Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
7 godzin temu, Krzysztof93 napisał(a):

Mimo wszystko uważam, że to na PC globalnie w największej liczbie grane są największe online ścieki a tu na forum robi się z rynku PC zbiorowisko jebanych sommelierów gamingu.

Przecież na PC często schodzi więcej sztuk gierki niż na PS5+XSX łącznie. 

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 627,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

słoneczka, ale z prywatą to zapraszam wypierdalać okej :lapka:

Opublikowano

Dwa święta graczy! Dziś trzynastego lutego list miłosny, a raczej dwa listy do fanów run and gun i drugiego kwietnia drugie święto! Te indyki są coraz lepsze, tak że uj im w kakao z grami za 400zł!

Kolejne święto już niedługo jedynej prawilnej konsoli totalnej 2, na której się będzie grało w cudne eksy, a nie liczyło klatki i piksele! Od 2017 to najlepsze czasy dla graczy i to co najmniej do 2033! :banderas:

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

To prawda mordeczko. Switch 2 wetchnie trochę życia w tę branżę. Devi już przebierają nóżkami, bo jak na razie mają do wyboru xboxa, na którym nie kupuje się gier, i playstation, na którym w większości grają graphic whores. 

Opublikowano

Jasne, daj pan spokój z jakimś PS5 Pro, GaaSami, remasterami nie tak starych gier, oddawaniem eksów konkurencji, czy acziwkami xD

Opublikowano

Niby tak, ale ostatnio wydali DKCR 15 letnie i LM2 12 letnie, a nie 5 letnie. Wydali też kilka odświeżonych gier z WiiU, których nikt nie ograł. Wydali też świetne remake, jak Link’s Awekening, czy MP, który przez niedopatrzenie ma remaster w tytule, tak że wiesz :)

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Avowed od mistrzów gatunku z Obsidian? Microsoft ty stara ruro tak jak mówiłem, weź te swoje gierki do wora a wór do jeziora. Jezioro może być Xboxem? :sadkek:

Opublikowano

Jak na razie największym sukcesem Avowed jest wrzucenie Krystynki w tryb miotania się jak ryba wyciągnięta z wody, spektakl lepszy niż cokolwiek co ta gra będzie miała do zaoferowania na 100% :fsg: Absolute cinema

Opublikowano

Miałem napisać coś mądrego ale chyba źle pamiętam tamte czasy. Chciałem porównać premiery Avowed i KCD 2 do czasów Wiedźmina 3 i DA: Inkwizycji tylko, że te wyszły daleko od siebie w porównaniu do tych dwóch pierwszych. Było gadanie, że DA: I to takie pierdololo zachodnie bez pazura a Wiedźmin 3 taki był dojrzały, ściskający jajca, z ogromnym urokliwym światem... nie?

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):

Miałem napisać coś mądrego ale chyba źle pamiętam tamte czasy. Chciałem porównać premiery Avowed i KCD 2 do czasów Wiedźmina 3 i DA: Inkwizycji tylko, że te wyszły daleko od siebie w porównaniu do tych dwóch pierwszych. Było gadanie, że DA: I to takie pierdololo zachodnie bez pazura a Wiedźmin 3 taki był dojrzały, ściskający jajca, z ogromnym urokliwym światem... nie?

tak

Opublikowano

Avowed nawet nie uratował premiery AC Shadows w sensie ciśnięcia za woke i że moze byc jeszcze z tym gorzej niż czarny bamburaj, bo nikogo kompletnie Avowed nie obchodzi. Generyk stulecia.

Opublikowano

Obchodzi wiadomo kogo z wiadomo którego działu, ale tylko do wojenek na cyferki i obrony zawsze dziewicy xbox. Po premierze będzie

tumbleweed-lonely.gif

A po roku wklejenie rocznicowego trailera

Edytowane przez Beelzeboss

Opublikowano

uuuu w końcu na Sonkę spłynie łaska gier Ms'u :leo:
uuuu w końcu dobre gry na PS5 :leo:

uuu klapy czekają na gry MS na prezentacji :leo:

tak jak mówiłem. WYPIERDALAĆ z tymi grami MS na BAMBUS (bambus może być Xboxem? :sadkek:). Grajcie sobie w te perełki od obesranych mistrzów gatunku, których Pepiki na diecie knedlikowej mają na jedno combo. 

Opublikowano

Będę szczery. Zwyczajnie po lucku nie rozumiem jak ktoś kto ma oczy może się jarać awałd. Ja pierdole jak to wygląda, jak gra z kosza za 20 ziko

Opublikowano

Sonka nie ma gier więc skoro nie istnieją to nie pogram
MS ma solidne średniaczki więc nie pogram bo nie warto 

Ale różnica ja pierdole :kekw:

Opublikowano

Zadziwia mnie oddanie klapów i botów, na dobre i na złe, reanimowanie trupów, których zaczęły już wpier… robaki. Niejeden sportowiec by takich fanów pozazdrościł.