Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

I po pół godziny trzymania tej jebanej deski odechciewa się czegokolwiek. Potem łapiesz takiego Decka to jakbyś chwycił za biodra dojrzałą kobietę 

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 629,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
9 minut temu, Pupcio napisał(a):

co może być wygodniejsze od włożenia karta w grą i od razu wskoczenie do gry?? ściąganie gier z internetu których nie posiadamy? :banderas:

Nie wiem, płynna rozgrywka? 

Opublikowano

Trzymanie swiczusia? Porównałbym to do trzymania w objęciach tej petardy Roxi Węgiel :obama: steam deck to myśle że kategoria wagowa Doroty Wellman :kekw:

Teraz, Ukukuki napisał(a):

Nie wiem, płynna rozgrywka? 

a to nie na steam decku:kekw:

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Trzymanie swiczusia? Porównałbym to do trzymania w objęciach tej petardy Roxi Węgiel :obama: steam deck to myśle że kategoria wagowa Doroty Wellman :kekw:

a to nie na steam decku:kekw:

A skąd wiesz jak nie masz xd?  Pewnie ,że gierek AAA z PS5 i XSX nie odpalisz w 60 klatkach albo w ogóle. No ale chyba nie wierzysz ,że na Switchu 2 będzie inaczej? :) 

Opublikowano

On woli pociętego Wiesia tak by tylko działał ;)

Gira z Tobą się nie gada bo Ty masz chorobę psychiczną Nintendo 

Opublikowano

Na switchu tam gdzie hardware nie może tam konsolowy pepper pomoże :gigabeta:

Opublikowano

Pupcio krzyczy na chmury, bo nie może pogodzić się z tym, że ta kurwa Nintendowska zwodziła go za nos przez ostatnie 14 lat braku konkurencji. Przyszli młodsi, pokazali, że można zrobić to lepiej i teraz przypał, bo trzeba zachować kamienną twarz mówiąc, że konsola która nie radzi sobie z indykami to jakkolwiek wybór świadomego gracza. 

Opublikowano

Moc nigdy nie powinna być argumentem bo zawsze coś się czai za rogiem.

Switch 2 a potem Steam Deck Pro i tak można się licytować w nieskończoność

Opublikowano

No to jeżeli idziemy już w ścisłe cyferki to SD nie przeskoczy np nowego Legiona tylko czy nie chodzi o to żeby kupić sprzęt i mieć święty spokój i zaufać firmie co będzie na niego smażyła GOTY gierki zamiast jak szczur uczestniczyć w wyścigu, który chip jest wydajniejszy?

Opublikowano

Chłopaki tylko wy nie możecie pojąć jednego ja chce konsole nintendo bo chce pograć w gry nintendo, proste jak budowa cepa! Ja mam z 30 lat chyba więc nie mam zamiaru się bawić w protony i kradzież gier z internetu jeśli nie muszę ;) 

Opublikowano

Spoczko pupcio, rozumiemy. Tylko śmieszne jest to, że tak marzysz o tych gierkach Nintendo, robisz darmową propagandę tym skurwysynom których antykonsumenckie praktyki są bezkonkurencyjne, zakłamując obraz ich gier ("wszystko zajebiste, dusza z nami, chuj z wami"), a nawet nie grasz na Switchu. No i gdyby to był 2019 to bym uwierzył, że nie miałbyś w co, ale po prawie 8 latach od premiery biblioteka jest kompletna, teoretycznie nie do przerobienia, a jednak sprzętu nie posiadasz. Tylko żyjesz jakimiś majakami o potędze, duszy, pudełkach i wizją bezkonkurencyjnej biblioteki, ale to wszystko jedynie gadka. Pierdolenie dla sportu. Jakbym wiedział, że robisz to tylko w CW to bym przymknął na to oko, a tak jedynie przymknąć mogę jak Robert Downey Jr. na kolejne teksty z generatora o wielkości Nintendo.

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Chłopaki tylko wy nie możecie pojąć jednego ja chce konsole nintendo bo chce pograć w gry nintendo, proste jak budowa cepa! Ja mam z 30 lat chyba więc nie mam zamiaru się bawić w protony i kradzież gier z internetu jeśli nie muszę ;) 

Znowu wychodzi teoretyk :) od trzech lat nie instalowałem żadnych protonów xd tylko automatyczne aktualizacje systemu i tyle. Nie chce mi się bawić w takie rzeczy. 

Opublikowano

Gry nintendo rozumiem też wygodnie ściągnięte ze steama albo prosto z karta grane :banderas:

Opublikowano

Pupcio nie słuchaj tego psychola z zakładu Choroszcz bo skończysz na konsoli, której nawet kupić nie można nie mówiąc już o jakimś graniu w gry :)

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Spoczko pupcio, rozumiemy. Tylko śmieszne jest to, że tak marzysz o tych gierkach Nintendo, robisz darmową propagandę tym skurwysynom których antykonsumenckie praktyki są bezkonkurencyjne, zakłamując obraz ich gier ("wszystko zajebiste, dusza z nami, chuj z wami"), a nawet nie grasz na Switchu. No i gdyby to był 2019 to bym uwierzył, że nie miałbyś w co, ale po prawie 8 latach od premiery biblioteka jest kompletna, teoretycznie nie do przerobienia, a jednak sprzętu nie posiadasz. Tylko żyjesz jakimiś majakami o potędze, duszy, pudełkach i wizją bezkonkurencyjnej biblioteki, ale to wszystko jedynie gadka. Pierdolenie dla sportu. Jakbym wiedział, że robisz to tylko w CW to bym przymknął na to oko, a tak jedynie przymknąć mogę jak Robert Downey Jr. na kolejne teksty z generatora o wielkości Nintendo.

Ja jestem po prostu biednym chłopakiem spod białegostoku nie mogłem sobie pozwolić na granie na takim sprzęcie więc wybrałem opcje dla biedoty czytaj STEAM :/ ALE WRACAMY DO GRY PAOLO!! 2025 rok BIG N

Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał(a):

Gry nintendo rozumiem też wygodnie ściągnięte ze steama albo prosto z karta grane :banderas:

Dla tych wspaniałych portów które ograć można było już 3 razy na pięciu innych konsolach. :fsg: Może i gry te same, ale performance gorszy i standard cenowy wyższy! Spoko pupcio, będziesz miał powtórkę - kupisz, pojarasz się 3 miesiące, sprzedasz i znów 8 lat spamu na forum jakie to Nintendo nie jest wspaniałe i wmawiania sobie, że wszystko co nie jest Nintendo to jakaś gehenna miliona ustawień, na PC nie da się grać itp.

Opublikowano

Nie no da się grać tylko że się nie cieszysz a na stacji końcowej stajesz się pippolino :)

Opublikowano

Może masz rację... W końcu zawsze warto posłuchać specjalisty w temacie! Dzięki Paolo. <3

Opublikowano
Godzinę temu, GearsUp napisał(a):

Rok 2025 drozdu odkrywa doczepiane gripy :obama:

Haha dorosły chłop trzymający te dwa kawałki plastiku. Dla fana nintendo to żadna nowość wyglądać ja PIZDA ale nikt normalny się tak nie upokorzy a już napewno publicznie

Opublikowano
4 minuty temu, UberAdi napisał(a):

Haha dorosły chłop trzymający te dwa kawałki plastiku. Dla fana nintendo to żadna nowość wyglądać ja PIZDA ale nikt normalny się tak nie upokorzy a już napewno publicznie

Gość co pierdoli o jakimś upokorzeniu bo ktoś sobie ułatwia życie grając w bardziej komfortowy sposób xD

A tymczasem idę się jebnąć na łóżeczko ze Switchem a pizdusie taboreciarze niech rozwijają garba <3