Opublikowano 4 września 20231 r 2 minuty temu, LiŚciu napisał: No na Sonce nie ma wyboru. Nie można kupic. Uwaga, odklejeniec pospolity. Liściu, zacznij od czytania ze zrozumieniem, a dopiero później weź się za pisanie.
Opublikowano 4 września 20231 r 1 minute ago, PanKamil said: Playstation to nie xkurwa, tutaj każdy ma wolnosć, swobode, gra jak chce i kiedy chce. To nie sekta jak zielony kurwidołek Ale to ty i paru innych klapow mowicie,ze beka z ludzi bo czekaja na gamepass wersje starfield A z drugiej strony mowisz, ze klapki nie musza grac na premiere i niech kazdy gra jak chce.. #kamildwubiegunowiec
Opublikowano 4 września 20231 r 4 minuty temu, Ryuk napisał: Ale to ty i paru innych klapow mowicie,ze beka z ludzi bo czekaja na gamepass wersje starfield A z drugiej strony mowisz, ze klapki nie musza grac na premiere i niech kazdy gra jak chce.. #kamildwubiegunowiec Przecież paweł de dwubiegunowość pierwszy mi zarzucił zagranie w grę w plusie kiedy on sam czeka jak pies na resztki z talerza aż spadnie do tej obsranej miski popierdoliła ci się kolejnosć misiu BTW. kiedy wersja na switcha? Ostra konkurencja dla zeldy Edytowane 4 września 20231 r przez PanKamil
Opublikowano 4 września 20231 r 9 minut temu, PanKamil napisał: Pomysleć, że napisał to typ co czeka aż starfield wpadnie do game passa kiedy inni już grają hhahahahaha. Nie przeszkadza to oczywiście pisać o 87(realnie 7/10 max) jako grze generacji No kurwa dwubiegunować jak chuj. a jaki sens jest gre kupowac, jak wpada na premiere w GP? Ty bedziesz czekal rok czy dwa z nadzieja, ze pijaczyna Jim ci jakiegos EXa wrzuci w ten biedacki plus. Gry na premiere w abonamencie nie dla psa!
Opublikowano 4 września 20231 r 1 minutę temu, PanKamil napisał: spadnie do tej obsranej miski ale ja nie subskrybuję chujowego PS+ bez gier
Opublikowano 4 września 20231 r 2 minutes ago, PanKamil said: Przecież paweł de dwubiegunowość pierwszy mi zarzucił zagranie w grę w plusie kiedy on sam czeka jak pies na resztki z talerza aż spadnie do tej obsranej miski popierdoliła ci się kolejnosć misiu BTW. kiedy wersja na switcha? Ostra konkurencja z zeldy Starfield and Forspoken coming to Switch Summer 2024 Edytowane 4 września 20231 r przez Ryuk
Opublikowano 4 września 20231 r Tak jak mówiłem, niebieskie kreatury mają jakieś kompleksy które leczą exami. Nie chodzi tam o to, że oni będą mieli grę na wyłączność tylko o to, że ktos inny nie zagra tak jak i oni nie grają.
Opublikowano 4 września 20231 r Teraz, maniekboy napisał: a jaki sens jest gre kupowac, jak wpada na premiere w GP? Ty bedziesz czekal rok czy dwa z nadzieja, ze pijaczyna Jim ci jakiegos EXa wrzuci w ten biedacki plus. Gry na premiere w abonamencie nie dla psa! Jest 2023 rok i na xkurwie premiery są tylko za extra płatnością a dopiero po czasie wpadają do smieciary. Obudź się maniek bo spermer rucha cię na spiocha. Nie wstyd ci?
Opublikowano 4 września 20231 r Dlatego PS się sprzedaje pomimo braku gier - to bardziej mebel niż sprzet dla graczy.
Opublikowano 4 września 20231 r Just now, Paolo de Vesir said: Tak jak mówiłem, niebieskie kreatury mają jakieś kompleksy które leczą exami. Nie chodzi tam o to, że oni będą mieli grę na wyłączność tylko o to, że ktos inny nie zagra tak jak i oni nie grają. To ps5 ma jakies ex'y? Wszystko do ogrania na pc albo ps4
Opublikowano 4 września 20231 r Teraz, Paolo de Vesir napisał: Tak jak mówiłem, niebieskie kreatury mają jakieś kompleksy które leczą exami. Nie chodzi tam o to, że oni będą mieli grę na wyłączność tylko o to, że ktos inny nie zagra tak jak i oni nie grają. @PanKamil to nawet nie jest niebieska kreatura. Ten przychlast siedzi i pierdoli kocopoły na forum. Gosc zapwne nie skonczyl zadnej gry przez ostanie kilka miesiecy. Siedzi taki debil na forum i pisze te swoje wysrywy, ktorych czesc czyta dla zartów, a czesc skipuje, jak na SPAM przystało Teraz, PanKamil napisał: Jest 2023 rok i na xkurwie premiery są tylko za extra płatnością a dopiero po czasie wpadają do smieciary. Obudź się maniek bo spermer rucha cię na spiocha. Nie wstyd ci? uargumentujesz, czy dalej wrzucasz te swoje wysrywy? Nie place nic EXTRA, by grac wczesniej niz inni z gejpasem. startuje gra na premierke i kazdy tak samo odpala. Przy starfield jest akcja, ze kupujesz sobie ulepszona wersje i masz wczesniejszy dostep. Teraz, Ryuk napisał: To ps5 ma jakies ex'y? Wszystko do ogrania na pc albo ps4 Deamon Soulsy i Astrobot XD Nic wiecej Edytowane 4 września 20231 r przez maniekboy
Opublikowano 4 września 20231 r 2 minutes ago, maniekboy said: Deamon Soulsy i Astrobot XD Nic wiecej DS do ogrania na ps3. Astrobot to nawet gra bym nie nazwal
Opublikowano 4 września 20231 r Teraz, Ryuk napisał: DS do ogrania na ps3. Astrobot to nawet gra bym nie nazwal chodzi o ten remaster XD Zaraz jakas klapa zacznie sypac tytualmi na VR czy DLC, byleby podbic sobie prestiz
Opublikowano 4 września 20231 r 2 godziny temu, Donatello1991 napisał: Napierdala się w to bg3. Ajc goty. Nie to co jakieś samograje starfielde w Choroszczy. Co tam wampirku xdddd
Opublikowano 4 września 20231 r 12 hours ago, Donatello1991 said: No, ale autosave mógłby być częściej a nie godzina gry w dupe. Ogólnie chyba mi nie podchodzi gra. Wkurwiający ten system walki. 5 hours ago, Donatello1991 said: Na najłatwiejszym to powinny chyba padać jak muchy a nie na odwrót. Męcząca gra. 6 minutes ago, Donatello1991 said: Dobra jednak dość. Odbiłem się. Czarę goryczy przelało jak Reveal hidden contents Pozwoliłem wampirowi possac krwi i moja postać leży trupem. Wtf!@!! Story time @Donatello1991Gra w BG3
Opublikowano 4 września 20231 r Boty tak grają w Bekafielda, że od 3 dni latają z biegunką po CW Co się dziwić, od ostatniej premiery " tym razem się uda" minęły 2 lata i niewiele się zmieniło. Memobox w formie
Opublikowano 4 września 20231 r 11 minut temu, maniekboy napisał: @PanKamil to nawet nie jest niebieska kreatura. Ten przychlast siedzi i pierdoli kocopoły na forum. Gosc zapwne nie skonczyl zadnej gry przez ostanie kilka miesiecy. Siedzi taki debil na forum i pisze te swoje wysrywy, ktorych czesc czyta dla zartów, a czesc skipuje, jak na SPAM przystało uargumentujesz, czy dalej wrzucasz te swoje wysrywy? Nie place nic EXTRA, by grac wczesniej niz inni z gejpasem. startuje gra na premierke i kazdy tak samo odpala. Przy starfield jest akcja, ze kupujesz sobie ulepszona wersje i masz wczesniejszy dostep. Deamon Soulsy i Astrobot XD Nic wiecej No właśnie dlatego napisałem, że dajesz się ruchać i spisz. To nie jest żaden early access tylko premiera za którą musisz zapłacić. Z forzą i każdą kolejną grą ms będzie tak samo, róznica będzie taka, że dzisiaj to 5 dni a za rok 10 itd. Płać albo graj po premierze. Obudzisz się już po stosunku jak będzie early acces rok przed "premierą" Edytowane 4 września 20231 r przez PanKamil
Opublikowano 4 września 20231 r 1 minute ago, izon said: Boty tak grają w Bekafielda, że od 3 dni latają z biegunką po CW Co się dziwić, od ostatniej premiery " tym razem się uda" minęły 2 lata i niewiele się zmieniło. Memobox w formie Sony wydalo juz albo kupilo nowe ekskluzywne IP na ps5 ktore ma wiecej niz 70 na opencritic?
Opublikowano 4 września 20231 r Teraz, PanKamil napisał: No właśnie dlatego napisałem, że dajesz się ruchać i spisz. No nie jest żaden early access tylko premiera za którą musisz zapłacić. Z forzą i każdą kolejną grą ms będzie tak samo. Płać albo graj po premierze.
Opublikowano 4 września 20231 r Klapy zezłomowane przez Baldursa, bo gra wymaga więcej niż trzymanie gałki od scenki do scenki. Takie jest pokłosie zubożałego profilu wydawniczego Sonki. Dlatego tylko Xbox/PC + Switch daje pełen zakres różnorodności gatunkowej, najlepsze tytuły i najwiecej funu. Xbox od zawsze był konsola gracza HC, od pierwszej iteracji po aktualną. Wybór świadomego gracza, a nie niewolnika marki.
Opublikowano 4 września 20231 r Ja tam @Donatello1991 szanuje, jedyny z klapów z cw co się odważył podjąć nierówna walkę z gra z tak obcego dla klapów gatunku, z o zgrozo turowymi walkami Reszta klaunów co walczyło Bg3 przez miesiąc w temacie oczywiście głowy w piasek i udają że gra już nie istnieje
Opublikowano 4 września 20231 r 1 minutę temu, Daffy napisał: Reszta klaunów co walczyło Bg3 przez miesiąc w temacie oczywiście głowy w piasek i udają że gra już nie istnieje Zwykle karaluchy, nie gracze.