Opublikowano 29 stycznia29 sty Steam dekle znowu obszczekują switcha?Przykry i żałosny widok entuzjastów tego sprzętu no ale co, przecież nie będą grać na tym protoniarzu za dyche xD
Opublikowano 29 stycznia29 sty 2 minuty temu, Pupcio napisał(a): nie będą grać na tym protoniarzu za dyche xD co to by było gdybyś zdobył odrobinę wiedzy praktycznej, strach się bać. Xbox szmata
Opublikowano 29 stycznia29 sty Jeszcze jakiś egzoszkielet żeby trzymać to kurestwo xDD i ten Krzysztof wijący się jak WĘGORZ bo ktoś wyzywa jego przenośny palmtop xD PIĘKNIE!
Opublikowano 29 stycznia29 sty Nintendo w miejscach publicznych jeszcze bardziej upodli cię w oczach nieznajomych
Opublikowano 29 stycznia29 sty “Sales. The research firm Omdia reported that the Steam Deck sold 1.62 million units in 2022. Their report estimated that the Steam Deck would pass 3 million units sold since its launch sometime during 2023.” 3mln osób nacięło się na steam dekla, nie dość, że myślą, że to konsola, w dodatku przenośna, to jeszcze nazywają go zagrożeniem dla Switcha2, bo Switcha1 już zdetronizował z ponad 150mln szczęśliwych użytkowników xD Edytowane 29 stycznia29 sty przez zdrowywariat
Opublikowano 29 stycznia29 sty na pewno użytkownikom SD poszło w pięty gdy kupowali trylogię Batmana za 16 zeta
Opublikowano 29 stycznia29 sty 1 godzinę temu, Krzysztof93 napisał(a): na pewno użytkownikom SD poszło w pięty gdy kupowali trylogię Batmana za 16 zeta wypożyczanie gier na pece? no znam, nie tęsknię
Opublikowano 29 stycznia29 sty "wow ale świetna cena za wypożyczenie 3 świetnych gier! Kupie i nigdy nie odpale bo jestem steam kundlem!"
Opublikowano 29 stycznia29 sty 5 minut temu, Pupcio napisał(a): wow ale świetna cena za wypożyczenie 3 świetnych gier! Kupie i nigdy nie odpale kupiłem Origins za 9 złotych i przeszedłem
Opublikowano 29 stycznia29 sty Za to kolekcja trzech części Batmana na kartridżu za 250pln gdzie tylko jedna część na nim jest, a resztę ściągamy z neta to już na pewno własność, która z nami będzie na zawsze i to ze spadkami do 0fps w Arkham Knight
Opublikowano 29 stycznia29 sty Tyle gierek, że nawet nie ma kiedy CW spamować na tym PS5 Pro, dzisiaj wjechał Borderlands GOTY w 4k 60 fps. A DOPIERO co skończyłem RE Revelations z 3DS na Pro.
Opublikowano 29 stycznia29 sty @Pupcio teoretyku gejmingu z fakultetem duszy dupy po pierwsze przepraszam bo Arkham Origins kupiłem za 13 złotych Spoiler przeszedłem, bawiłem się super, polecam wszystkie gry Arkham. No i właśnie tu jest ten twój problem bo ty sobie poczytasz, pooglądasz, stworzysz kilka teorii bez żadnej praktyki. To trzeba sobie kupić kurwa, pograć, popatrzeć i wtedy se możesz pierdolić teorie bo są jakkolwiek sprawdzone bo sposób grania jest jak siurak i każdy ma swojego. Zakup czegokolwiek też nie jest wyrokiem, jesteś młody, umiesz w konkuter to byś sobie ewentualną porażkę zakupową sprzedał i wtedy to byś był dopiero GIGACHAD i mógłbyś mówić jakie to chujowe.
Opublikowano 29 stycznia29 sty 11 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Tyle gierek, że nawet nie ma kiedy CW spamować na tym PS5 Pro, dzisiaj wjechał Borderlands GOTY w 4k 60 fps. A DOPIERO co skończyłem RE Revelations z 3DS na Pro. Dzwonił rok 2009 i chciał swoje gry
Opublikowano 29 stycznia29 sty Są eksy, które Nintendo robi najlepsze, w tym system sellery, które sprzedają konsole: Nintendo > Sony > Microsoft. Są multiplatformy, które zwykle wyglądają najlepiej na najsilniejszej konsoli: Xbox Series X = PS5 > Switch/Switch 2. I są gry indie, które najlepiej ogrywać na małym ekranie, gdzie się chce: Switch/Switch 2 > Xbox Series X = PS5. Jest multiplayer online: Xbox = PS5 > S/S2. Jest kanapowy multiplayer: S/S2 > Xbox = PS5. Oferta online: GP > PS+ = NSO. Są też różne gatunki gier: U Nintendo najlepsze są platformówki, metroidvanie, rpgi i gry na 4p. U Sony cinematic experience i soulslike. U Microsoftu wyścigi. Na PC FPSy i strategie. Jeśli chodzi o przygodówki, survival horrory, stealth, slashery i inne - ciężko stwierdzić. Są też ważne aspekty w grze, nie każdy musi być na 10, bez pierwszego punktu nie będzie dobrej gry, bez każdego następnego punktu się obejdzie, jeśli pierwszy wymiata: 1. Gameplay, klimat, pomysły, mechaniki itd. 2. Fizyka, AI itp. 3. Story. 4. OST. 5. Grafika. Zwycięzca jest tylko jeden! Nintendo
Opublikowano 29 stycznia29 sty 1 minutę temu, messer88 napisał(a): Ale po co Pupciowi steam deck skoro ma gamingową bestie typu laptop. bo zawsze marzły mu kolana
Opublikowano 29 stycznia29 sty 2 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): U Nintendo najlepsze są platformówki
Opublikowano 29 stycznia29 sty 3 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): I są gry indie, które najlepiej ogrywać na małym ekranie, gdzie się chce: SteamDeck > Xbox Series X = PS5. poprawiłem
Opublikowano 29 stycznia29 sty 5 minut temu, GearsUp napisał(a): To vs SMO, SM3DW, SMBW, SMM2, DKCR, DKCTF i prawie wszystko, co jest u konkurencji: Crashe, Spyro itd., a do tego gry typowo dla maluchów: Kirby, Yoshi. Gdy w innych gatunkach to się zmienia, tak od NESa i GB Nintendo, jeśli chodzi o platformówki, rządzi niepokonane do dziś!!! Edytowane 29 stycznia29 sty przez zdrowywariat