Opublikowano 10 stycznia10 sty Sony to jest dno teraz jeśli chodzi o produkcję gierek. Kiedys za ps4 czekałem na prawie każdą, która była zapowiedziana, inna sprawa, że trafiały akurat mocno w mój gust pod względem settingu, były też dobre jakościowo i pewność, że dostanie się po prostu co najmniej dobra singlowa przygodę ale od kilku lat nie ma na co czekać, do tego mało ich gier no i pójście w stronę gaasow to już szczyt i co najlepsze nie wygląda żeby się tam nauczyli czegoś, bo wciąż w to gówno brną. Edytowane 10 stycznia10 sty przez Qbon
Opublikowano 10 stycznia10 sty @Pupcio ale 1600zl to już chyba wyrzygasz za "nową" generację Nintendo co?
Opublikowano 10 stycznia10 sty To zależy co pokażą. 4k czy 1600 dla mnie to nie ma różnicy. Ja po prostu szanuje swoje pieniądze w przeciwieństwie do wielu osób z tego forum. Takiego ps5 pro nie kupiłbym za 100zł bo posiadam mózg i godność
Opublikowano 10 stycznia10 sty Po co Ci PRO jak pewnie twój laktos odpala te gry lepiej niż ten śmieć od Sony?
Opublikowano 10 stycznia10 sty No nie da się ukryć że tak jest bo mój laptop nie ma pssr który NISZCZY gry
Opublikowano 10 stycznia10 sty 59 minut temu, Pupcio napisał(a): No nie da się ukryć że tak jest bo mój laptop nie ma pssr który NISZCZY gry Dajmy szansę AI. Potrzebuje po prostu więcej czasu, aby zniszczyć gaming całkowicie.
Opublikowano 10 stycznia10 sty 12 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Microsoft to jedyna szansa na dobrego FPSa na PlayStation. oj tak kolczaty DOOM bo przecież nie ten śmieć halo
Opublikowano 10 stycznia10 sty Trudno nie uśmiechnąć się pod nosem, pamiętając czasy ps360, na wieści o zalewie gier microsoftu na Plejce 😅
Opublikowano 10 stycznia10 sty 8 minut temu, aph napisał(a): Trudno nie uśmiechnąć się pod nosem, pamiętając czasy ps360, na wieści o zalewie gier microsoftu na Plejce 😅 Jako posiadacz Plejki cieszyłbym się podwójnie - to w końcu szansa na faktycznie dobre gry na konsoli gdzie jest taka posucha porządnych wyścigów, FPSów czy chociażby przygodówek. MS doskonale wyczuł moment słabości Sony i obrócił w ogromny sukces Xboxa.
Opublikowano 10 stycznia10 sty Ciekawe jak gra roku KCD2 bedzie chodzić na XSS XD XD XD XD XD XD Pewnie chujowo haha
Opublikowano 11 stycznia11 sty Ty się donek nie martw bo ograniczenia na sprzęcie za 700zl będą, gorzej jak będziecie kurwić że ja waszych bestiach za 10k jest stutering, graning czy inne guwna xd
Opublikowano 11 stycznia11 sty 46 minut temu, drozdu7 napisał(a): Ty się donek nie martw bo ograniczenia na sprzęcie za 700zl będą, gorzej jak będziecie kurwić że ja waszych bestiach za 10k jest stutering, graning czy inne guwna xd Na 2080 i 3080 chodzi i wygląda lepiej niż jedynka, więc na 4xxx będzie ogień.
Opublikowano 11 stycznia11 sty Godzinę temu, Shen napisał(a): Tylko xbox i to oni dostarczają najlepsze gry na rynku, dzięki Xbox
Opublikowano 11 stycznia11 sty 47 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Jak to nie fejur to niezłe " jaja ". https://gear.xbox.com/collections/pride Tylko xbox
Opublikowano 11 stycznia11 sty 1 minutę temu, Shen napisał(a): https://gear.xbox.com/collections/pride Tylko xbox Obie firmy niczym się od siebie nie roznią
Opublikowano 11 stycznia11 sty 11 minut temu, Beelzeboss napisał(a): Od ktorej najlepszej gry ms zacząłeś ten rok? do najlepszej przygodowki TPP ostatnich 10 lat - Rise of Tomb Raider mam nadzieję, że w czerwcu zapowiedź dołączenia mistrzów z Crystal Dynamics do potężnego XGS to Jak ten ROTR masakruje śmieszną opowiastkę z Drakem to aż miło patrzeć