Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 628,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Steam dekle znowu obszczekują switcha?:yakubu:Przykry i żałosny widok entuzjastów tego sprzętu no ale co, przecież nie będą grać na tym protoniarzu za dyche xD

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał(a):

nie będą grać na tym protoniarzu za dyche xD

:notlikethis:co to by było gdybyś zdobył odrobinę wiedzy praktycznej, strach się bać. 

Xbox szmata

Opublikowano

Jeszcze  jakiś egzoszkielet żeby trzymać to kurestwo xDD i ten Krzysztof wijący się jak WĘGORZ bo ktoś wyzywa jego przenośny palmtop xD PIĘKNIE!

Opublikowano

Razem macie 32 cale i dwa plecy

Opublikowano

Nintendo w miejscach publicznych jeszcze bardziej upodli cię w oczach nieznajomych

Opublikowano

“Sales. The research firm Omdia reported that the Steam Deck sold 1.62 million units in 2022. Their report estimated that the Steam Deck would pass 3 million units sold since its launch sometime during 2023.”

3mln osób nacięło się na steam dekla, nie dość, że myślą, że to konsola, w dodatku przenośna, to jeszcze nazywają go zagrożeniem dla Switcha2, bo Switcha1 już zdetronizował z ponad 150mln szczęśliwych użytkowników xD

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

na pewno użytkownikom SD poszło w pięty gdy kupowali trylogię Batmana za 16 zeta

Opublikowano
1 godzinę temu, Krzysztof93 napisał(a):

na pewno użytkownikom SD poszło w pięty gdy kupowali trylogię Batmana za 16 zeta

wypożyczanie gier na pece? no znam, nie tęsknię

Opublikowano

"wow ale świetna cena za wypożyczenie 3 świetnych gier! Kupie i nigdy nie odpale bo jestem steam kundlem!" :) 

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał(a):

wow ale świetna cena za wypożyczenie 3 świetnych gier! Kupie i nigdy nie odpale

kupiłem Origins za 9 złotych i przeszedłem 

Opublikowano

Za to kolekcja trzech części Batmana na kartridżu za 250pln gdzie tylko jedna część na nim jest, a resztę ściągamy z neta to już na pewno własność, która z nami będzie na zawsze i to ze spadkami do 0fps w Arkham Knight

Opublikowano

Tyle gierek, że nawet nie ma kiedy CW spamować na tym PS5 Pro, dzisiaj wjechał Borderlands GOTY w 4k 60 fps. 

A DOPIERO co skończyłem RE Revelations z 3DS na Pro. 

Opublikowano

@Pupcio teoretyku gejmingu z fakultetem duszy dupy po pierwsze przepraszam bo Arkham Origins kupiłem za 13 złotych 

Spoiler

signal-2025-01-29-121819_002.thumb.jpeg.dbb5b3e6f014b1f3704dd398032a6ea4.jpeg

przeszedłem, bawiłem się super, polecam wszystkie gry Arkham.

No i właśnie tu jest ten twój problem bo ty sobie poczytasz, pooglądasz, stworzysz kilka teorii bez żadnej praktyki. To trzeba sobie kupić kurwa, pograć, popatrzeć i wtedy se możesz pierdolić teorie bo są jakkolwiek sprawdzone bo sposób grania jest jak siurak i każdy ma swojego. Zakup czegokolwiek też nie jest wyrokiem, jesteś młody, umiesz w konkuter to byś sobie ewentualną porażkę zakupową sprzedał i wtedy to byś był dopiero GIGACHAD i mógłbyś mówić jakie to chujowe.

Opublikowano
11 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Tyle gierek, że nawet nie ma kiedy CW spamować na tym PS5 Pro, dzisiaj wjechał Borderlands GOTY w 4k 60 fps. 

A DOPIERO co skończyłem RE Revelations z 3DS na Pro. 

Dzwonił rok 2009 i chciał swoje gry

Opublikowano

Są eksy, które Nintendo robi najlepsze, w tym system sellery, które sprzedają konsole: Nintendo > Sony > Microsoft.

Są multiplatformy, które zwykle wyglądają najlepiej na najsilniejszej konsoli: Xbox Series X = PS5 > Switch/Switch 2.

I są gry indie, które najlepiej ogrywać na małym ekranie, gdzie się chce: Switch/Switch 2 > Xbox Series X = PS5.

Jest multiplayer online: Xbox = PS5 > S/S2.

Jest kanapowy multiplayer: S/S2 > Xbox = PS5.

Oferta online: GP > PS+ = NSO.

Są też różne gatunki gier:

U Nintendo najlepsze są platformówki, metroidvanie, rpgi i gry na 4p.

U Sony cinematic experience i soulslike.

U Microsoftu wyścigi.

Na PC FPSy i strategie.

Jeśli chodzi o przygodówki, survival horrory, stealth, slashery i inne - ciężko stwierdzić.

Są też ważne aspekty w grze, nie każdy musi być na 10, bez pierwszego punktu nie będzie dobrej gry, bez każdego następnego punktu się obejdzie, jeśli pierwszy wymiata:

1. Gameplay, klimat, pomysły, mechaniki itd.

2. Fizyka, AI itp.

3. Story.

4. OST.

5. Grafika.

Zwycięzca jest tylko jeden! Nintendo :banderas:

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał(a):

Ale po co Pupciowi steam deck skoro ma gamingową bestie typu laptop. 

bo zawsze marzły mu kolana

Opublikowano
2 minuty temu, zdrowywariat napisał(a):

U Nintendo najlepsze są platformówki

a5583f4aad1d8a49f712015d0b1c33bf.jpg

banjo_and_kazooie_shocked_reaction_by_su

Opublikowano
3 minuty temu, zdrowywariat napisał(a):

I są gry indie, które najlepiej ogrywać na małym ekranie, gdzie się chce: SteamDeck > Xbox Series X = PS5.

poprawiłem 

Opublikowano
5 minut temu, GearsUp napisał(a):

a5583f4aad1d8a49f712015d0b1c33bf.jpg

banjo_and_kazooie_shocked_reaction_by_su

To vs SMO, SM3DW, SMBW, SMM2, DKCR, DKCTF i prawie wszystko, co jest u konkurencji: Crashe, Spyro itd., a do tego gry typowo dla maluchów: Kirby, Yoshi.

Gdy w innych gatunkach to się zmienia, tak od NESa i GB Nintendo, jeśli chodzi o platformówki, rządzi niepokonane do dziś!!!

Edytowane przez zdrowywariat