Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Na PPE redaktor dał 5/6 za ten showcase, a mediana graczy 6/6. Czyste liczby przemawiają za Sony...

Edytowane przez KrYcHu_89

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 621,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

No przecież bloober wypuścił potężne Medium w gamepassie. Boty przed premierą prawie nie zesraly się z radości ( jak przed kazdym żółtkiem na meta) :kekw: Po premierze SH2 zielone robactwo zobaczy różnice między robieniem darmowej gierki do smiecpassa, a wspaniałym tytułem pod szyldem Sonki za uczciwe 350 ziko :obama:

Opublikowano

Chujowy był, ale i tak lepszy od tego co pokazało nintendo na tego swojego trupa.

Opublikowano

No był lepszy bo capgods zaszczycił swą obecnością niebieskie robactwo

Opublikowano

5 i 6 to przesada, ale to było State of Play, a nie Showcase, 3/6 bym dał. Nintendo 2/6. 

Cyberpunk 5/6. 

Opublikowano

Nędzny mocno ten Showcase - znów ten sam Spiderman po raz 3 w ciągu 5 lat, multiplatformowe standalone DLC w uniwersum FF i w sumie tyle.

Paradoksalnie lepszy był ten pierwszy gówno pokaz, bo tam przynajmniej były jakieś nowości. Pisałem o tym wcześniej - PS Studios jest w pizdzie jak nigdy i czekają nas chude lata na Sonce jak nigdy przedtem w historii. Sami się zaorali.

i dobrze tak w dupe jebanym skurywysynom :)

Opublikowano

Klapy po pokazie spokornialy. 

Widac, ze ich obraz konsoli idealnej legl w gruzach. 

Jak pan kamilek wytrzymuje bez gier na sonke i z banem na forum. 

Mam nadzieje, ze nie odjebie akcji a'la "Greg Lepkie raczki" z Kapitana Bomby

Ryje NPCow gorsze, niz w Starfield

4c840270eb5ab673efdb.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, izon napisał:

No przecież bloober wypuścił potężne Medium w gamepassie. Boty przed premierą prawie nie zesraly się z radości ( jak przed kazdym żółtkiem na meta) :kekw: Po premierze SH2 zielone robactwo zobaczy różnice między robieniem darmowej gierki do smiecpassa, a wspaniałym tytułem pod szyldem Sonki za uczciwe 350 ziko :obama:

Ostatnia gra bloobera, która oferowała cos wiecej niz chodzenie

Przechwytywanie.thumb.JPG.5c7d89cc27c4cce6431fd5cb119075df.JPG

Opublikowano

Showcase nadrobiony. Final Fantasy Rebirth i Spider Man 2 prezentują się niesamowicie!! Rebirth coś czuje, że przebije Remake rozmachem i fabułą o 5 długości. Nextgenowe doświadczenia exclusivly only on PS5:obama:

Opublikowano

Sonka już nawet w grafikę nie potrafi, najładniejsze gry pokazu Avatar i ff7-2

Opublikowano

Ale SE ciśnie :obama: Spiderek też niczego sobie.

Normalnie cyfrowa rozpusta dla gracza, a nie remastery xd

Opublikowano

Co Sonka to Sonka, a na xboxie fallout w kosmosie z żółtą metą.

Opublikowano
1 hour ago, KrYcHu_89 said:

Na PPE redaktor dał 5/6 za ten showcase, a mediana graczy 6/6. Czyste liczby przemawiają za Sony...

psycho fani apple uwazaja ze konfa apple byla mega i iphone 15 to rewolucja. Oba obozy sa rownie powalone

Opublikowano
Teraz, Ryuk napisał:

psycho fani apple uwazaja ze konfa apple byla mega i iphone 15 to rewolucja. Oba obozy sa rownie powalone

Na PPE są tylko dwa obozy, nie ma nic pomiędzy, nie to co u Nas :D. 

Opublikowano
1 minutę temu, Ryuk napisał:

psychofani xboxa pisza, że z xboxem nigdy nie bylo tak dobrze i wygrywa generacje a starfield to goty 2023:niki:

Opublikowano

Przecież cokolwiek Sony by nie pokazało to reakcja musi być taka sama.

Mówię że z tym Spidermanem to jakiś zbiorowy trolling bo nie wiem czy to wygląda lepiej od pierwszej części ;)

Grałem w FF7REMAKE i przeszedłem 9 rozdziałów. 80% to identyczne fabryczne korytarze, a reszta popierdalanie po mieście wysypisku czy huj wie co. Wszystko oczywiście biegnij po rynnie i wciśnij ∆. 

Ale to wiadomo że Sonkowe gry mają inne standardy 

Opublikowano

Nie kuvva ff16 goty, pięknie wczoraj square pokazało światu jakiego paszteta w tym roku wypuścili, a na poważnie to pracują przy 7-2

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak nie zapala sie wam czerwona lampka na ostatnie lata Sonki to zasługujecie aby robić Was w chuja. 

Jasne lepsze Nintendo z Tomb Raiderami, będzie w co grać w Sylwestra :potter:

Idź pan w chuj z takim Zbawcą branży (:dynia:), służę Tobie Szatanie.

Edytowane przez aph

Opublikowano

To jest właśnie ta różnicą. Taki spider 2 pewnie powstaje z 5 lat i jaka to będzie piękna, dopracowana gra! A taki bugfield, robią z 10 lat i teraz będą 2 lata łatać syfa :kekw: Dobrze, że mamy Sony, które nadają ton całej branży:wub:

Opublikowano
5 minut temu, Shen napisał:

psychofani xboxa pisza, że z xboxem nigdy nie bylo tak dobrze i wygrywa generacje a starfield to goty 2023:niki:

Najmocniejsze 83 w historii, tzw. goty :kekw: 83 coorwa, z potencjałem na dalszy spadek, smażone 25 lat na tysiącu planet przez wielką Bethesdę, bez limitu gotówki, być albo nie być zielonych :kekw:

Edytowane przez jimmyyy8

Opublikowano
4 minuty temu, izon napisał:

To jest właśnie ta różnicą. Taki spider 2 pewnie powstaje z 5 lat i jaka to będzie piękna, dopracowana gra! A taki bugfield, robią z 10 lat i teraz będą 2 lata łatać syfa :kekw: Dobrze, że mamy Sony, które nadają ton całej branży:wub:

ja jebie jaki ignorant jebany XD

Opublikowano

5 lat na dlc? Myślałem ze insomniac to szybsze chłopaki

Opublikowano
8 minut temu, Daffy napisał:

Nie kuvva ff16 goty, pięknie wczoraj square pokazało światu jakiego paszteta w tym roku wypuścili, a na poważnie to pracują przy 7-2

Jedno co można powiedzieć o XVI (mnie się podobała, ale żadne to GOTY nie jest, wiadomo xD) to, że VII-2 będzie inne - i dobrze :D. 

1 minutę temu, Pupcio napisał:

5 lat na dlc? Myślałem ze insomniac to szybsze chłopaki

Naughty Dog to jest studio generacji, od studia z 3x GOTY z rzędu do prawdopodobnie skancelowanych/zrestartowanych/chujwiecozrobionych Frakcji przez generację, bo Bungie powiedziało, że to się nie zmonetyzuje :notbad:.