Opublikowano 29 stycznia29 sty 1 minutę temu, zdrowywariat napisał(a): Cieszy mnie to bardzo, bo tylko wariaci są coś warci! Odklejeńcy mają wyjebane, żyją pełnią życia i cieszą się grami, jak jak wtedy, gdy mieli kilka lat, czy dopiero jedynkę z przodu Prawda jest taka, że twój notoryczny spam w każdym temacie który nazywa się "cieszeniem się grami" powoduje jedynie dyskomfort i irytację ludzi w okół. Pragnę przypomnieć, że już raz poleciałeś z forum, więc może trochę introspekcji do chuja? Teraz, messer88 napisał(a): kilka lat jak Indiana czy jak kolczaty Doom? Jak Ori, Halo Infinite i Forza Horizon.
Opublikowano 29 stycznia29 sty 12 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Prawda jest taka, że twój notoryczny spam w każdym temacie który nazywa się "cieszeniem się grami" powoduje jedynie dyskomfort i irytację ludzi w okół. Pragnę przypomnieć, że już raz poleciałeś z forum, więc może trochę introspekcji do chuja? Jak Ori, Halo Infinite i Forza Horizon. Nic nie dzieje się bez przyczyny, może po to, żebym wrócił silniejszy? Zresztą to CW, dla beki i miażdżenia niebieskich i zielonych i żółtych (od żółci) robali, a niech PCowcy, w tym steam dekle, też mają swój kolor! p.s. poleciałem z innego powodu, bo dałem się sprowokować, nie w wątku z grami! Edytowane 29 stycznia29 sty przez zdrowywariat
Opublikowano 29 stycznia29 sty Jebaniutki nawiedzony Rozwojowiec coś pisze o spamie i bieganiu po tematach xddddddddddddddddd
Opublikowano 29 stycznia29 sty halo infinite ms chce odbić się za zakup acti, a nie wtopic kase w niesprzedawalne porty. Wyjdzie poza bezgustbox, to ludzie w koncu poznaja prawde o tej serii.
Opublikowano 29 stycznia29 sty Ktoś mi wytłumaczy, dlaczego rekord PS2 ciągle się zmienia? Najpierw było chyba 155, później 156, a teraz 160mln? https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_game_consoles Ale w Sony boją się, że ten rekord na dniach zostanie im odebrany! A klapy będą płakać
Opublikowano 29 stycznia29 sty 14 minut temu, zdrowywariat napisał(a): p.s. poleciałem z innego powodu, bo dałem się sprowokować, nie w wątku z grami! Patrząc na twój obecny foruming za spam o pierdolonym w dupę Donkey Kongu w jakimś temacie o gotowaniu albo remoncie. Trzymam kciuki. <3
Opublikowano 29 stycznia29 sty 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Patrząc na twój obecny foruming za spam o pierdolonym w dupę Donkey Kongu w jakimś temacie o gotowaniu albo remoncie. Trzymam kciuki. <3 Co jak co, ale to powinieneś być ostatnią osobą, która zwraca mi uwagę!
Opublikowano 29 stycznia29 sty TLOZ: Breath of the Wild: Platforma: Switch, WiiU. Data wydania: 3.3.2017. Sprzedaż: ponad 32mln. Cena: 69e. Cena po ośmiu latach od premiery: 55e. Cena używki: około 45e. Horizon Zero Dawn: Platforma: PS4. Data wydania: 28.2.2017. Sprzedaż: 20mln (nieźle). Cena: 69e. Cena dziś: 19e. Cena używki: 9e. Halo Infinite: Platforma: Xbox Series X/S. Data wydania: 8.12.2021 (nie znalazłem nic konkretnego we wcześniejszych latach, oprócz Forz). Sprzedaż: 20mln? Cena: 69e. Cena dziś: 39e (jestem pod wrażeniem). Cena używki: 29e. Dobre rzeczy trzymają wartość - Nintendo
Opublikowano 29 stycznia29 sty No nie wiem, dla mnie 8 letnia gra kosztująca tyle co na premierę to delikatny palec w dupę. Ale coraz częściej mam wrażenie że konsolorze dorastali ze sprzętami, grami i generalnie branżą żeby być teraz jebanymi
Opublikowano 29 stycznia29 sty 1 minutę temu, drozdu7 napisał(a): No nie wiem, dla mnie 8 letnia gra kosztująca tyle co na premierę to delikatny palec w dupę. Ale coraz częściej mam wrażenie że konsolorze dorastali ze sprzętami, grami i generalnie branżą żeby być teraz jebanymi Dla mnie to plus, bo nigdy nie opłacało mi się żadnej konsoli sprzedawać, na PS3 miałem 48 gier, ale po latach były uja warte, więc je rozdałem między przyjaciół. Lepiej, jeśli coś trzyma wartość, a nie tanieje!
Opublikowano 29 stycznia29 sty No ale przecież krzyczycie na cyfrę że jak będzie to ceny będą wysokie, nie będzie przecen i ogólnie armageddon. Ale jak Twoje kochane pudełko nie schodzi z ceny 8 lat bo pan Nintendo sobie tak zażyczył to jest gitarka Wy naprawdę macie napierdolone we łbach. Życzę wam tych gier po 5 stówek i żeby korpo jebało was z każdej strony bo na nic więcej nie zasługujecie
Opublikowano 29 stycznia29 sty Nie wiem czy wiesz ale pudełko możesz sobie później sprzedać a cyfre wsadzić sobie w dupe najlepsze ananasy i tak od smyczpassa co płacą haracz co miesiąc za gry 6/10 xD
Opublikowano 29 stycznia29 sty A to mów że chodzi tylko o odsprzedaż. Ale nie wciskaj kitu że 8 letnie pudło full price to normalna rzecz. I udawaj dalej głupka że poza GP nie można kupować gier Dlatego właśnie tak was triggeruja Steam Deckowcy, Xboxowcy itp bo grają ale inaczej, często taniej ale grają. A wy dalej żyjecie w świecie z lat 90tych i inne spojrzenie na gry jest nie do zaakceptowania. Pewnie siedzisz teraz na trzepaku i wymieniasz się z Matim na gry co?
Opublikowano 29 stycznia29 sty Wysokie ceny gier Nintendo to jedynie wynik sztucznej podaży i zawyżania realnej wartości. Dzisiaj stare Alpha Sapphire które sprzedało się w 15 milionach sztuk śmiga po 3.5 bomby chore. Realnie ta gra warta jest tyle po ile śmiga na hShopie, na promce.
Opublikowano 29 stycznia29 sty Za jakość się płaci. Nikt normalny nie da pełnej ceny za śmieci microsoftu
Opublikowano 29 stycznia29 sty 2 minuty temu, drozdu7 napisał(a): A to mów że chodzi tylko o odsprzedaż. Ale nie wciskaj kitu że 8 letnie pudło full price to normalna rzecz. I udawaj dalej głupka że poza GP nie można kupować gier Dlatego właśnie tak was triggeruja Steam Deckowcy, Xboxowcy itp bo grają ale inaczej, często taniej ale grają. A wy dalej żyjecie w świecie z lat 90tych i inne spojrzenie na gry jest nie do zaakceptowania. Pewnie siedzisz teraz na trzepaku i wymieniasz się z Matim na gry co? Kolego, nie ma co się przejmować trollingiem użytkownika wypalencio. Ten człowiek zgrywa wielkiego obrońcę Nintendo a nie ma żadnej z ich konsol, nie zbiera też ich gier (a przecież jest orędownikiem wydań fizycznych). Pluje na tego GamePassa i na tych którzy płacą za niego czy gry z Xboxa, a realia są takie, że my w to faktycznie gramy, a wypaleńcio - pierdoli w przegranej sprawie.
Opublikowano 29 stycznia29 sty Przecież wszystkie xboty razem wzięte skończyły mniej gier ode mnie więc o czym wy do mnie szczekacie? nie no, nie mogę się doczekać tego kwietnia, pięknie rozsadzi dupy tych uśmiechniętych graczyków od gejpassa
Opublikowano 29 stycznia29 sty Teraz, Pupcio napisał(a): Przecież wszystkie xboty razem wzięte skończyły mniej gier ode mnie więc o czym wy do mnie szczekacie? i żadnej Nintendo tyle jest ta kurwa warta
Opublikowano 29 stycznia29 sty 7 minut temu, drozdu7 napisał(a): Dlatego właśnie tak was triggeruja Steam Deckowcy, Xboxowcy itp bo grają ale inaczej, często taniej ale grają. hahaha kurwa ktorzy?
Opublikowano 29 stycznia29 sty Są tematy, ludzie piszą o grach, podsumowania itp. No Ciebie tam nie ma, ale nie spodziewał bym się żeby taki kurwa debil miał coś normalnego do napisania
Opublikowano 29 stycznia29 sty Dupcio gracz laptopa i gamepassa z GeForce Now największym wojownikiem obok Dauno konsol xddddd
Opublikowano 29 stycznia29 sty Ficek z tytułem Nintedofag 2017 & 2018 pod nickiem mógłby równie dobrze nosić taką koszulkę.