Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał(a):

CZŁOWIEKU, ALE WIDZIAŁEŚ, ŻE PRO MA ZEGAR 3,85GHz NA PROCESORZE, A ZWYKŁA TYLKO 3,5GHz? :banderas:

Wali mnie PRO, ale każda konsola vs komputer = 3:0 ;)

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 625,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Spokojnie. Jeszcze polubisz się ze skrótami PSSR, AI, CPU, RDNA, GPU, GHz, TFLOPS, a jak już to nastąpi to ja bardzo chętnie przeczytam te dyrdymały o konsolowej duszy czy tam innym pieprzu :)

Opublikowano
47 minut temu, Bzduras napisał(a):

Spokojnie. Jeszcze polubisz się ze skrótami PSSR, AI, CPU, RDNA, GPU, GHz, TFLOPS, a jak już to nastąpi to ja bardzo chętnie przeczytam te dyrdymały o konsolowej duszy czy tam innym pieprzu :)

A co kogo to obchodzi? Sprawa jest oczywista - PRO jest najpotężniejszą konsolą na rynku i end of story…

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
21 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Ty a dodatki do Starfielda I Diablo 4 trzeba sobie dokupić mimo posiadania GP? Bo jeśli tak to kpina!

Malo tego to trzeba kupić gamepass i uwiązać się ze starą już generacją :/  Słabe to

Ciekawe jak to będzie w listopadzie jak wjedzie PRO jak będą się czuli posiadacze STAREJ generacji XSX

Opublikowano

Nowa generacja xD Nieźle tam muszą opary alko wjeżdżać.

Opublikowano

To tylko "nie" proszony gość wchodzi tylnym wejściem ;)

Opublikowano

Dla niezorientowanych przypominam łańcuch pokarmowy:

Sonka&Nintendo > długo długo nic > martwy xbox > PC

Opublikowano

Sonka ta dziweczka pecetowców? Dobrze że takie osobniki jak jimmy testują wersje beta tych gierek 7/10 bo pan pecetowiec jednak ma troche większe wymagania niż te niebieskie pędraki :)

Opublikowano
3 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):

Silent Hill 2 pozwoli przyjacielowi PC poczuć się luksusowo.

Wciąż jednak najprawdopodobniej Sonka może poczuć się o 5 godzin bardziej luksusowo xD. 

Opublikowano

W ilu klatkach ten SH2 na konsoli ma działać, przypomnijcie proszę?

:nosacz3:

Opublikowano

I teraz 30 jest spoko, nikt nie drze szat, nie ma beki? Hmm, takie coś nosiło nazwę, coś z hipopotamem chyba.

Opublikowano
6 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

No, ale ma być przecież tryb 60? Czy nie?

Ponóć nieźle w 60 fps granie, 30 cutscenki, ciekawe czy na PC będzie trzeba modzić (z cutscenkami).

Jednakże potem, na pewno wpadnie edycja Prosiaczna. :greeting:

Opublikowano
3 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):

No, ale ma być przecież tryb 60? Czy nie?

Jakby miało być to chyba ktoś już by się z tym wysprzęglił, albo blubery, albo ci co dostali gierkę wcześniej. Na razie cisza, więc raczej warto rozważyć spotkanie u Mendrka w sztabie kryzysowym żeby opracować strategię na damage control zawczasu.

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał(a):

Jakby miało być to chyba ktoś już by się z tym wysprzęglił, albo blubery, albo ci co dostali gierkę wcześniej. Na razie cisza, więc raczej warto rozważyć spotkanie u Mendrka w sztabie kryzysowym żeby opracować strategię na damage control zawczasu.

Eee, nie wiem czy CW nie weszło za mocno, jest 60 fps na konsolach. 

Opublikowano

Gość z DF grał w SH2 w wersję na PS5 i jest do wyboru 30 i 60fps.

Opublikowano

Źródełko oprócz "weź się zastanuw muwie ci zaufaj mi"?

e: Emet na ratunek, nie widziałem tego materiału.

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał(a):

Źródełko oprócz "weź się zastanuw muwie ci zaufaj mi"?

e: Emet na ratunek, nie widziałem tego materiału.

:beka:

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał(a):

No i dylemat grać jak Panisko na ps5 przed Oledem, czy grać z lekkim garbem na pc też oled ale w 100 fps.

i 5 godzin później, dla pewności trzeba kupić obie wersje:kratoswoke:

Opublikowano

Klauna to powinieneś dostać za to zdanie:

12 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Eee, nie wiem czy CW nie weszło za mocno, jest 60 fps na konsolach. 

:dynia: Po pierwsze to zobacz nazwę tematu, a po drugie to jesteś kurwa ostatnią osobą która może komukolwiek zarzucić, że "cw weszło za mocno", bo jakakolwiek nacechowana negatywnie opinia o czymkolwiek spod ręki $łony w normalnej rozmowie powoduje kawalkadę gównolinków z twittera, reddita i powoływanie się na japońskie dzienniki z twojej strony koleżko, w dodatku powinieneś wyłapać blaszkę za brak formatowania postów, bo wyglądają jak wyrzygane przez menela.

tldr: odbij typie

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał(a):

Klauna to powinieneś dostać za to zdanie:

:dynia: Po pierwsze to zobacz nazwę tematu, a po drugie to jesteś kurwa ostatnią osobą która może komukolwiek zarzucić, że "cw weszło za mocno", bo jakakolwiek nacechowana negatywnie opinia o czymkolwiek spod ręki $łony w normalnej rozmowie powoduje kawalkadę gównolinków z twittera, reddita i powoływanie się na japońskie dzienniki z twojej strony koleżko, w dodatku powinieneś wyłapać blaszkę za brak formatowania postów, bo wyglądają jak wyrzygane przez menela.

tldr: odbij typie

Masz kompleksy, idź po lajki gdzie indziej.