minut temu, wojtas011 napisał(a):Według wywiadów, to planuje część dalej, czyli jak robili 2 to też już planował BBS i przez to w epilogu 2 mamycmentarz keyblejdówOk, ale cmentarz jest bezpośrednio związany z KH χ które ukazało się duuuużo później niż KH2 czy BBS i jest zbyt istotną lokacją dla wydarzeń z przeszłości, żeby powstał przypadkiem. Tak samo miecz Xehanortaspoilerz okiem Master of Masters, które jak wiadomo ma za zadanie śledzić i "nagrywać" wszystkie wydarzeniaTen żółty pojeb ze Square Enix musiał mieć to zaplanowane, przynajmniej do pewnego stopnia Edytowane 12 czerwca12 cze przez Josh
Opublikowano 12 czerwca12 cze @Josh najbardziej to ciekawi kiedy postanowił, ze Xigbar to Luxu, bo już od dwójki był przedstawiany, że wie więcej
Opublikowano 13 czerwca13 cze Całkiem nieźle radziłem sobie ze śledzeniem historii aż do Dream Drop Distance. To był moment, kiedy przekroczono granicę.