Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

60 inch,asax i paolo przeciwko mnie? No to chyba jednak dobrze mówie bo oni zawsze pierdolą jak potłuczeni :headbanger:

wiesz Pupciu, że ja z tobą zawsze pójdę jak w dym :lapka: Ale ostatnio, niebezpiecznie zbliżasz się ze swoim trollinkiem do poziomu Donatallo czy Izona, więc ten plus to był z troski dla ciebie.

• Odpowiedzi 34,2 tys.
  • Wyświetleń 736,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Nigdy nie powiedziałem że ps+ jest lepszy od gp. Może jestem ostro pojebany ale bez przesady :pawel: 

A zelda Ci się nie podoba bo nie doszedłeś do etapu jak zeld wypina tą wielką pierdziawe :)

1 minutę temu, ASX napisał:

wiesz Pupciu, że ja z tobą zawsze pójdę jak w dym :lapka: Ale ostatnio, niebezpiecznie zbliżasz się ze swoim trollinkiem do poziomu Donatallo czy Izona, więc ten plus to był z troski dla ciebie.

A tam :3 Wydaje mi się że dopóki utrzymuje tego demona w cw to mogę tu wypisywać największe durnoty na świecie

Opublikowano

Chłopaczki z gamepassa widzę w szale pizdy bo doładowali gowno usluge na 5 lat a tam perspektywa gier zerowa albo takich co w Google play są za darmoszke. Sześćdziesiona to już całkowicie zapłakany bo musiał sporo oyebac żeby na GP odłożyć. 

Xbox nigdy nie był tak głęboko w dupie jak teraz. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
6 minut temu, ASX napisał:

Bezbek roku nie gegaj tam.

Opublikowano
16 minut temu, messer88 napisał:

wrzucają takie gnioty za to Kultu owieczki co wygląda jak fajny dopasiony indor premium już nie, i co chcą mnie zmusić do zakupu na Islandii za 78zł

Toż to jak za darmo, bier. :sapek:

Opublikowano
12 minut temu, messer88 napisał:

jakąkolwiek krytykę gp

raczej codzienne męczenie buły

Opublikowano
11 minut temu, Pupcio napisał:

A tam :3 Wydaje mi się że dopóki utrzymuje tego demona w cw to mogę tu wypisywać największe durnoty na świecie

no i tak trzymaj :s159:, najgorzej jak to gówno rozlewa się po forum i nawet w normalnych tematach nie idzie normalnie podyskutować

Opublikowano

Zielona szambonurki dalej nie pucują się listą na sierpień:kekw: wstyd tym karaluchom już ze smieciary wychodzić

Zdjęcie

Opublikowano

Morda kamil, idz odpal jakiegos blockustera, potem film unczartet i makdolana do tego

Opublikowano
4 godziny temu, drozdu7 napisał:

Sonowiec kupuje Nintendo? Nie dziwi wogole. Przyzwyczajony to ostrego dymania najlepiej czuje się w znajomym środowisku. 

Przy czym zaznaczam że nintendowcy są o wiele uczciwsi. Wiedzą że mają małe pisiorki i grają na zabawce z bazarku, ale czasem nawet zdarzy im się jakaś autorefleksja 

Dokładnie, na Xboxie wieczne okłamywanie siebie, wiara w bajki grubasa i rozczarowanie co Xbox showcase. Następnie okres wyparcia, aż do następnego cyklu wiary w cuda. I tak od 20 lat :shieeet:

36 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

siemano kocury, siemano bambury, siemano koty sztosy kabanosy. barber wleciał, fryzura fresh, broda fresh, kreseczka siedzi - bam, wszystko siedzi, fryzura siedzi. milion dolarów.

pora na Godrizonaaaa 

Że kreseczka weszła to widać :shieeet:

12 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

XSX w małym kuferku, z klasą i chociaż mniejszy to bez porównania potężniejszy od śmieciary.

I ten zawód kiedy przekonujesz się, że konsola Xbox jest gorsza niż karton :kekw:

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

I ten zawód kiedy przekonujesz się, że konsola Xbox jest gorsza niż karton :kekw:

odpaliłem Horizona i multi w Halo i już więcej dobra niż przez cały rok z PS5 :banderas:w dodatku ta ostra grafika, DolbyVision, a nie rozmazaniec na małżu

Mój OLED w końcu może się spocić przy potężnym monolicie, w końcu zaznał nextgena.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

odpaliłem Horizona i multi w Halo i już więcej dobra niż przez cały rok z PS5 :banderas:w dodatku ta ostra grafika, DolbyVision, a nie rozmazaniec na małżu

Mój OLED w końcu może się spocić przy potężnym monolicie, w końcu zaznał nextgena.

Walnij jeszcze dobra whiskey po tej kreseczce to spotegujesz doznania:) Tylko tak można się dobrze bawić na DlcBOXie w gry z serii copypaste games :)

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

na PS5 nie mógłbym nawet po LSD bo gatunek arena shooterow ani wyścigówek tam po prostu nie istnieje :(

Może wyszli z założenia, że lepiej czegoś nie robić, niz robić to do dupy jak na Xboxie :shieeet: 

Opublikowano

Arena shootery nie istnieją bo nie mamy 2001 :) A wyścigi? Obok bijatyk i sportówek najgorszy gatunek gier więc miło że omija sonke szerokim łukiem :>

Opublikowano
16 minut temu, Pupcio napisał:

Arena shootery nie istnieją bo nie mamy 2001 :) A wyścigi? Obok bijatyk i sportówek najgorszy gatunek gier więc miło że omija sonke szerokim łukiem :>

Chuja tam Quake Champions daje radę :)

Opublikowano

Juz ponad 50h nabite w goty 2022, a boty i klapy dalej te same gównoposty o tym, która konsola jest bardziej chujowa.

Dobrze, że jest switch :banderas:

Opublikowano

Chłopaki gdzie to zgłosić?

Zrzut ekranu 2022-08-12 142735.png

Opublikowano

Nie macie problemów z patrzeniem na siebie w lustrze po tym jak obrazacie goty 2022 i goat w jednym?