Opublikowano 21 stycznia 20251 r No sd przez to że ma ten swój pseudo konsolowy system to spoko ale kupowanie tego gówna na windowsie to jest wyższa szkoła masochizmu
Opublikowano 21 stycznia 20251 r Czy ROG Ally jest brzydki? JEST Czy Switch 2 wygląda jak sprzęcik z katalogu firmy Anbernic? WYGLĄDA Z wieloma sprawami się zgadzamy ale ja jestem ciekawy kiedy NS2 będzie miało chociaż 4 gry warte zakupu konsoli i po jakim czasie to nastąpi bo ja rozumiem, że fajnie jest pograć sobie w Mario Party czy dłubanie Wario w nosie ale mówiąc 4 gry to chodzi mi o coś pokroju Metroida, Mario itd. niż zestaw mini gierek do odpalania ,,od święta''. Z pomocą przyjdą wydawcy third-party, którzy będą mogli oferować swoje starsze tytuły ale przynajmniej znowu będą mogły mieć ceny premierowe i 30 klatkowy standard płynności animacji ale to jest cena za możliwość pogrania sobie na środku dziewiczych lasów Komi bez dostępu do prądu przez 4 godziny.
Opublikowano 21 stycznia 20251 r 11 minut temu, Pupcio napisał(a): kupowanie tego gówna na windowsie w sensie laptopa Pupcia?
Opublikowano 21 stycznia 20251 r 9 minut temu, messer88 napisał(a): w sensie laptopa Pupcia? laptop to laptop a nie udające konsole gówno
Opublikowano 21 stycznia 20251 r Nie rozumiem dlaczego fagi rzucają się o tego SteamDecka? Chuj mi z tego Switcha jak na tym ledwo działają indory, gry 3rd party praktycznie nie istnieją, a te exy to serio, może z dwa faktycznie warte uwagi. Przy tym najgorsze wersje multiplatform, najgorsze gry, brak sensownego retro. Switch był atrakcyjny jedynie do premiery SteamDecka, a i tak była to taka atrakcyjność jak najebana locha 4/10, ale że w remizie nic lepszego nie masz to zadowalasz się takim Zniczem. yebać te czerwoną k00rwę
Opublikowano 21 stycznia 20251 r 2 minutes ago, GearsUp said: To wyobraź sobie jak wygląda na Steam Deck OLED
Opublikowano 21 stycznia 20251 r O geniuszu big n świadczy fakt że paolo wolał kupić switcha niż deckla
Opublikowano 21 stycznia 20251 r 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Nie rozumiem dlaczego fagi rzucają się o tego SteamDecka? boli ich dupa że sprzęt lepszy
Opublikowano 21 stycznia 20251 r Nintendo teraz bardzo zachowawczo, lecą znowu na hybrydowości tylko, że ona już nie robi wrażenia na nikim od lat. Myślałem, że Nintendo to kreatywność, zabawa, rodzina i miłość a te chuje powtarzają stary numer z graniem w łóżeczku.
Opublikowano 21 stycznia 20251 r 1 minutę temu, drozdu7 napisał(a): Moj penis zaczął się kurczyć od kiedy myślę o zakupie Nintendo to normalne, organizm czuje, że niedługo siurak nie będzie potrzebny bo kto by ruchał osobę Nintendo?
Opublikowano 21 stycznia 20251 r >zapowiadają Switcha 2 >wszyscy zadowoleni >ale Steam Deck lepszy, Switch to będzie deska, zobaczcie tę ergonomię <wkleja zdjęcie Steam Decka> >wyjebane >nie rozumiem co was tak ten steam deck boli XDDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 21 stycznia 20251 r 6 minutes ago, Pupcio said: O geniuszu big n świadczy fakt że paolo wolał kupić switcha niż deckla Paolo tak działa, walczy za Xboxa a gry kupuje na PlayStation.
Opublikowano 21 stycznia 20251 r Jedyny sensowny zakup jeśli chodzi o Nintendo to obecnie 2DS, bo dzieki hShopowi można uczciwie zapłacić za każdą grę z tej i tak nienajlepszej biblioteki.
Opublikowano 21 stycznia 20251 r Jedyny sensowny zakup jerśli chodzi o Xboxa to obecnie 360 bo dzięki Red Ring of Death nie trzeba na nim grać.
Opublikowano 21 stycznia 20251 r Wypierdalać od Xboxa, elitarny sprzęt. Co się gierek ukończyło, pięknych chwil mnóstwo
Opublikowano 21 stycznia 20251 r Jak miałem Switcha to czekałem na Batmany i dodatkowo gdzieś tam w sercu liczyłem na stare Poksy z funkcjonalnością online żebym mógł zrobić 100% w tych starych częściach (to były marzenia wewnątrz duszy więc proszę się nie śmiać). Batmany wyszły chujowo a poksów jak nie było tak nie ma a w dodatku starych gier nie można sobie nawet kupić bo są tylko w abonamencie za który płaciłem bo byłem jebanym debilem. Exy spoko ale kurwa cała reszta do wyjebania. Dziś prawdopodobnie zamówię sobie używanego oryginalnego Wiilota i będę pizgał w Mario Galaxy 2 na TV, które na ROG Ally wygląda kilka razy lepiej niż jedynka w tej składance 3D All-Stars. Mogę kupić NS2 i znowu czekać na gry, które sam sobie wymyśliłem (bo moje wewnętrzne dziecko by bardzo chciało) ale mając PC handhelda mogę pograć sobie w te gry już teraz bez łaski. W Batmany, w Poksy i Mario Galaxy