Opublikowano 22 października 20222 l No cos jest zjebane na konsoli -odkupiłem słabszą kartę do kompa - wróciłem do grania - średnio mam raptem 70-80 klatek, ale włączony jest Freesync Pro przez co lag jest zerowy, a gra wydaje się ultra płynna względem wersji konsolowej i od razu zrobiłem calaka. Co więcej - zgliczowało mi się osiągnięcie za udręki, to do 2 piwka przeleciałem wszystkie od początku do końca w godzinkę, a na konsoli przejść ich nie mogłem. Dla mnie coś ewidentnie na konsolach z tą grą jest nie tak. PS. Możemy liczyć na kontynuacje, czy zakończenie zapowiada DLC? Gierka jest przekozaczna, dziękuję Panie Spencer, że pozwoliłeś mi ją odkryć! EDIT: nowa strona, więc prawda!
Opublikowano 24 października 20222 l Wiedziałem, że gra bedzie mi odpowiadac, ale jakie to jest wykurwiste 2 hell i 6 tormentów za mną. Alez ten wokal babki jest przyjemny.
Opublikowano 29 marca 20232 l Autor DLC już wyszło, kosztuje niecałe 19zł. Oczywiście kupione, jak już się najem Residentem to chętnie wlecę w gierkę ponownie
Opublikowano 6 kwietnia 20232 l Rozpierdalają mnie niektóre utwory w tej grze. Miałem do czynienia z Arch Enemy, Soilwork i Trivium wcześniej. Nie lubię nawet tych zespołów, wolę cięższe brzmienia, ale w tej gierce te ich kawałki są niesamowicie miodne i nawołujące do niszczenia
Opublikowano 7 grudnia 20231 r Autor Darmowy update z trybem Hordy i nowe DLC z trzema nowymi trackami, trzema kostiumami i nową bronią już dostępne na konsolach, na PC pewnie wieczorem wleci. Będzie trzeba wrócić do tego sztosa po pracy edit: to nie jest horda, to jest rasowy rogalik