Opublikowano 13 lutego13 lut 7 godzin temu, Krzysztof93 napisał(a): Mimo wszystko uważam, że to na PC globalnie w największej liczbie grane są największe online ścieki a tu na forum robi się z rynku PC zbiorowisko jebanych sommelierów gamingu. Przecież na PC często schodzi więcej sztuk gierki niż na PS5+XSX łącznie.
Opublikowano 13 lutego13 lut o, to dzis recki avowed. Kolejne gowno, no nie powiem, spodziewałem się.
Opublikowano 13 lutego13 lut Dwa święta graczy! Dziś trzynastego lutego list miłosny, a raczej dwa listy do fanów run and gun i drugiego kwietnia drugie święto! Te indyki są coraz lepsze, tak że uj im w kakao z grami za 400zł! Kolejne święto już niedługo jedynej prawilnej konsoli totalnej 2, na której się będzie grało w cudne eksy, a nie liczyło klatki i piksele! Od 2017 to najlepsze czasy dla graczy i to co najmniej do 2033! Edytowane 13 lutego13 lut przez zdrowywariat
Opublikowano 13 lutego13 lut To prawda mordeczko. Switch 2 wetchnie trochę życia w tę branżę. Devi już przebierają nóżkami, bo jak na razie mają do wyboru xboxa, na którym nie kupuje się gier, i playstation, na którym w większości grają graphic whores.
Opublikowano 13 lutego13 lut Jasne, daj pan spokój z jakimś PS5 Pro, GaaSami, remasterami nie tak starych gier, oddawaniem eksów konkurencji, czy acziwkami xD
Opublikowano 13 lutego13 lut Niby tak, ale ostatnio wydali DKCR 15 letnie i LM2 12 letnie, a nie 5 letnie. Wydali też kilka odświeżonych gier z WiiU, których nikt nie ograł. Wydali też świetne remake, jak Link’s Awekening, czy MP, który przez niedopatrzenie ma remaster w tytule, tak że wiesz Edytowane 13 lutego13 lut przez zdrowywariat
Opublikowano 14 lutego14 lut Avowed od mistrzów gatunku z Obsidian? Microsoft ty stara ruro tak jak mówiłem, weź te swoje gierki do wora a wór do jeziora. Jezioro może być Xboxem?
Opublikowano 14 lutego14 lut Jak na razie największym sukcesem Avowed jest wrzucenie Krystynki w tryb miotania się jak ryba wyciągnięta z wody, spektakl lepszy niż cokolwiek co ta gra będzie miała do zaoferowania na 100% Absolute cinema
Opublikowano 14 lutego14 lut Miałem napisać coś mądrego ale chyba źle pamiętam tamte czasy. Chciałem porównać premiery Avowed i KCD 2 do czasów Wiedźmina 3 i DA: Inkwizycji tylko, że te wyszły daleko od siebie w porównaniu do tych dwóch pierwszych. Było gadanie, że DA: I to takie pierdololo zachodnie bez pazura a Wiedźmin 3 taki był dojrzały, ściskający jajca, z ogromnym urokliwym światem... nie?
Opublikowano 14 lutego14 lut 2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): Miałem napisać coś mądrego ale chyba źle pamiętam tamte czasy. Chciałem porównać premiery Avowed i KCD 2 do czasów Wiedźmina 3 i DA: Inkwizycji tylko, że te wyszły daleko od siebie w porównaniu do tych dwóch pierwszych. Było gadanie, że DA: I to takie pierdololo zachodnie bez pazura a Wiedźmin 3 taki był dojrzały, ściskający jajca, z ogromnym urokliwym światem... nie? tak
Opublikowano 14 lutego14 lut Avowed nawet nie uratował premiery AC Shadows w sensie ciśnięcia za woke i że moze byc jeszcze z tym gorzej niż czarny bamburaj, bo nikogo kompletnie Avowed nie obchodzi. Generyk stulecia.
Opublikowano 14 lutego14 lut Obchodzi wiadomo kogo z wiadomo którego działu, ale tylko do wojenek na cyferki i obrony zawsze dziewicy xbox. Po premierze będzie A po roku wklejenie rocznicowego trailera Edytowane 14 lutego14 lut przez Beelzeboss
Opublikowano 14 lutego14 lut uuuu w końcu na Sonkę spłynie łaska gier Ms'u uuuu w końcu dobre gry na PS5 uuu klapy czekają na gry MS na prezentacji tak jak mówiłem. WYPIERDALAĆ z tymi grami MS na BAMBUS (bambus może być Xboxem? ). Grajcie sobie w te perełki od obesranych mistrzów gatunku, których Pepiki na diecie knedlikowej mają na jedno combo.
Opublikowano 14 lutego14 lut Będę szczery. Zwyczajnie po lucku nie rozumiem jak ktoś kto ma oczy może się jarać awałd. Ja pierdole jak to wygląda, jak gra z kosza za 20 ziko
Opublikowano 14 lutego14 lut O Jezusie, ale zezłoming Krychy w temacie Avowed, psycha zrobiła sitting aż miło.
Opublikowano 14 lutego14 lut Sonka nie ma gier więc skoro nie istnieją to nie pogram MS ma solidne średniaczki więc nie pogram bo nie warto Ale różnica ja pierdole
Opublikowano 14 lutego14 lut pamiętajmy: 70/80 na PS5 to kozak kurwa gierki i branża się nie poznała 80 na XS to niegrywalny crap klasyczek forumka
Opublikowano 14 lutego14 lut 1 minutę temu, MaZZeo napisał(a): Jak tam status plejszmaciury? Niesamowite, tyle gier, a jedna faktycznie dobra.
Opublikowano 14 lutego14 lut Zadziwia mnie oddanie klapów i botów, na dobre i na złe, reanimowanie trupów, których zaczęły już wpier… robaki. Niejeden sportowiec by takich fanów pozazdrościł.