Opublikowano 15 września 20231 r Na PPE redaktor dał 5/6 za ten showcase, a mediana graczy 6/6. Czyste liczby przemawiają za Sony... Edytowane 15 września 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 15 września 20231 r No przecież bloober wypuścił potężne Medium w gamepassie. Boty przed premierą prawie nie zesraly się z radości ( jak przed kazdym żółtkiem na meta) Po premierze SH2 zielone robactwo zobaczy różnice między robieniem darmowej gierki do smiecpassa, a wspaniałym tytułem pod szyldem Sonki za uczciwe 350 ziko
Opublikowano 15 września 20231 r Chujowy był, ale i tak lepszy od tego co pokazało nintendo na tego swojego trupa.
Opublikowano 15 września 20231 r No był lepszy bo capgods zaszczycił swą obecnością niebieskie robactwo
Opublikowano 15 września 20231 r 5 i 6 to przesada, ale to było State of Play, a nie Showcase, 3/6 bym dał. Nintendo 2/6. Cyberpunk 5/6.
Opublikowano 15 września 20231 r Nędzny mocno ten Showcase - znów ten sam Spiderman po raz 3 w ciągu 5 lat, multiplatformowe standalone DLC w uniwersum FF i w sumie tyle. Paradoksalnie lepszy był ten pierwszy gówno pokaz, bo tam przynajmniej były jakieś nowości. Pisałem o tym wcześniej - PS Studios jest w pizdzie jak nigdy i czekają nas chude lata na Sonce jak nigdy przedtem w historii. Sami się zaorali. i dobrze tak w dupe jebanym skurywysynom
Opublikowano 15 września 20231 r Klapy po pokazie spokornialy. Widac, ze ich obraz konsoli idealnej legl w gruzach. Jak pan kamilek wytrzymuje bez gier na sonke i z banem na forum. Mam nadzieje, ze nie odjebie akcji a'la "Greg Lepkie raczki" z Kapitana Bomby Ryje NPCow gorsze, niz w Starfield
Opublikowano 15 września 20231 r Godzinę temu, izon napisał: No przecież bloober wypuścił potężne Medium w gamepassie. Boty przed premierą prawie nie zesraly się z radości ( jak przed kazdym żółtkiem na meta) Po premierze SH2 zielone robactwo zobaczy różnice między robieniem darmowej gierki do smiecpassa, a wspaniałym tytułem pod szyldem Sonki za uczciwe 350 ziko Ostatnia gra bloobera, która oferowała cos wiecej niz chodzenie
Opublikowano 15 września 20231 r Showcase nadrobiony. Final Fantasy Rebirth i Spider Man 2 prezentują się niesamowicie!! Rebirth coś czuje, że przebije Remake rozmachem i fabułą o 5 długości. Nextgenowe doświadczenia exclusivly only on PS5
Opublikowano 15 września 20231 r Sonka już nawet w grafikę nie potrafi, najładniejsze gry pokazu Avatar i ff7-2
Opublikowano 15 września 20231 r Ale SE ciśnie Spiderek też niczego sobie. Normalnie cyfrowa rozpusta dla gracza, a nie remastery xd
Opublikowano 15 września 20231 r Jak nie zapala sie wam czerwona lampka na ostatnie lata Sonki to zasługujecie aby robić was w chuja.
Opublikowano 15 września 20231 r 1 hour ago, KrYcHu_89 said: Na PPE redaktor dał 5/6 za ten showcase, a mediana graczy 6/6. Czyste liczby przemawiają za Sony... psycho fani apple uwazaja ze konfa apple byla mega i iphone 15 to rewolucja. Oba obozy sa rownie powalone
Opublikowano 15 września 20231 r Teraz, Ryuk napisał: psycho fani apple uwazaja ze konfa apple byla mega i iphone 15 to rewolucja. Oba obozy sa rownie powalone Na PPE są tylko dwa obozy, nie ma nic pomiędzy, nie to co u Nas :D.
Opublikowano 15 września 20231 r 1 minutę temu, Ryuk napisał: psycho fani apple uwazaja ze konfa apple byla mega i iphone 15 to rewolucja. Oba obozy sa rownie powalone psychofani xboxa pisza, że z xboxem nigdy nie bylo tak dobrze i wygrywa generacje a starfield to goty 2023
Opublikowano 15 września 20231 r Przecież cokolwiek Sony by nie pokazało to reakcja musi być taka sama. Mówię że z tym Spidermanem to jakiś zbiorowy trolling bo nie wiem czy to wygląda lepiej od pierwszej części Grałem w FF7REMAKE i przeszedłem 9 rozdziałów. 80% to identyczne fabryczne korytarze, a reszta popierdalanie po mieście wysypisku czy huj wie co. Wszystko oczywiście biegnij po rynnie i wciśnij ∆. Ale to wiadomo że Sonkowe gry mają inne standardy
Opublikowano 15 września 20231 r Nie kuvva ff16 goty, pięknie wczoraj square pokazało światu jakiego paszteta w tym roku wypuścili, a na poważnie to pracują przy 7-2
Opublikowano 15 września 20231 r 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Jak nie zapala sie wam czerwona lampka na ostatnie lata Sonki to zasługujecie aby robić Was w chuja. Jasne lepsze Nintendo z Tomb Raiderami, będzie w co grać w Sylwestra Idź pan w chuj z takim Zbawcą branży (), służę Tobie Szatanie. Edytowane 15 września 20231 r przez aph
Opublikowano 15 września 20231 r To jest właśnie ta różnicą. Taki spider 2 pewnie powstaje z 5 lat i jaka to będzie piękna, dopracowana gra! A taki bugfield, robią z 10 lat i teraz będą 2 lata łatać syfa Dobrze, że mamy Sony, które nadają ton całej branży
Opublikowano 15 września 20231 r 5 minut temu, Shen napisał: psychofani xboxa pisza, że z xboxem nigdy nie bylo tak dobrze i wygrywa generacje a starfield to goty 2023 Najmocniejsze 83 w historii, tzw. goty 83 coorwa, z potencjałem na dalszy spadek, smażone 25 lat na tysiącu planet przez wielką Bethesdę, bez limitu gotówki, być albo nie być zielonych Edytowane 15 września 20231 r przez jimmyyy8
Opublikowano 15 września 20231 r 4 minuty temu, izon napisał: To jest właśnie ta różnicą. Taki spider 2 pewnie powstaje z 5 lat i jaka to będzie piękna, dopracowana gra! A taki bugfield, robią z 10 lat i teraz będą 2 lata łatać syfa Dobrze, że mamy Sony, które nadają ton całej branży ja jebie jaki ignorant jebany XD
Opublikowano 15 września 20231 r 8 minut temu, Daffy napisał: Nie kuvva ff16 goty, pięknie wczoraj square pokazało światu jakiego paszteta w tym roku wypuścili, a na poważnie to pracują przy 7-2 Jedno co można powiedzieć o XVI (mnie się podobała, ale żadne to GOTY nie jest, wiadomo xD) to, że VII-2 będzie inne - i dobrze :D. 1 minutę temu, Pupcio napisał: 5 lat na dlc? Myślałem ze insomniac to szybsze chłopaki Naughty Dog to jest studio generacji, od studia z 3x GOTY z rzędu do prawdopodobnie skancelowanych/zrestartowanych/chujwiecozrobionych Frakcji przez generację, bo Bungie powiedziało, że to się nie zmonetyzuje .