Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Na PPE redaktor dał 5/6 za ten showcase, a mediana graczy 6/6. Czyste liczby przemawiają za Sony...

Edytowane przez KrYcHu_89

• Odpowiedzi 34,3 tys.
  • Wyświetleń 743,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

No przecież bloober wypuścił potężne Medium w gamepassie. Boty przed premierą prawie nie zesraly się z radości ( jak przed kazdym żółtkiem na meta) :kekw: Po premierze SH2 zielone robactwo zobaczy różnice między robieniem darmowej gierki do smiecpassa, a wspaniałym tytułem pod szyldem Sonki za uczciwe 350 ziko :obama:

Opublikowano

Chujowy był, ale i tak lepszy od tego co pokazało nintendo na tego swojego trupa.

Opublikowano

No był lepszy bo capgods zaszczycił swą obecnością niebieskie robactwo

Opublikowano

5 i 6 to przesada, ale to było State of Play, a nie Showcase, 3/6 bym dał. Nintendo 2/6. 

Cyberpunk 5/6. 

Opublikowano

Nędzny mocno ten Showcase - znów ten sam Spiderman po raz 3 w ciągu 5 lat, multiplatformowe standalone DLC w uniwersum FF i w sumie tyle.

Paradoksalnie lepszy był ten pierwszy gówno pokaz, bo tam przynajmniej były jakieś nowości. Pisałem o tym wcześniej - PS Studios jest w pizdzie jak nigdy i czekają nas chude lata na Sonce jak nigdy przedtem w historii. Sami się zaorali.

i dobrze tak w dupe jebanym skurywysynom :)

Opublikowano

Klapy po pokazie spokornialy. 

Widac, ze ich obraz konsoli idealnej legl w gruzach. 

Jak pan kamilek wytrzymuje bez gier na sonke i z banem na forum. 

Mam nadzieje, ze nie odjebie akcji a'la "Greg Lepkie raczki" z Kapitana Bomby

Ryje NPCow gorsze, niz w Starfield

4c840270eb5ab673efdb.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, izon napisał:

No przecież bloober wypuścił potężne Medium w gamepassie. Boty przed premierą prawie nie zesraly się z radości ( jak przed kazdym żółtkiem na meta) :kekw: Po premierze SH2 zielone robactwo zobaczy różnice między robieniem darmowej gierki do smiecpassa, a wspaniałym tytułem pod szyldem Sonki za uczciwe 350 ziko :obama:

Ostatnia gra bloobera, która oferowała cos wiecej niz chodzenie

Przechwytywanie.thumb.JPG.5c7d89cc27c4cce6431fd5cb119075df.JPG

Opublikowano

Showcase nadrobiony. Final Fantasy Rebirth i Spider Man 2 prezentują się niesamowicie!! Rebirth coś czuje, że przebije Remake rozmachem i fabułą o 5 długości. Nextgenowe doświadczenia exclusivly only on PS5:obama:

Opublikowano

Sonka już nawet w grafikę nie potrafi, najładniejsze gry pokazu Avatar i ff7-2

Opublikowano

Ale SE ciśnie :obama: Spiderek też niczego sobie.

Normalnie cyfrowa rozpusta dla gracza, a nie remastery xd

Opublikowano

Co Sonka to Sonka, a na xboxie fallout w kosmosie z żółtą metą.

Opublikowano
1 hour ago, KrYcHu_89 said:

Na PPE redaktor dał 5/6 za ten showcase, a mediana graczy 6/6. Czyste liczby przemawiają za Sony...

psycho fani apple uwazaja ze konfa apple byla mega i iphone 15 to rewolucja. Oba obozy sa rownie powalone

Opublikowano
Teraz, Ryuk napisał:

psycho fani apple uwazaja ze konfa apple byla mega i iphone 15 to rewolucja. Oba obozy sa rownie powalone

Na PPE są tylko dwa obozy, nie ma nic pomiędzy, nie to co u Nas :D. 

Opublikowano
1 minutę temu, Ryuk napisał:

psychofani xboxa pisza, że z xboxem nigdy nie bylo tak dobrze i wygrywa generacje a starfield to goty 2023:niki:

Opublikowano

Przecież cokolwiek Sony by nie pokazało to reakcja musi być taka sama.

Mówię że z tym Spidermanem to jakiś zbiorowy trolling bo nie wiem czy to wygląda lepiej od pierwszej części ;)

Grałem w FF7REMAKE i przeszedłem 9 rozdziałów. 80% to identyczne fabryczne korytarze, a reszta popierdalanie po mieście wysypisku czy huj wie co. Wszystko oczywiście biegnij po rynnie i wciśnij ∆. 

Ale to wiadomo że Sonkowe gry mają inne standardy 

Opublikowano

Nie kuvva ff16 goty, pięknie wczoraj square pokazało światu jakiego paszteta w tym roku wypuścili, a na poważnie to pracują przy 7-2

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak nie zapala sie wam czerwona lampka na ostatnie lata Sonki to zasługujecie aby robić Was w chuja. 

Jasne lepsze Nintendo z Tomb Raiderami, będzie w co grać w Sylwestra :potter:

Idź pan w chuj z takim Zbawcą branży (:dynia:), służę Tobie Szatanie.

Edytowane przez aph

Opublikowano

To jest właśnie ta różnicą. Taki spider 2 pewnie powstaje z 5 lat i jaka to będzie piękna, dopracowana gra! A taki bugfield, robią z 10 lat i teraz będą 2 lata łatać syfa :kekw: Dobrze, że mamy Sony, które nadają ton całej branży:wub:

Opublikowano
5 minut temu, Shen napisał:

psychofani xboxa pisza, że z xboxem nigdy nie bylo tak dobrze i wygrywa generacje a starfield to goty 2023:niki:

Najmocniejsze 83 w historii, tzw. goty :kekw: 83 coorwa, z potencjałem na dalszy spadek, smażone 25 lat na tysiącu planet przez wielką Bethesdę, bez limitu gotówki, być albo nie być zielonych :kekw:

Edytowane przez jimmyyy8

Opublikowano
4 minuty temu, izon napisał:

To jest właśnie ta różnicą. Taki spider 2 pewnie powstaje z 5 lat i jaka to będzie piękna, dopracowana gra! A taki bugfield, robią z 10 lat i teraz będą 2 lata łatać syfa :kekw: Dobrze, że mamy Sony, które nadają ton całej branży:wub:

ja jebie jaki ignorant jebany XD

Opublikowano

5 lat na dlc? Myślałem ze insomniac to szybsze chłopaki

Opublikowano
8 minut temu, Daffy napisał:

Nie kuvva ff16 goty, pięknie wczoraj square pokazało światu jakiego paszteta w tym roku wypuścili, a na poważnie to pracują przy 7-2

Jedno co można powiedzieć o XVI (mnie się podobała, ale żadne to GOTY nie jest, wiadomo xD) to, że VII-2 będzie inne - i dobrze :D. 

1 minutę temu, Pupcio napisał:

5 lat na dlc? Myślałem ze insomniac to szybsze chłopaki

Naughty Dog to jest studio generacji, od studia z 3x GOTY z rzędu do prawdopodobnie skancelowanych/zrestartowanych/chujwiecozrobionych Frakcji przez generację, bo Bungie powiedziało, że to się nie zmonetyzuje :notbad:.