Opublikowano 1 października 20241 paź 4 minuty temu, Bzduras napisał(a): CZŁOWIEKU, ALE WIDZIAŁEŚ, ŻE PRO MA ZEGAR 3,85GHz NA PROCESORZE, A ZWYKŁA TYLKO 3,5GHz? Wali mnie PRO, ale każda konsola vs komputer = 3:0
Opublikowano 1 października 20241 paź Spokojnie. Jeszcze polubisz się ze skrótami PSSR, AI, CPU, RDNA, GPU, GHz, TFLOPS, a jak już to nastąpi to ja bardzo chętnie przeczytam te dyrdymały o konsolowej duszy czy tam innym pieprzu
Opublikowano 1 października 20241 paź 47 minut temu, Bzduras napisał(a): Spokojnie. Jeszcze polubisz się ze skrótami PSSR, AI, CPU, RDNA, GPU, GHz, TFLOPS, a jak już to nastąpi to ja bardzo chętnie przeczytam te dyrdymały o konsolowej duszy czy tam innym pieprzu A co kogo to obchodzi? Sprawa jest oczywista - PRO jest najpotężniejszą konsolą na rynku i end of story… Edytowane 1 października 20241 paź przez Whisker
Opublikowano 1 października 20241 paź Ty a dodatki do Starfielda I Diablo 4 trzeba sobie dokupić mimo posiadania GP? Bo jeśli tak to kpina!
Opublikowano 1 października 20241 paź 21 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Ty a dodatki do Starfielda I Diablo 4 trzeba sobie dokupić mimo posiadania GP? Bo jeśli tak to kpina! Malo tego to trzeba kupić gamepass i uwiązać się ze starą już generacją Słabe to Ciekawe jak to będzie w listopadzie jak wjedzie PRO jak będą się czuli posiadacze STAREJ generacji XSX
Opublikowano 2 października 20242 paź Dla niezorientowanych przypominam łańcuch pokarmowy: Sonka&Nintendo > długo długo nic > martwy xbox > PC
Opublikowano 2 października 20242 paź Sonka ta dziweczka pecetowców? Dobrze że takie osobniki jak jimmy testują wersje beta tych gierek 7/10 bo pan pecetowiec jednak ma troche większe wymagania niż te niebieskie pędraki
Opublikowano 2 października 20242 paź 3 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): Silent Hill 2 pozwoli przyjacielowi PC poczuć się luksusowo. Wciąż jednak najprawdopodobniej Sonka może poczuć się o 5 godzin bardziej luksusowo xD.
Opublikowano 2 października 20242 paź W ilu klatkach ten SH2 na konsoli ma działać, przypomnijcie proszę?
Opublikowano 2 października 20242 paź I teraz 30 jest spoko, nikt nie drze szat, nie ma beki? Hmm, takie coś nosiło nazwę, coś z hipopotamem chyba.
Opublikowano 2 października 20242 paź 6 minut temu, Donatello1991 napisał(a): No, ale ma być przecież tryb 60? Czy nie? Ponóć nieźle w 60 fps granie, 30 cutscenki, ciekawe czy na PC będzie trzeba modzić (z cutscenkami). Jednakże potem, na pewno wpadnie edycja Prosiaczna.
Opublikowano 2 października 20242 paź 3 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): No, ale ma być przecież tryb 60? Czy nie? Jakby miało być to chyba ktoś już by się z tym wysprzęglił, albo blubery, albo ci co dostali gierkę wcześniej. Na razie cisza, więc raczej warto rozważyć spotkanie u Mendrka w sztabie kryzysowym żeby opracować strategię na damage control zawczasu.
Opublikowano 2 października 20242 paź Teraz, Bzduras napisał(a): Jakby miało być to chyba ktoś już by się z tym wysprzęglił, albo blubery, albo ci co dostali gierkę wcześniej. Na razie cisza, więc raczej warto rozważyć spotkanie u Mendrka w sztabie kryzysowym żeby opracować strategię na damage control zawczasu. Eee, nie wiem czy CW nie weszło za mocno, jest 60 fps na konsolach.
Opublikowano 2 października 20242 paź Gość z DF grał w SH2 w wersję na PS5 i jest do wyboru 30 i 60fps.
Opublikowano 2 października 20242 paź Źródełko oprócz "weź się zastanuw muwie ci zaufaj mi"? e: Emet na ratunek, nie widziałem tego materiału.
Opublikowano 2 października 20242 paź 4 minuty temu, Bzduras napisał(a): Źródełko oprócz "weź się zastanuw muwie ci zaufaj mi"? e: Emet na ratunek, nie widziałem tego materiału.
Opublikowano 2 października 20242 paź No i dylemat grać jak Panisko na ps5 przed Oledem, czy grać z lekkim garbem na pc też oled ale w 100 fps.
Opublikowano 2 października 20242 paź Teraz, Donatello1991 napisał(a): No i dylemat grać jak Panisko na ps5 przed Oledem, czy grać z lekkim garbem na pc też oled ale w 100 fps. i 5 godzin później, dla pewności trzeba kupić obie wersje
Opublikowano 2 października 20242 paź Klauna to powinieneś dostać za to zdanie: 12 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Eee, nie wiem czy CW nie weszło za mocno, jest 60 fps na konsolach. Po pierwsze to zobacz nazwę tematu, a po drugie to jesteś kurwa ostatnią osobą która może komukolwiek zarzucić, że "cw weszło za mocno", bo jakakolwiek nacechowana negatywnie opinia o czymkolwiek spod ręki $łony w normalnej rozmowie powoduje kawalkadę gównolinków z twittera, reddita i powoływanie się na japońskie dzienniki z twojej strony koleżko, w dodatku powinieneś wyłapać blaszkę za brak formatowania postów, bo wyglądają jak wyrzygane przez menela. tldr: odbij typie
Opublikowano 2 października 20242 paź 1 minutę temu, Bzduras napisał(a): Klauna to powinieneś dostać za to zdanie: Po pierwsze to zobacz nazwę tematu, a po drugie to jesteś kurwa ostatnią osobą która może komukolwiek zarzucić, że "cw weszło za mocno", bo jakakolwiek nacechowana negatywnie opinia o czymkolwiek spod ręki $łony w normalnej rozmowie powoduje kawalkadę gównolinków z twittera, reddita i powoływanie się na japońskie dzienniki z twojej strony koleżko, w dodatku powinieneś wyłapać blaszkę za brak formatowania postów, bo wyglądają jak wyrzygane przez menela. tldr: odbij typie Masz kompleksy, idź po lajki gdzie indziej.