Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, Rozi napisał:

Mocno o serii Tomb Raider.

TB? Takie uncharted, tylko lepsze.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 619,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

TB? Przykład wykorzystania znanej marki do wydania kolejnego ubiraka.

Edytowane przez izon

Opublikowano

Sraciatella księżniczki Hyrule to tylko wisieńka na torcie tego przełomowego dzieła :banderas: no nie dziwie się że wowiarz nie pojął geniuszu najnowszych przygód Linka :)

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

Sraciatella księżniczki Hyrule to tylko wisieńka na torcie tego przełomowego dzieła :banderas: no nie dziwie się że wowiarz nie pojął geniuszu najnowszych przygód Linka :)

Słaba walka, bliźniacze dungeony na tych samych patentach, pusty świat. No ale blond kurwiszon wystawił dupsko, 10/10. :kekw: Jezu pupcio, grasz tyle w gry i serio nie zauważasz, że nintendo w reckach ma dodatek dla pierdolca +3 do oceny, bo nintendo?

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Tomb Raider? Fantastyczna seria z najlepszym rebootem od lat.

Anniversary bajka, ale ciężko to nazwać reboote bo jednak nie pociągneli tematu.

Opublikowano

Tomb raider? Rise nawet mi się podobał bo mechanicznie cudowna gierka ale story i charakter Lary? No tutaj to już spadek formy względem poprzednika z poprzedniej generacji 

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Ciekawe czy dożyje momentu gdy któryś zagryw z tego forum w końcu pozna się na dobrych grach :) Ciężko być jednostką o tak wybitnym guście jak ja :/

Opublikowano

Drake jest bardziej nastawiony na akcje a u Lary jednak gra była bardziej podzielona na huby + elementy zeldo podobne. Nie stawiałbym tych dwóch tworów obok siebie. Chyba że jest się ignorantem :notlikethis:

Opublikowano

Jak ktoś lubi ubiraki i płaskich bohaterów to ostatnie Tomby są dla niego jak znalazł. To nawet nie stało obok klasyków, po prostu wykorzystali siłę marki do zrobienia, kolejnego przeciętnego akcyjniaka.

Wróóć, czemu znowu gadamy o jakiś szrotach? To już nie ma w co grać?!

Edytowane przez izon

Opublikowano
20 minut temu, Czoperrr napisał:

Tomb Raider? Fantastyczna seria z najlepszym rebootem od lat.

Czoperr chwali samograja? Stare, znałem.

Opublikowano
Just now, LiŚciu said:

Czoperr chwali samograja? Stare, znałem.

Tomb Raider samograjem? W takim razie uznajemy, że Horizon, God of War, Uncharted, Spiderman to także samograje?

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

Tomb Raider samograjem? W takim razie uznajemy, że Horizon, God of War, Uncharted, Spiderman to także samograje?

Widzę ze seria TR z PS3 to Twój pierwszy kontakt z seria. Może dlatego się Tobie podoba.

Opublikowano
Just now, LiŚciu said:

Widzę ze seria TR z PS3 to Twój pierwszy kontakt z seria. Może dlatego się Tobie podoba.

Niesamowite zdolności detektywistyczne, a raczej ich brak :sapek:

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

Niesamowite zdolności detektywistyczne, a raczej ich brak :sapek:

Gdybys grał w stare Tomby z czasów psx to byś wiedział o czym mówię. Ale nie wiesz. Bo TR była wymagająca gra zręcznościowa która nie wybaczała pomyłek a reebot to samograj z duża ilością strzelania do przeciwników. 

Opublikowano

Przeszedłem wszystkie TR i reebot mimo że jest gorszy od „starszej” serii to i tak był ciekawie poprowadzony, fabuła może średnia ale sama otoczka i klimat jak najbardziej na plus. Oprawa i audio również ;)  Po prostu trzeba było się przestawić, w sumie już underworld był co raz bliżej nowej serii. Zaś gameplay w stylu stonowanego Uncharted ;) 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
2 minutes ago, LiŚciu said:

Gdybys grał w stare Tomby z czasów psx to byś wiedział o czym mówię. Ale nie wiesz. Bo TR była wymagająca gra zręcznościowa która nie wybaczała pomyłek a reebot to samograj z duża ilością strzelania do przeciwników. 

Skończ się tatuśku ośmieszać bo robisz z siebie większego zgreda niż jesteś (mam nadzieję).

IMG_20220920_130644.jpg

Opublikowano
12 minut temu, Czoperrr napisał:

Skończ się tatuśku ośmieszać bo robisz z siebie większego zgreda niż jesteś (mam nadzieję).

IMG_20220920_130644.jpg

Po co te zdjęcia wklejasz? Kolekcjonujesz gry w które nie grasz? Zagraj szczylu to będzie wiedział o czym mówię. A podobno to ja nie gram w gry. Żenujące młody. 

A reboot TR jest stworzony dla każuli. Cała prawda.

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Ponawiam pytanie. 

Opublikowano

Liściu zezłomowany a i tak próbuje kąsać :notlikethis:

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Ponawiam pytanie. 

Horizon nie został zrebootowany. Uncharted tez nie. Spiderman to nowa gra. Wiec po chuj takie głupie pytanie? 

Jedynie GoW który mi się podobał a w poprzednie nie grałem wiec nie porównuje.