June 17, 20222 yr No przecież teraz lepszy tytuł dostaje na łeb to kto miałby wygrać z wieśkiem? Myślałem że nie jesteśmy na forum gryonline no ale widać że polacy to hivemind i tracą rozum przy wiedźminie i goticzku
June 17, 20222 yr Nic wiedźmina polaka nie ujebie ale imo większe szanse już ma BB niż drejki albo chiński asasyn.
June 17, 20222 yr Wiedźmin jest murowanym faworytem, bo jest zwyczajnie popularniejszy zarówno na forum jak i na całym świecie, wyszedł na większą ilość platform i zdecydowanie lepiej się sprzedał
June 17, 20222 yr 13 minut temu, messer88 napisał: Nic wiedźmina polaka nie ujebie ale imo większe szanse już ma BB niż drejki albo chiński asasyn. Raczej w drugą. Uncharted lubiany i popularny, a BB to typ gry który pożyczasz znajomemu i oddaje ci ją nazajutrz, nie dochodząc nawet do pierwszej latarni.
June 17, 20222 yr To tak jakby w Świętokrzyskim obywatele wybierali między Janem Pawłem II, a Donaldem Tuskiem.
June 17, 20222 yr 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Raczej w drugą. Uncharted lubiany i popularny, a BB to typ gry który pożyczasz znajomemu i oddaje ci ją nazajutrz, nie dochodząc nawet do pierwszej latarni. Ale my jesteśmy na forum prawdziwych zagrajmerów a nie dareczków co odpalają konsole raz na rok
June 17, 20222 yr 5 minut temu, Pupcio napisał: Ale my jesteśmy na forum prawdziwych zagrajmerów a nie dareczków co odpalają konsole raz na rok czasami nie jestem tego taki pewien
June 17, 20222 yr 5 minut temu, Pupcio napisał: Ale my jesteśmy na forum prawdziwych zagrajmerów a nie dareczków co odpalają konsole raz na rok Może bym w to uwierzył, ale jestem tu od ponad dekady więc nice try.
June 17, 20222 yr 3 minuty temu, ASX napisał: czasami nie jestem tego taki pewien Tak, ja też mam co drugi dzień kryzys wiary, ale musimy wierzyć w naszych konsolowych braci