Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Sonka i Nintendo, lata tradycji, prawdziwe konsole tylko z kraju kwitnacej wiśni
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Godzinę temu, izon napisał: Niebiescy kręcąc bekę tkają pajęczynę jak szeloba i kto w nią wpada? Oczywiście zielony deebilek Doczytaj sobie nieuku jak skonczyła szeloba Żartuje, wiadomo że najgłupszy człowiek w internecie ma poważne kłopoty z czytaniem Co tu się w ogóle dzieje, izer0nek się zesrał bo mu Gruszczyka obrażają, co za frajer Edytowane 2 sierpnia 20222 l przez dee
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l 8 godzin temu, dee napisał: Doczytaj sobie nieuku jak skonczyła szeloba Żartuje, wiadomo że najgłupszy człowiek w internecie ma poważne kłopoty z czytaniem Co tu się w ogóle dzieje, izer0nek się zesrał bo mu Gruszczyka obrażają, co za frajer Haha deebil jaki wściekły, jaki obrażony Buda pimpek Edytowane 3 sierpnia 20222 l przez izon
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l https://polygamia.pl/call-of-duty-traci-graczy-w-dziesiatkach-milionow,6797175349894112a Jeszcze seria nie została ex'em, a gracze już Halo Infinitują (czyt. spier*alają z serwerów) Cytat Z najnowszego raportu finansowego Activision wynika, że firma straciła w ostatnim roku ponad 30 milionów graczy. Nietrudno się domyślić, z jakiej serii uciekło ich najwięcej - Call of Duty. Brawo Spencer, kolejna dobra inwestycja. Twoje zasługi dla PlayStation rosną w tempie geometrycznym
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l 3 godziny temu, izon napisał: Bez kitu, ten piesek prędzej doczeka się plejśmieciary5 niż najgłupszy człowiek w internecie bez konsoli Beka z izer0nka frajera, teoretyka gamingu
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Spierdalają z serwerów PSN bo to chujnia i migrują do XBL - najlepszej (jak to MS w zwyczaju) usługi multiplayer na rynku konsolowym. No i w końcu z normalnym padem do FPSów. Także nie płacz mendrek, zmiana sił zapowiadała się już od dawna, od siódmej generacji która MS wygrał. Ósmą oddał walkowerem, bo przygotowywali się na przejęcia. Nie mieli czasu walczyć z tak małym rywalem jak Sony, nie ta liga największych.
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l 8 minut temu, dee napisał: Bez kitu, ten piesek prędzej doczeka się plejśmieciary5 niż najgłupszy człowiek w internecie bez konsoli Beka z izer0nka frajera, teoretyka gamingu How how, waruj deebil, to może w końcu tata kupi Ci retroboxa s do tv manta. No już, grzeczna sunia
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Pisałem, że to CoD potrzebuje Sony, a nie Sony coda. To zielone karaluchy wyparcie do końca., bo przecież " psejdem kampanie nowego CoD w gp, a klapy bedo płacić haha".
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Izer0nek, ty lepiej kup wiesz komu kamerkę lepszą niż 720p, bo z tą jakością nawet na miskę zupy nie zarobicie
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l 2 minuty temu, Donatello1991 napisał: Pisałem, że to CoD potrzebuje Sony, a nie Sony coda. To zielone karaluchy wyparcie do końca., bo przecież " psejdem kampanie nowego CoD w gp, a klapy bedo płacić haha". Mnie zastanawia się jak mocno zwolni sprzedaż Plejki (bo to oczywiste że wolni) po domknięciu dealu z ActiBlizz. W sumie to być może nawet wyhamuje kompletnie. Cudowne czasy dla graczy, niebieskiego raka trzeba było wyciąć już dawno temu. Nintendo + MS + Apple to piękna wizja. <3
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Świat bez plejśmieciary5 będzie smutnym miejscem. Jednak codzienna porcja beki z niebieskich kundli to całkiem sympatyczna rozrywka do kawusi
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Niech ktoś klapkom uświadomi że Acti/Blizzard to znacznie więcej niż CoD. Nawet jeśli znajomość gier u klapów zaczyna i kończy się na tej serii, co mnie wcale nie dziwi
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Hahaha jaka beka z botów. Wiedza, już, ze Microsoft nie wyda żadnej porządnej gry na ich konsole to jedyne na co mogą liczyć, to " spadek sprzedaży plejki z powodu gownovision". Co za przygrywy, nie maja nic w ataku to modlą się o potknięcia w defensywie u konkurenta Mam dla was zle wiadomości, tej machiny już nic nie zatrzyma i Xbox kolejna generacje z rzędu zostanie przejechany jak walec. Edytowane 3 sierpnia 20222 l przez izon
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Jak na razie to niebieski walec ruchanka rozjeżdża dupcie klapków Zresztą użytkownik izon nawet nie ma PlayStation 5, więc po co on tu się udziela
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Pioterek wypierdalaj to boty z tego tematu słyną z nie posiadania konsol: albo żadnych jak deebil albo tych, o które zaciekle walczą jak wizir
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Sama prawda knotek - boty jak na ludzi cywilizowanych przystało to multiplatformowcy, próbujący nowych doświadczeń, a klapy albo nie mają konsol (izon, mendrek) albo mają i nie grają jak liściu. Generalnie jak widzisz klapa który w coś gra to na 99% gra na Xboxie.
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l 6 minut temu, izon napisał: Pioterek wypierdalaj to boty z tego tematu słyną z nie posiadania konsol: albo żadnych jak deebil albo tych, o które zaciekle walczą jak wizir Ale skąd ta agresja kolego? Nie rozumiem co z tobą nie tak, siedzisz tu odpowiadasz na każdy post, udajesz dystans, a wszyscy wiemy że to nieprawda i bardzo przeżywasz jak tu z tobą jadą jak z burą suką Brak konsoli ps5 to żaden powód do wstydu. Natomiast wstydem jest okłamywanie innych forumowiczów i publiczne robienie z siebie idioty. A PlayStation 5 nie masz, więc
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Przypominam, że najgłupszy czlowiek w internecie chwalił się rzekomym graniem w pierwszego Mass Effecta. Tyle w temacie ogrywania legendarnych eksów na sonkę i beki z retro
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Orka klapów, orka PlayStation i uwolnić orkę. Dzień jak co dzień w CW.
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Paolo znowu wychodzisz na lidera cw a chciałeś się opamiętać, jeszcze jest czas. Ja też muszę zwolnić bo jestem w top 4
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Za późno, jestem już stracony. Korona mi z głowy nie spadnie. Pozdrawiam!
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Kolegę liścia kilka razy opierdoliłem i jak się chłopak ładnie ogarnął i już nie sra miliona bezbecznych postów. Co mnie martwi, bo community niebieskich na tym zyskuje. @izon ja cię proszę pisz jak najwięcej
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l 23 minuty temu, dee napisał: Przypominam, że najgłupszy czlowiek w internecie chwalił się rzekomym graniem w pierwszego Mass Effecta. Tyle w temacie ogrywania legendarnych eksów na sonkę i beki z retro A to Mass Effect jest eksem na Sonke? Co ma piernik do wiatraka? Legendary edition to retro? Przestaje mnie dziwić, ze w każdej wypowiedzi podpisujesz się jako najgłupszy człowiek w internecie, chociaż myśle, ze dla forumowych kolegów wystarczy zwykły deebil
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l 10 minut temu, izon napisał: A to Mass Effect jest eksem na Sonke? Co ma piernik do wiatraka? Legendary edition to retro?