Opublikowano 13 września 20231 r Teraz, KrYcHu_89 napisał: Życie Pi z reckami na poziomie Starfielda . zżynka z ukochanego BB, recenzenci nie mają ambicji i taktu w tej branży.
Opublikowano 13 września 20231 r 1 minute ago, aph said: Gry w GP będą się liczyć, koszt zostanie przerzucony na MS. Z perspektywy dev nie beda sie liczyc. Just now, KrYcHu_89 said: zżynka z ukochanego BB, recenzenci nie mają ambicji i taktu w tej branży. zapomniales sie przelogowac
Opublikowano 13 września 20231 r Teraz, Ryuk napisał: Z perspektywy dev nie beda sie liczyc. zapomniales sie przelogowac Nie, to tylko dodatkowy komentarz do tej obrzydliwej średniej Życia Pi, którą wrzuciłem przed minutą :D.
Opublikowano 13 września 20231 r 2 minutes ago, KrYcHu_89 said: Nie, to tylko dodatkowy komentarz do tej obrzydliwej średniej Życia Pi, którą wrzuciłem przed minutą :D. Ogra sie w GP, przynajmniej nie wtopie 60 eur
Opublikowano 13 września 20231 r Boty mają lies of P a klapy motorfest i jest sprawiedliwość 6 minut temu, Ryuk napisał: Z perspektywy dev nie beda sie liczyc. Ale dla ms będą się liczyć, o czym wspomniałem wcześniej.
Opublikowano 13 września 20231 r Just now, aph said: Boty mają lies of P a klapy motorfest i jest sprawiedliwość Ale dla ms będą się liczyć, o czym wspomniałem wcześniej. I tak unity do konca tygodnia sie z tego wycofa. Nawet gdyby mieli to zostawic to MS nie bedzie placil .20 dogadaja sie miedzy soba
Opublikowano 13 września 20231 r "All in all, although Lies of P is essentially Bloodborne featuring Timothée Chalamet" a pod spodem 9/10 - chuj, że zżynka z gry From Software.
Opublikowano 13 września 20231 r 17 minut temu, Ryuk napisał: Zapomnialem, ze obecny CEO unity to byly CEO EA...I wszystko jasne lootboxy trzymaja sie swietnie i podobno przyciagaja graczy do fifki, wiec no nie wiem jak bedzie.
Opublikowano 13 września 20231 r Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał: "All in all, although Lies of P is essentially Bloodborne featuring Timothée Chalamet" a pod spodem 9/10 - chuj, że zżynka z gry From Software. Bardzo dobrze, jak kopiować to od najlepszych. Trzeba bedzie sprawdzic, nie spodziewałem sie takich wysokich ocen.
Opublikowano 13 września 20231 r Zielono pecetowe małpki tworzą swojego potwora frankensteina na wzór bóstw z Japonii? c0rwa cóż za klasyczek Nie dla psa bloodbornik c0rwa haha
Opublikowano 13 września 20231 r Just now, Pupcio said: Zielono pecetowe małpki tworzą swojego potwora frankensteina na wzór bóstw z Japonii? c0rwa cóż za klasyczek Nie dla psa bloodbornik c0rwa haha To tez na ps wychodzi. Tylko roznica taka,ze na xbox i pc nie trzeba placic 60 eur
Opublikowano 13 września 20231 r 1 minute ago, Pupcio said: Różnica jest taka że mając bloodborne nikogo nie obchodzi to gówno To ta gra ktora kupilo mniej niz 2% fanow PS?
Opublikowano 13 września 20231 r Jaranie się tym to niezły Prankborne, soulsy po raz n-ty. Tym razem bez tarczy.
Opublikowano 13 września 20231 r 5 minut temu, Pupcio napisał: Zielono pecetowe małpki tworzą swojego potwora frankensteina na wzór bóstw z Japonii? c0rwa cóż za klasyczek Nie dla psa bloodbornik c0rwa haha Włącz se tera tego bloodborna i pograj dłużej niż godzinę bez konieczności wrzucenia wszczepów Kiroshi zamiast oczu POWODZENIA HEHS
Opublikowano 13 września 20231 r Ja już nie dam rady ale xboty po starfieldzie pewnie zaprawione w boju
Opublikowano 13 września 20231 r Ten Bloodborne to casus Driveclub - jaranko, bo ex, a odpalasz i się łapiesz za głowę, ze ktoś się takim gownem mogl jarac
Opublikowano 13 września 20231 r Bloodbornik fajny no ale wyszedł 8 lat temu więc Lies of P jak najbardziej pasuje teraz. Aczkolwiek huj wie czy w tym roku. Patrząc jak siadł mi Starfield i ile czasu mi zabiera to chciałbym jedynie Re4,Dead Space Remake i Alan Wake 2 jeszcze ojebac przed forumkowymi oskarami
Opublikowano 13 września 20231 r 5 minut temu, Pupcio napisał: re4 koniecznie bo to tegoroczne goty ten odgrzewany kotlet z wyciętą zawartością?
Opublikowano 13 września 20231 r 7 minut temu, Shen napisał: ten odgrzewany kotlet z wyciętą zawartością? Niee no The Last Of Us Remake był w zeszłym roku przecież Edit. Xd jednak w tym dla tego dzieła też będą nagrody;) Edytowane 13 września 20231 r przez drozdu7
Opublikowano 13 września 20231 r To źle świadczy o nowych grach, że je kotlet wyjaśnia. Na szczęście GOTYField już ma wygraną kieszeni i nie trzeba główkować nad tym kto statuetkę otrzyma. Nawet FF16 się załapie w kategorii „największe zrobienie graczy w chuja demem”.