Opublikowano 18 stycznia18 sty I po pół godziny trzymania tej jebanej deski odechciewa się czegokolwiek. Potem łapiesz takiego Decka to jakbyś chwycił za biodra dojrzałą kobietę
Opublikowano 18 stycznia18 sty 9 minut temu, Pupcio napisał(a): co może być wygodniejsze od włożenia karta w grą i od razu wskoczenie do gry?? ściąganie gier z internetu których nie posiadamy? Nie wiem, płynna rozgrywka?
Opublikowano 18 stycznia18 sty Trzymanie swiczusia? Porównałbym to do trzymania w objęciach tej petardy Roxi Węgiel steam deck to myśle że kategoria wagowa Doroty Wellman Teraz, Ukukuki napisał(a): Nie wiem, płynna rozgrywka? a to nie na steam decku
Opublikowano 18 stycznia18 sty 2 minuty temu, Pupcio napisał(a): Trzymanie swiczusia? Porównałbym to do trzymania w objęciach tej petardy Roxi Węgiel steam deck to myśle że kategoria wagowa Doroty Wellman a to nie na steam decku A skąd wiesz jak nie masz xd? Pewnie ,że gierek AAA z PS5 i XSX nie odpalisz w 60 klatkach albo w ogóle. No ale chyba nie wierzysz ,że na Switchu 2 będzie inaczej?
Opublikowano 18 stycznia18 sty On woli pociętego Wiesia tak by tylko działał Gira z Tobą się nie gada bo Ty masz chorobę psychiczną Nintendo
Opublikowano 18 stycznia18 sty Pupcio krzyczy na chmury, bo nie może pogodzić się z tym, że ta kurwa Nintendowska zwodziła go za nos przez ostatnie 14 lat braku konkurencji. Przyszli młodsi, pokazali, że można zrobić to lepiej i teraz przypał, bo trzeba zachować kamienną twarz mówiąc, że konsola która nie radzi sobie z indykami to jakkolwiek wybór świadomego gracza.
Opublikowano 18 stycznia18 sty Moc nigdy nie powinna być argumentem bo zawsze coś się czai za rogiem. Switch 2 a potem Steam Deck Pro i tak można się licytować w nieskończoność
Opublikowano 18 stycznia18 sty Trudno zacząć licytacje jak Switch 2 nie przeskoczy nawet pierwszego SD
Opublikowano 18 stycznia18 sty No to jeżeli idziemy już w ścisłe cyferki to SD nie przeskoczy np nowego Legiona tylko czy nie chodzi o to żeby kupić sprzęt i mieć święty spokój i zaufać firmie co będzie na niego smażyła GOTY gierki zamiast jak szczur uczestniczyć w wyścigu, który chip jest wydajniejszy?
Opublikowano 18 stycznia18 sty Chłopaki tylko wy nie możecie pojąć jednego ja chce konsole nintendo bo chce pograć w gry nintendo, proste jak budowa cepa! Ja mam z 30 lat chyba więc nie mam zamiaru się bawić w protony i kradzież gier z internetu jeśli nie muszę
Opublikowano 18 stycznia18 sty Spoczko pupcio, rozumiemy. Tylko śmieszne jest to, że tak marzysz o tych gierkach Nintendo, robisz darmową propagandę tym skurwysynom których antykonsumenckie praktyki są bezkonkurencyjne, zakłamując obraz ich gier ("wszystko zajebiste, dusza z nami, chuj z wami"), a nawet nie grasz na Switchu. No i gdyby to był 2019 to bym uwierzył, że nie miałbyś w co, ale po prawie 8 latach od premiery biblioteka jest kompletna, teoretycznie nie do przerobienia, a jednak sprzętu nie posiadasz. Tylko żyjesz jakimiś majakami o potędze, duszy, pudełkach i wizją bezkonkurencyjnej biblioteki, ale to wszystko jedynie gadka. Pierdolenie dla sportu. Jakbym wiedział, że robisz to tylko w CW to bym przymknął na to oko, a tak jedynie przymknąć mogę jak Robert Downey Jr. na kolejne teksty z generatora o wielkości Nintendo.
Opublikowano 18 stycznia18 sty 4 minuty temu, Pupcio napisał(a): Chłopaki tylko wy nie możecie pojąć jednego ja chce konsole nintendo bo chce pograć w gry nintendo, proste jak budowa cepa! Ja mam z 30 lat chyba więc nie mam zamiaru się bawić w protony i kradzież gier z internetu jeśli nie muszę Znowu wychodzi teoretyk od trzech lat nie instalowałem żadnych protonów xd tylko automatyczne aktualizacje systemu i tyle. Nie chce mi się bawić w takie rzeczy.
Opublikowano 18 stycznia18 sty Gry nintendo rozumiem też wygodnie ściągnięte ze steama albo prosto z karta grane
Opublikowano 18 stycznia18 sty Pupcio nie słuchaj tego psychola z zakładu Choroszcz bo skończysz na konsoli, której nawet kupić nie można nie mówiąc już o jakimś graniu w gry
Opublikowano 18 stycznia18 sty 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Spoczko pupcio, rozumiemy. Tylko śmieszne jest to, że tak marzysz o tych gierkach Nintendo, robisz darmową propagandę tym skurwysynom których antykonsumenckie praktyki są bezkonkurencyjne, zakłamując obraz ich gier ("wszystko zajebiste, dusza z nami, chuj z wami"), a nawet nie grasz na Switchu. No i gdyby to był 2019 to bym uwierzył, że nie miałbyś w co, ale po prawie 8 latach od premiery biblioteka jest kompletna, teoretycznie nie do przerobienia, a jednak sprzętu nie posiadasz. Tylko żyjesz jakimiś majakami o potędze, duszy, pudełkach i wizją bezkonkurencyjnej biblioteki, ale to wszystko jedynie gadka. Pierdolenie dla sportu. Jakbym wiedział, że robisz to tylko w CW to bym przymknął na to oko, a tak jedynie przymknąć mogę jak Robert Downey Jr. na kolejne teksty z generatora o wielkości Nintendo. Ja jestem po prostu biednym chłopakiem spod białegostoku nie mogłem sobie pozwolić na granie na takim sprzęcie więc wybrałem opcje dla biedoty czytaj STEAM ALE WRACAMY DO GRY PAOLO!! 2025 rok BIG N
Opublikowano 18 stycznia18 sty 7 minut temu, Pupcio napisał(a): Gry nintendo rozumiem też wygodnie ściągnięte ze steama albo prosto z karta grane Dla tych wspaniałych portów które ograć można było już 3 razy na pięciu innych konsolach. Może i gry te same, ale performance gorszy i standard cenowy wyższy! Spoko pupcio, będziesz miał powtórkę - kupisz, pojarasz się 3 miesiące, sprzedasz i znów 8 lat spamu na forum jakie to Nintendo nie jest wspaniałe i wmawiania sobie, że wszystko co nie jest Nintendo to jakaś gehenna miliona ustawień, na PC nie da się grać itp.
Opublikowano 18 stycznia18 sty Nie no da się grać tylko że się nie cieszysz a na stacji końcowej stajesz się pippolino
Opublikowano 18 stycznia18 sty Jeśli smak życia odbiera ci odpalanie gier na czymś innym niż konsola albo pochodzących z innego kanału dystrybucji niż retail to pora na zmianę zajawki, bo ewidentnie się wypaliłeś.
Opublikowano 18 stycznia18 sty Może masz rację... W końcu zawsze warto posłuchać specjalisty w temacie! Dzięki Paolo. <3
Opublikowano 18 stycznia18 sty Godzinę temu, GearsUp napisał(a): Rok 2025 drozdu odkrywa doczepiane gripy Haha dorosły chłop trzymający te dwa kawałki plastiku. Dla fana nintendo to żadna nowość wyglądać ja PIZDA ale nikt normalny się tak nie upokorzy a już napewno publicznie
Opublikowano 18 stycznia18 sty 4 minuty temu, UberAdi napisał(a): Haha dorosły chłop trzymający te dwa kawałki plastiku. Dla fana nintendo to żadna nowość wyglądać ja PIZDA ale nikt normalny się tak nie upokorzy a już napewno publicznie Gość co pierdoli o jakimś upokorzeniu bo ktoś sobie ułatwia życie grając w bardziej komfortowy sposób xD A tymczasem idę się jebnąć na łóżeczko ze Switchem a pizdusie taboreciarze niech rozwijają garba <3
Opublikowano 18 stycznia18 sty Gira w szale, bo dzień po prezentacji każdy ma już Switcha 2 w dupie. xDDD