Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

60 inch,asax i paolo przeciwko mnie? No to chyba jednak dobrze mówie bo oni zawsze pierdolą jak potłuczeni :headbanger:

wiesz Pupciu, że ja z tobą zawsze pójdę jak w dym :lapka: Ale ostatnio, niebezpiecznie zbliżasz się ze swoim trollinkiem do poziomu Donatallo czy Izona, więc ten plus to był z troski dla ciebie.

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 626,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Nigdy nie powiedziałem że ps+ jest lepszy od gp. Może jestem ostro pojebany ale bez przesady :pawel: 

A zelda Ci się nie podoba bo nie doszedłeś do etapu jak zeld wypina tą wielką pierdziawe :)

1 minutę temu, ASX napisał:

wiesz Pupciu, że ja z tobą zawsze pójdę jak w dym :lapka: Ale ostatnio, niebezpiecznie zbliżasz się ze swoim trollinkiem do poziomu Donatallo czy Izona, więc ten plus to był z troski dla ciebie.

A tam :3 Wydaje mi się że dopóki utrzymuje tego demona w cw to mogę tu wypisywać największe durnoty na świecie

Opublikowano

Chłopaczki z gamepassa widzę w szale pizdy bo doładowali gowno usluge na 5 lat a tam perspektywa gier zerowa albo takich co w Google play są za darmoszke. Sześćdziesiona to już całkowicie zapłakany bo musiał sporo oyebac żeby na GP odłożyć. 

Xbox nigdy nie był tak głęboko w dupie jak teraz. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
6 minut temu, ASX napisał:

Bezbek roku nie gegaj tam.

Opublikowano
16 minut temu, messer88 napisał:

wrzucają takie gnioty za to Kultu owieczki co wygląda jak fajny dopasiony indor premium już nie, i co chcą mnie zmusić do zakupu na Islandii za 78zł

Toż to jak za darmo, bier. :sapek:

Opublikowano
12 minut temu, messer88 napisał:

jakąkolwiek krytykę gp

raczej codzienne męczenie buły

Opublikowano
11 minut temu, Pupcio napisał:

A tam :3 Wydaje mi się że dopóki utrzymuje tego demona w cw to mogę tu wypisywać największe durnoty na świecie

no i tak trzymaj :s159:, najgorzej jak to gówno rozlewa się po forum i nawet w normalnych tematach nie idzie normalnie podyskutować

Opublikowano

Zielona szambonurki dalej nie pucują się listą na sierpień:kekw: wstyd tym karaluchom już ze smieciary wychodzić

Zdjęcie

Opublikowano

Morda kamil, idz odpal jakiegos blockustera, potem film unczartet i makdolana do tego

Opublikowano
4 godziny temu, drozdu7 napisał:

Sonowiec kupuje Nintendo? Nie dziwi wogole. Przyzwyczajony to ostrego dymania najlepiej czuje się w znajomym środowisku. 

Przy czym zaznaczam że nintendowcy są o wiele uczciwsi. Wiedzą że mają małe pisiorki i grają na zabawce z bazarku, ale czasem nawet zdarzy im się jakaś autorefleksja 

Dokładnie, na Xboxie wieczne okłamywanie siebie, wiara w bajki grubasa i rozczarowanie co Xbox showcase. Następnie okres wyparcia, aż do następnego cyklu wiary w cuda. I tak od 20 lat :shieeet:

36 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

siemano kocury, siemano bambury, siemano koty sztosy kabanosy. barber wleciał, fryzura fresh, broda fresh, kreseczka siedzi - bam, wszystko siedzi, fryzura siedzi. milion dolarów.

pora na Godrizonaaaa 

Że kreseczka weszła to widać :shieeet:

12 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

XSX w małym kuferku, z klasą i chociaż mniejszy to bez porównania potężniejszy od śmieciary.

I ten zawód kiedy przekonujesz się, że konsola Xbox jest gorsza niż karton :kekw:

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

I ten zawód kiedy przekonujesz się, że konsola Xbox jest gorsza niż karton :kekw:

odpaliłem Horizona i multi w Halo i już więcej dobra niż przez cały rok z PS5 :banderas:w dodatku ta ostra grafika, DolbyVision, a nie rozmazaniec na małżu

Mój OLED w końcu może się spocić przy potężnym monolicie, w końcu zaznał nextgena.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

odpaliłem Horizona i multi w Halo i już więcej dobra niż przez cały rok z PS5 :banderas:w dodatku ta ostra grafika, DolbyVision, a nie rozmazaniec na małżu

Mój OLED w końcu może się spocić przy potężnym monolicie, w końcu zaznał nextgena.

Walnij jeszcze dobra whiskey po tej kreseczce to spotegujesz doznania:) Tylko tak można się dobrze bawić na DlcBOXie w gry z serii copypaste games :)

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

na PS5 nie mógłbym nawet po LSD bo gatunek arena shooterow ani wyścigówek tam po prostu nie istnieje :(

Może wyszli z założenia, że lepiej czegoś nie robić, niz robić to do dupy jak na Xboxie :shieeet: 

Opublikowano

Arena shootery nie istnieją bo nie mamy 2001 :) A wyścigi? Obok bijatyk i sportówek najgorszy gatunek gier więc miło że omija sonke szerokim łukiem :>

Opublikowano
16 minut temu, Pupcio napisał:

Arena shootery nie istnieją bo nie mamy 2001 :) A wyścigi? Obok bijatyk i sportówek najgorszy gatunek gier więc miło że omija sonke szerokim łukiem :>

Chuja tam Quake Champions daje radę :)

Opublikowano

Juz ponad 50h nabite w goty 2022, a boty i klapy dalej te same gównoposty o tym, która konsola jest bardziej chujowa.

Dobrze, że jest switch :banderas:

Opublikowano

Chłopaki gdzie to zgłosić?

Zrzut ekranu 2022-08-12 142735.png

Opublikowano

Nie macie problemów z patrzeniem na siebie w lustrze po tym jak obrazacie goty 2022 i goat w jednym?