Opublikowano 5 października 20245 paź 3 minuty temu, Pupcio napisał(a): ranking sprzedaży xboxa to co tam jest? Pewnie same pady? Madden NFL i College Football też jakieś z futbolem z hameryki, no poza tym Dragon Ball i Refantazio, ale kto gra w jRPG na Xboxie lol xD.
Opublikowano 5 października 20245 paź 7 minutes ago, KrYcHu_89 said: A pudła na Amazonie nawet przed Dragon Ballem No to Alanek 2 będzie mógł pozazdrościć. Dragon Ball? Który to mamy rok? 1997 i właśnie odpaliliśmy RTL 7 po powrocie z pierwszej klasy?
Opublikowano 5 października 20245 paź O co chodzi z tą kolekcjonerką Metaphora, ile Atlus tego naprodukował za 150 dolców i w top 5 obu konsol xD.
Opublikowano 5 października 20245 paź 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Madden NFL i College Football też jakieś z futbolem z hameryki, no poza tym Dragon Ball i Refantazio, ale kto gra w jRPG na Xboxie lol xD. Te zielone sc0rwensyny po tych reklamach pewnie myślą że dostaną metaphorka bożego w gejpassie xDD
Opublikowano 5 października 20245 paź 2 minutes ago, Pupcio said: Te zielone sc0rwensyny po tych reklamach pewnie myślą że dostaną metaphorka bożego w gejpassie xDD Serio ktoś się jara takim chińskim pedrylstwem? Nawet w gamepassie są lepsze gry.
Opublikowano 5 października 20245 paź Czoperrr omija dobrą gre szerokim łukiem? No tego się nie spodziewałem! Żartuje, spodziewałem się silent fagowcu
Opublikowano 5 października 20245 paź Widać, że jutro premiera Silenta, są nerwy i nikt nie gra, bo czeka.
Opublikowano 5 października 20245 paź 21 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Mimo wszystko załatwili sobie grę na wyłączność i podobno Konami w ostatniej chwili wybłagało wersję na PC. Także tego. Doucz się, zapowiadane na PC było już przy pierwszym trailerze.
Opublikowano 5 października 20245 paź 35 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Według krucjaty Girki i GOLa to jedna z najlepszych gier w historii xD. No bo Polska w tle, a w Silent Hillu nie widać Krakowa, ani Warszawy i nie ma słowiańskich klimatów. GOL ostatnimi czasy w ogóle ma ostrą odklejkę i nawet ludzie co ich czytają (xd) mają dosyć. Wymyślają jakieś z dupy narracje o innych polskich studiach (np 11bit) byle clicki się zgadzały. Nikt im nie chce posmarować.
Opublikowano 5 października 20245 paź 20 minut temu, Dr.Czekolada napisał(a): GOL ostatnimi czasy w ogóle ma ostrą odklejkę i nawet ludzie co ich czytają (xd) mają dosyć. Wymyślają jakieś z dupy narracje o innych polskich studiach (np 11bit) byle clicki się zgadzały. Nikt im nie chce posmarować. No smutna historia, bo kiedyś był to mój ulubiony portal i jako młody pecetowiec się na nim wychowałem, a nawet byłem z nimi na wycieczce raz xD. Zawsze ssali pałkę z tą ich abonamentozą do poradników, ale jakość treści od tych ludzi co odeszli, a tych nowych to jest ogromna różnica, nie wiem, czy PPE nie smaruje już obecnie lepszych recenzji średnio patrząc, chociaż obie już raczej sprawdzam wyrywkowo, to nie te czasy. Silent Hill 2 to nie pierwszy przypadek zamierzonego clickbaita do ratowania finansów. Cel w sumie osiągnęli, bo na Gafie, czy Reseterze są o nich osobne tematy xD. A jeszcze sobie właśnie przeczytałem tą reckę The Medium polskiego Silent Hilla 9/10 to niezła beczunia i dysonans xD. W ogóle ta ich selekcja ludzi do recenzji, gdzie nie dzielą się gatunkowo tylko lecą jak chcą, ciężko to nawet realnie komentować. --- UV robi materiał o tej recenzji, jestem ciekaw co wysmaruje o jest teraz live
Opublikowano 5 października 20245 paź 51 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Według krucjaty Girki i GOLa to jedna z najlepszych gier w historii xD. No bo Polska w tle, a w Silent Hillu nie widać Krakowa, ani Warszawy i nie ma słowiańskich klimatów. Jak mogę uważać za jedną z najlepszych jak w nią nie grałem oszołomie?
Opublikowano 5 października 20245 paź 4 minuty temu, GearsUp napisał(a): Jak mogę uważać za jedną z najlepszych jak w nią nie grałem oszołomie? Ja grałem, żeby wystawić 9/10 Medium i 8/10 AiD to trzeba być odklejonym. Gollumowi dali 5.5/10 (można powiedzieć, że to też był ten sam gatunek - horror) xD.
Opublikowano 5 października 20245 paź 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Ja grałem, żeby wystawić 9/10 Medium i 8/10 AiD to trzeba być odklejonym. Może mieli takie ssanie na te gierki w tamtym czasie jaką ty masz dzisiaj na SH 2 patrząc na nią przez różowe okulary
Opublikowano 5 października 20245 paź 2 minuty temu, GearsUp napisał(a): Może mieli takie ssanie na te gierki w tamtym czasie jaką ty masz dzisiaj na SH 2 patrząc na nią przez różowe okulary Nie wiem, może SH2 Remake jest wtopą, jutro się okaże, ale wyraźnie nastawienie tutaj było głównym problemem. Portal ma duży problem kadrowy i finansowy, a fani Silenta się przypierdolili i bardzo dobrze xD. Jak gra okaże się zajebista, to będą ich grillować dalej.
Opublikowano 5 października 20245 paź 21 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Silent Hill 2 to nie pierwszy przypadek zamierzonego clickbaita do ratowania finansów. Że też nikt na to jeszcze nie wpadł skoro za słabe noty więcej pieniążków spływa to czemu żaden portal tak nie robi? 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Portal ma duży problem kadrowy i finansowy Dane z IDzD?
Opublikowano 5 października 20245 paź Teraz, GearsUp napisał(a): Że też nikt na to jeszcze nie wpadł skoro za słabe noty więcej pieniążków spływa to czemu żaden portal tak nie robi? Dane z IDzD? UV wspominał o tym wielokrotnie na swoim kanale o ich problemach, szczególnie tvgry, które jest blisko zamknięcia.
Opublikowano 5 października 20245 paź Sony też ma problemy bo oddaje gierki na steama ale to nic nie oznacza
Opublikowano 5 października 20245 paź 35 minut temu, GearsUp napisał(a): Sony też ma problemy bo oddaje gierki na steama ale to nic nie oznacza Gameinformer też miał problem. Dzisiaj już ich z nami nie ma :).
Opublikowano 5 października 20245 paź Na szczęście mają twoje kliki po recenzji 6.0 więc nic im się nie stanie
Opublikowano 5 października 20245 paź 2 minuty temu, GearsUp napisał(a): Na szczęście mają twoje kliki po recenzji 6.0 więc nic im się nie stanie Niestety musiałem się przyjrzeć sprawie i mechanice burzenia ścian.
Opublikowano 5 października 20245 paź 2 hours ago, KrYcHu_89 said: A pudła na Amazonie nawet przed Dragon Ballem No to Alanek 2 będzie mógł pozazdrościć. Boomer patrzy na sprzedaz plyt gdzie 80% sprzedazy to cyfrowki juz xD
Opublikowano 5 października 20245 paź 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a): Jakby tego nie kolorować Sony zapewniło sobie absurdalnie dobry rok, nawet jeśli pracą cudzych rąk, a Xboxa ominęła jedna z najlepszych gier tego roku (WuKong). a Microsoft? Walking sim i uwaga uwaga dwie gry na wyłączność PC-tową, więc nawet nie kryją się, że wyjebane mają w tego Xboxa No można próbować bronić MS ale no kurwaa trzeba mieć naprawdę olbrzymie różowe okulary żeby mówić że jest ok na konsolach
Opublikowano 5 października 20245 paź 3 godziny temu, Pupcio napisał(a): Te zielone sc0rwensyny po tych reklamach pewnie myślą że dostaną metaphorka bożego w gejpassie xDD To trzeba za to płacić?!?!
Opublikowano 5 października 20245 paź Ten metafor sprawdziłem demo. Przywitała mnie pustynia i generyczne potworki. Od razu pierwsza myśl GP dayone.