Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 619,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
1 minute ago, PanKamil said:

Playstation to nie xkurwa, tutaj każdy ma wolnosć, swobode, gra jak chce i kiedy chce. To nie sekta jak zielony kurwidołek :)

Ale to ty i paru innych klapow mowicie,ze beka z ludzi bo czekaja na gamepass wersje starfield :beka: A z drugiej strony mowisz, ze klapki nie musza grac na premiere i niech kazdy gra jak chce..

#kamildwubiegunowiec

Opublikowano
4 minuty temu, Ryuk napisał:

Ale to ty i paru innych klapow mowicie,ze beka z ludzi bo czekaja na gamepass wersje starfield :beka: A z drugiej strony mowisz, ze klapki nie musza grac na premiere i niech kazdy gra jak chce..

#kamildwubiegunowiec

Przecież paweł de dwubiegunowość pierwszy mi zarzucił zagranie w grę w plusie kiedy on sam czeka jak pies na resztki z talerza aż spadnie do tej obsranej miski:niki:

popierdoliła ci się kolejnosć misiu

BTW. kiedy wersja na switcha? Ostra konkurencja dla zeldy

Zdjęcie

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
9 minut temu, PanKamil napisał:

Pomysleć, że napisał to typ co czeka aż starfield wpadnie do game passa kiedy inni już grają hhahahahaha. Nie przeszkadza to oczywiście pisać o 87(realnie 7/10 max) jako grze generacji :)

No kurwa dwubiegunować jak chuj.

a jaki sens jest gre kupowac, jak wpada na premiere w GP?
Ty bedziesz czekal rok czy dwa z nadzieja, ze pijaczyna Jim ci jakiegos EXa wrzuci w ten biedacki plus. 
Gry na premiere w abonamencie nie dla psa! 

Opublikowano
2 minutes ago, PanKamil said:

Przecież paweł de dwubiegunowość pierwszy mi zarzucił zagranie w grę w plusie kiedy on sam czeka jak pies na resztki z talerza aż spadnie do tej obsranej miski:niki:

popierdoliła ci się kolejnosć misiu

BTW. kiedy wersja na switcha? Ostra konkurencja z zeldy

Zdjęcie

Starfield and Forspoken coming to Switch Summer 2024

Opinion - How the FUCK do devlopers keep getting away with visual downgrades?  latest example, Forspoken | NeoGAF

Opinion - How the FUCK do devlopers keep getting away with visual downgrades?  latest example, Forspoken | NeoGAF

Forspoken, trailer vs Demo: the first analyzes report a graphic downgrade -  Aroged

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano
Teraz, maniekboy napisał:

a jaki sens jest gre kupowac, jak wpada na premiere w GP?
Ty bedziesz czekal rok czy dwa z nadzieja, ze pijaczyna Jim ci jakiegos EXa wrzuci w ten biedacki plus. 
Gry na premiere w abonamencie nie dla psa! 

Jest 2023 rok i na xkurwie premiery są tylko za extra płatnością a dopiero po czasie wpadają do smieciary.

Obudź się maniek bo spermer rucha cię na spiocha. Nie wstyd ci?

Opublikowano
Just now, Paolo de Vesir said:

Tak jak mówiłem, niebieskie kreatury mają jakieś kompleksy które leczą exami. Nie chodzi tam o to, że oni będą mieli grę na wyłączność tylko o to, że ktos inny nie zagra tak jak i oni nie grają.

To ps5 ma jakies ex'y? Wszystko do ogrania na pc albo ps4 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Tak jak mówiłem, niebieskie kreatury mają jakieś kompleksy które leczą exami. Nie chodzi tam o to, że oni będą mieli grę na wyłączność tylko o to, że ktos inny nie zagra tak jak i oni nie grają.

@PanKamil to nawet nie jest niebieska kreatura. Ten przychlast siedzi i pierdoli kocopoły na forum. Gosc zapwne nie skonczyl zadnej gry przez ostanie kilka miesiecy. 
Siedzi taki debil na forum i pisze te swoje wysrywy, ktorych czesc czyta dla zartów, a czesc skipuje, jak na SPAM przystało

Teraz, PanKamil napisał:

Jest 2023 rok i na xkurwie premiery są tylko za extra płatnością a dopiero po czasie wpadają do smieciary.

Obudź się maniek bo spermer rucha cię na spiocha. Nie wstyd ci?

uargumentujesz, czy dalej wrzucasz te swoje wysrywy?
Nie place nic EXTRA, by grac wczesniej niz inni z gejpasem. startuje gra na premierke i kazdy tak samo odpala. 
Przy starfield jest akcja, ze kupujesz sobie ulepszona wersje i masz wczesniejszy dostep. 

Teraz, Ryuk napisał:

To ps5 ma jakies ex'y? Wszystko do ogrania na pc albo ps4 

Deamon Soulsy i Astrobot XD
Nic wiecej

Edytowane przez maniekboy

Opublikowano
2 minutes ago, maniekboy said:

Nic wiecej

DS do ogrania na ps3. Astrobot to nawet gra bym nie nazwal :reggie:

Opublikowano
Teraz, Ryuk napisał:

DS do ogrania na ps3. Astrobot to nawet gra bym nie nazwal :reggie:

chodzi o ten remaster XD
Zaraz jakas klapa zacznie sypac tytualmi na VR czy DLC, byleby podbic sobie prestiz 

Opublikowano
2 godziny temu, Donatello1991 napisał:

Napierdala się w to bg3. Ajc goty.  Nie to co jakieś samograje starfielde w Choroszczy. 

Co tam wampirku xdddd

Opublikowano

Soulsy? Elden? Armored Core? 

Tylko baldur na easy 

Opublikowano

12 hours ago, Donatello1991 said:

No, ale autosave mógłby być częściej a nie godzina gry w dupe. Ogólnie chyba mi nie podchodzi gra. Wkurwiający ten system walki. 

5 hours ago, Donatello1991 said:

Na najłatwiejszym to powinny chyba padać jak muchy a nie na odwrót. Męcząca gra.

6 minutes ago, Donatello1991 said:

Dobra jednak dość. Odbiłem się. Czarę goryczy przelało jak 

Reveal hidden contents

Pozwoliłem wampirowi possac krwi i moja postać leży trupem.

Wtf!@!!

Story time @Donatello1991Gra w BG3 

Opublikowano

Boty tak grają w Bekafielda, że od 3 dni latają z biegunką po CW :kekw: Co się dziwić, od ostatniej premiery " tym razem się uda" minęły 2 lata i niewiele się zmieniło. Memobox w formie :asax:

image.png

Opublikowano
11 minut temu, maniekboy napisał:

@PanKamil to nawet nie jest niebieska kreatura. Ten przychlast siedzi i pierdoli kocopoły na forum. Gosc zapwne nie skonczyl zadnej gry przez ostanie kilka miesiecy. 
Siedzi taki debil na forum i pisze te swoje wysrywy, ktorych czesc czyta dla zartów, a czesc skipuje, jak na SPAM przystało

uargumentujesz, czy dalej wrzucasz te swoje wysrywy?
Nie place nic EXTRA, by grac wczesniej niz inni z gejpasem. startuje gra na premierke i kazdy tak samo odpala. 
Przy starfield jest akcja, ze kupujesz sobie ulepszona wersje i masz wczesniejszy dostep. 

Nic wiecej

No właśnie dlatego napisałem, że dajesz się ruchać i spisz. To nie jest żaden early access tylko premiera za którą musisz zapłacić. Z forzą i każdą kolejną grą ms będzie tak samo, róznica będzie taka, że dzisiaj to 5 dni a za rok 10 itd. Płać albo graj po premierze. Obudzisz się już po stosunku jak będzie early acces rok przed "premierą":dynia:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
1 minute ago, izon said:

Boty tak grają w Bekafielda, że od 3 dni latają z biegunką po CW :kekw: Co się dziwić, od ostatniej premiery " tym razem się uda" minęły 2 lata i niewiele się zmieniło. Memobox w formie :asax:

Sony wydalo juz albo kupilo nowe ekskluzywne IP na ps5 ktore ma wiecej niz 70 na opencritic?

Opublikowano
Teraz, PanKamil napisał:

No właśnie dlatego napisałem, że dajesz się ruchać i spisz. No nie jest żaden early access tylko premiera za którą musisz zapłacić. Z forzą i każdą kolejną grą ms będzie tak samo. Płać albo graj po premierze.

Opublikowano

Klapy zezłomowane przez Baldursa, bo gra wymaga więcej niż trzymanie gałki od scenki do scenki. Takie jest pokłosie zubożałego profilu wydawniczego Sonki.

Dlatego tylko Xbox/PC + Switch daje pełen zakres różnorodności gatunkowej, najlepsze tytuły i najwiecej funu.

Xbox od zawsze był konsola gracza HC, od pierwszej iteracji po aktualną. Wybór świadomego gracza, a nie niewolnika marki.

Opublikowano

Ja tam @Donatello1991 szanuje, jedyny z klapów z cw co się odważył podjąć nierówna walkę z gra z tak obcego dla klapów gatunku, z o zgrozo turowymi walkami

Reszta klaunów co walczyło Bg3 przez miesiąc w temacie oczywiście głowy w piasek i udają że gra już nie istnieje