Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Na uczę to przygotowuje sie wykwintne dania, a nie suchara. Ja wiem, ze sony ma problemy z wydawaniem gier, ale mogli znalezc cos lepszego.

• Odpowiedzi 33,9 tys.
  • Wyświetleń 691,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
1 hour ago, Paolo de Vesir said:

W ogóle jaka jest teraz narracja jeśli chodzi o HD2?

Sony uznało że MS nie jest już dla nich konkurencją.

Konsola trup, gry się ładnie uzupełniają. Motorsport pewnie pójdzie do piachu.

Opublikowano

głód im musi zaglądac w miske skoro chca wydawac na trupa. Przygotowują się na wydawanie na poteznego xbox pc.

Opublikowano

Boty w końcu zasmakują dobrego multi

Opublikowano

lol, wy nie macie pojecia o dobrej grze tak samo jak spencer. Cieszcie sie, ze tego samego dnia dostaniecie gearsy.

Opublikowano

Śmieszna sprawa że już nawet nie można przywołać legendarnego trio halo, forza, gearsy bo pierwsze nie żyje, drugie każdy ma w chuyu a przy trzecim tak spierdolili serie że ratują sie prequelem haha

Opublikowano

musze przyznac, ze w moim bingo nie miałem playstation, ktore w lepszy sposob uspokoi właścicieli xboxa niż Jizz swoimi artykułami o świetlanej przyszłości

images?q=tbn:ANd9GcS_VpUhNMHpahH5njKyGo_

Opublikowano

No lies detected

Choć pracują tam też normalni ludzie, to firma zepsuta w swoim korporacyjnym podejściu do szpiku kości, z całą górą na czele.

Opublikowano

Oczywiście że mówi prawdę, ale czy było coś o obrzydliwym korpo przy premierze Switcha2?

Opublikowano

A jakie to ma znaczenie czy u innych murzynów biją? Xbox teraz jest cieniem samego siebie i choć pompują gierki (część 6/10, część 8+/10, ale ciągły strumyczek płynie) to marka jest tak słaba jak nigdy. Chyba pierwszy Xbox który był określany mianem peceta przebranego za konsolę miał lepszy PR. Okropne jest to jak wypierdolono praktycznie cały potencjał tej konsoli i marki do śmieci i to na własne życzenie.

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał(a):

A jakie to ma znaczenie czy u innych murzynów biją? Xbox teraz jest cieniem samego siebie

Pełna zgoda i ja sam już myślę czy warto inwestować w platformę gdzie co pół roku trzeba się zastanawiać co to będzie, czy nadella nie wpadnie na genialny pomysł. Czy po prostu przenieść się i mieć wszystko we dupie.

A co do pisarskiego to nie wiem co mówił o S2. Sam też kupiłem ale uważam że pod wieloma względami Nintendo tez jest ostro pokurwione.

Myślę że gdyby to taki moloch jak ms wymyślił sobie brickowanie urządzeń które POSIADASZ to skończyło by się petycjami i akcjami graczy jak stop killing games.

Jebmy wszystkich kiedy na to zasługują a nie zamykajmy oczy

Opublikowano

Żadne korpo nie jest naszym przyjacielem, trzeba o tym pamiętać. Nie ma tu dobrych i złych. Są tylko źli i ewentualnie gorsi. A aktualnie Xbox zamykający studia, kasujący gry i zwalniający ludzi na polecenie Nadelli jest jednym z najgorszych

Opublikowano

Czy oni są w stanie jeszcze wydać jakąś grę gdzie wszyscy o niej będą pisać, ludzie będą sie mocno hajpowac i będzie to wydarzenie? Czy juz wszystko od nich nie będzie wywoływać większych emocji i kończyć sie na zasadzie mehhh sprawdzi sie w GP.

Jakie sracztendo, czy Sony by nie było to jednak potrafią to zrobić.

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał(a):

Żadne korpo nie jest naszym przyjacielem, trzeba o tym pamiętać. Nie ma tu dobrych i złych. Są tylko źli i ewentualnie gorsi. A aktualnie Xbox zamykający studia, kasujący gry i zwalniający ludzi na polecenie Nadelli jest jednym z najgorszych

Xbox zamykajacy studia dalej dostarcza wiecej premier od konkurencyjnej sonki.

Nintendo pomine, bo oni praktycznie co chwile jakis ekskluzywny sztos rzucaja, wiec konkurencja razem wzieta moze polerowac im pantofle

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a):

Czy oni są w stanie jeszcze wydać jakąś grę gdzie wszyscy o niej będą pisać, ludzie będą sie mocno hajpowac i będzie to wydarzenie? Czy juz wszystko od nich nie będzie wywoływać większych emocji i kończyć sie na zasadzie mehhh sprawdzi sie w GP.

Jakie sracztendo, czy Sony by nie było to jednak potrafią to zrobić.

Indiana Jones chyba nieźle się przyjął.

Nie no, jebać ich, combo PC + Switch 2 to zestaw szczęśliwego zagrajmera i polecam je każdemu.

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał(a):

Indiana Jones chyba nieźle się przyjął.

Nie, no walić ich, combo PC + Switch 2 to zestaw szczęśliwego zagrajmera i polecam je każdemu.

aktualnie chyba tak jest.

Praktycznie kazda gra z Sonki i Xboxa laduje na PC.
A Nintendo zyje w swojej bańce, z której nie zrezygnuje nigdy