Opublikowano 4 października 20244 paź Gira no co ja Ci poradzę, że po skończeniu tam kilku gier które mnie interesowały wróciłem do innych sprzętów a Switch kurzył się miesiącami? Ta konsola to bardziej fenomen popkulturowy niż faktyczny sprzęt dla corowca. Dzisiaj postawiony przed wyborem Switch 2 Vs Deck nawet by mi powieka nie drgnęła by wziąć tego drugiego.
Opublikowano 4 października 20244 paź Czyli skończyłeś gry na sprzęcie A i było fajnie a mimo to wybierasz sprzęt B nie mając go nawet nigdy w dłoniach? Tabletki były brane?
Opublikowano 4 października 20244 paź 20 minut temu, GearsUp napisał(a): Czyli skończyłeś gry na sprzęcie A i było fajnie a mimo to wybierasz sprzęt B nie mając go nawet nigdy w dłoniach? Tabletki były brane? Na SteamBecke jest tak ze 20x więcej gier które mnie interesują, niż na Switchu, w dodatku multiplatformy działają na nim znacznie lepiej. Znicz to jest po prostu prowo. edit: jeśli komuś Znicz pasuje, to już nie będę mu truł, ale ja na tym sprzętcie ograłem z faktycznymi wypiekami na twarzy, ale tak z ręką na sercu mówię - Metroida Dread i Mariana Wonder. Większość wspomnień jakie mam z tym sprzętem to indory, więc SteamDeck który oferuje nieporównywalnie bogatszą, bardziej różnorodną bibliotekę po prostu rozkłada Switcha na łopatki. Zwłaszcza po wyjściu modelu OLED.
Opublikowano 4 października 20244 paź 50 minutes ago, Donatello1991 said: Ani CoD ani Diablo ani Indiana ani Stalker 2 to nie gry MS. Za to nie przeszkadza im ich sobie przypisywać jak first party bo się dało kopertę za studia. Typowe podejscie klapa. MS nie ma exow bo wychodza na PC ale SH 2 remake juz jestem ex sony bo nie wyszedl na xbox xD
Opublikowano 4 października 20244 paź 11 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Na SteamBecke jest tak ze 20x więcej gier które mnie interesują, niż na Switchu, w dodatku multiplatformy działają na nim znacznie lepiej. Znicz to jest po prostu prowo. edit: jeśli komuś Znicz pasuje, to już nie będę mu truł, ale ja na tym sprzętcie ograłem z faktycznymi wypiekami na twarzy, ale tak z ręką na sercu mówię - Metroida Dread i Mariana Wonder. Większość wspomnień jakie mam z tym sprzętem to indory, więc SteamDeck który oferuje nieporównywalnie bogatszą, bardziej różnorodną bibliotekę po prostu rozkłada Switcha na łopatki. Zwłaszcza po wyjściu modelu OLED. Indyki, których nie ma na Switchu to głównie jakieś RTSy i strategie a tu ci nawet SD nie pomoże pomimo posiadania touchpadów, to nie jest sprzęt do tego typu gier. Nie wiem czy jest jakiś wysoko notowany platformer, który jest na steamie a nie ma go na eShopie a ty piszesz, że jest ich 20x więcej . To tylko mi mówi, że nie znasz się na bibliotekach tych platform
Opublikowano 4 października 20244 paź A to znacie? Fighters/action games best played on PS RTS/Simulators best played on PC Kids games are best played on switch Bad games are best played on Xbox
Opublikowano 4 października 20244 paź 16 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Kids games are best played on switch To teraz wytłumacz mi czemu te same gry są cenzurowane na Playstation przez Sony a na Switchu Nintendo ich nie cenzuruje. Wychodzi na to, że wersje dla dzieci są na PS Edytowane 4 października 20244 paź przez GearsUp
Opublikowano 4 października 20244 paź 19 minut temu, GearsUp napisał(a): Indyki, których nie ma na Switchu to głównie jakieś RTSy i strategie a tu ci nawet SD nie pomoże pomimo posiadania touchpadów, to nie jest sprzęt do tego typu gier. Jest całe zatrzęsienie gier których nie ma na Switchu, a są na PC. Po prostu Switch dostaje te porty później, a do tego dochodzi cała biblioteka gier ze Steama. Ja napisałem też, że dla mnie jest 20x więcej gier które mnie interesują na SD niż na Switchu, a ty pytasz o x20 więcej platformerów xddd Niezłe fikoły, jebać Switcha.
Opublikowano 4 października 20244 paź 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Jest całe zatrzęsienie gier których nie ma na Switchu, a są na PC. Po prostu Switch dostaje te porty później, a do tego dochodzi cała biblioteka gier ze Steama. Ja napisałem też, że dla mnie jest 20x więcej gier które mnie interesują na SD niż na Switchu, a ty pytasz o x20 więcej platformerów xddd Niezłe fikoły, jebać Switcha. Jeżeli mówisz o grach AAA to powodzenia z ogrywaniem na SD
Opublikowano 4 października 20244 paź O retro, o indorach który jest więcej, praktycznie nieskończonej bibliotece Steama.
Opublikowano 4 października 20244 paź Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): O retro, o indorach który jest więcej, praktycznie nieskończonej bibliotece Steama. Czyli shovelware. Tu się zgadzam, ilość tego syfu się wymknęła spod kontroli na tej platformie
Opublikowano 4 października 20244 paź 7 minut temu, GearsUp napisał(a): Plejka dostaje wersje dla furrasów? Od zawsze mówiłem, że PlayStation to choroba. Teraz, GearsUp napisał(a): Czyli shovelware. Tu się zgadzam, ilość tego syfu się wymknęła spod kontroli na tej platformie XDDDDD shovelware to jest sekcja wyprzedaży ze Switcha. Nie no, jak dla kogoś ten śmieć wystarcza to jego sprawa, ja już lepiej bawię się na starym 3DSie.
Opublikowano 5 października 20245 paź zabijanie gnomów i murloków w końcu musiało odbić się na psychice
Opublikowano 5 października 20245 paź Jeszcze tak sobie spojrzałem na reckę The Medium na GOLu i tam wpadła fajna ocenka więc w przypadku SH 2 to raczej żadne uprzedzenie do tego studia Swoją drogą bardziej mnie ciągnie do tego tytułu gdybym miał dzisiaj ogrywać
Opublikowano 5 października 20245 paź The Medium? Fajne do gamepassa. Klimat i sceneria fajna, nic poza tym.
Opublikowano 5 października 20245 paź Praca dla Microsoftu to zlecenie, a dla PlayStation - przywilej. Nie ma tu co kolorować - gry 2nd party w przypadku Sony są jakieś astronomiczne rzędy wielkości lepiej przyjęte i oceniane niż jakieś żółtka na rzecz XGS.
Opublikowano 5 października 20245 paź Z tym że bluberzy nigdy nie pracowali dla Sony, remake SH2 powstał dla Konami, Sony jedynie zapłaciło by multiplatformowa gra nie wyszła przez rok na Xboxa. Druga kwestia że ostatnią grą first party Xboxa był Redfall wydany ponad rok temu.
Opublikowano 5 października 20245 paź 1 godzinę temu, Dr.Czekolada napisał(a): The Medium? Fajne do gamepassa. Klimat i sceneria fajna, nic poza tym. Według krucjaty Girki i GOLa to jedna z najlepszych gier w historii xD. No bo Polska w tle, a w Silent Hillu nie widać Krakowa, ani Warszawy i nie ma słowiańskich klimatów.
Opublikowano 5 października 20245 paź 46 minut temu, ASX napisał(a): Sony jedynie zapłaciło by multiplatformowa gra nie wyszła przez rok na Xboxa. Mimo wszystko załatwili sobie grę na wyłączność i podobno Konami w ostatniej chwili wybłagało wersję na PC. Także tego.
Opublikowano 5 października 20245 paź Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Mimo wszystko załatwili sobie grę na wyłączność i podobno Konami w ostatniej chwili wybłagało wersję na PC. Także tego. No to akurat nie w te stronę, w sensie to Bloober wyprosił Steama od Konami. Swoją drogą Silent po reckach już tylko za Dragon Ballem w preorderkach na PC .
Opublikowano 5 października 20245 paź 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): No to akurat nie w te stronę, w sensie to Bloober wyprosił Steama od Konami. Jakby tego nie kolorować Sony zapewniło sobie absurdalnie dobry rok, nawet jeśli pracą cudzych rąk, a Xboxa ominęła jedna z najlepszych gier tego roku (WuKong). a Microsoft? Walking sim i uwaga uwaga dwie gry na wyłączność PC-tową, więc nawet nie kryją się, że wyjebane mają w tego Xboxa
Opublikowano 5 października 20245 paź A pudła na Amazonie nawet przed Dragon Ballem No to Alanek 2 będzie mógł pozazdrościć.