Opublikowano 39 minut temu39 min 37 minut temu, Josh napisał(a):Ciekawi mnie czy Nomura od początku miał zaplanowaną w detalach tak dużą historię czy dopiero z czasem dokładał kolejne elementy tej popierdolonej układanki, aż mu się to wymknęło spod kontroli.Według wywiadów, to planuje część dalej, czyli jak robili 2 to też już planował BBS i przez to w epilogu 2 mamycmentarz keyblejdówNo ja poleciałem całą sagę od 1 do 3 pierwszy raz od zeszłych wakacji i nie czuje się bardzo pogubiony, chyba największe zamieszanie wprowadza cześć z 3DSa.4 chyba będzie sporo nawiązywać do postaci właśnie z tych komórkowych czy przeglądarkowych gier i pewnie do martwego versusa XIIIwiec warto obejrzec film z płyty KH 2.8 Edytowane 36 minut temu36 min przez wojtas011
Opublikowano 22 minuty temu22 min 9 minut temu, wojtas011 napisał(a):Według wywiadów, to planuje część dalej, czyli jak robili 2 to też już planował BBS i przez to w epilogu 2 mamycmentarz keyblejdówOk, ale cmentarz jest bezpośrednio związany z KH χ które ukazało się duuuużo później niż KH2 czy BBS i jest zbyt istotną lokacją dla wydarzeń z przeszłości, żeby powstał przypadkiem. Tak samo miecz Xehanortaspoilerz okiem Master of Masters, które jak wiadomo ma za zadanie śledzić i "nagrywać" wszystkie wydarzeniaTen żółty pojeb ze Square Enix musiał mieć to zaplanowane, przynajmniej do pewnego stopnia Edytowane 20 minut temu20 min przez Josh