Opublikowano 29 września 20231 r Cyberpunk 2.0 odpalony po gownofieldzie to jak przeskok z kalkulatora w erę PlayStation. Nieudacznicy z bethesdy powinni się uczyć od polskich mistrzów jak robić piękne gry z wybornym gunplayem i fabułą. Brawo CD Projekt! Edytowane 29 września 20231 r przez izon
Opublikowano 29 września 20231 r No wiadomka, Cyberek przeżuwa i wysrywa też exy Sony, ale nie wiem czy możecie tak pisać
Opublikowano 29 września 20231 r Nie miałbym nic przeciwko gdyby dodatek i wersja 2.0 Cyberpunka wygrały ten rok. Wspaniała gra, przez chciwość zarządu wypuszczona za wcześnie
Opublikowano 29 września 20231 r 45 minut temu, jimmyyy8 napisał: Nie miałbym nic przeciwko gdyby dodatek i wersja 2.0 Cyberpunka wygrały ten rok. Wspaniała gra, przez chciwość zarządu wypuszczona za wcześnie Roku nie wygra, bo jest Baldur boży i Zelda boża, ale obnażyła straszliwie Starfielda w oczach milionów graczy.
Opublikowano 30 września 20231 r 14 minut temu, Faka napisał: GT XDD tylko do 2024 i potem wyłączają usługi online XD A ktoś gra jeszcze w Sport jak jest 7?
Opublikowano 30 września 20231 r On 2/3/2023 at 9:25 PM, Donatello1991 said: https://www.ppe.pl/news/313105/crossfirex-umiera-tworcy-wylaczaja-serwery-i-zamkna-dostep-do-kampanii-single-player.html Najpierw Halo Srinity a teraz to. Brawo MS. Online w tej generacji xszczura nie istnieje. 55 minutes ago, Whisker said: A ktoś gra jeszcze w Sport jak jest 7? MS wylacza: Online w tej generacji xszczura nie istnieje. Sony wylacza: Ale ktos w to jeszcze gra? co za problem
Opublikowano 30 września 20231 r Przecież gr sport to tylko demo do 7 Fakt że niszczyło forzy ale to dalej demo
Opublikowano 30 września 20231 r 2 minutes ago, Whisker said: Przecież gr sport to tylko demo do 7 Fakt że niszczyło forzy ale to dalej demo Demo za 60$/70$ ladnie was sony wytersowalo, ze za demo placiliscie 60$/70$
Opublikowano 30 września 20231 r MS niesamowity ma ten rok: najlepszy akcyjniak w postaci HiFi Rush (w dodatku slasher, niecodzienny gatunek) wybitny RPG Starfield (nie ma takiego drugiego na rynku) czołowa strategia na rynku Age of Empires 4 król racerów Forza Motorsport Różnorodność gatunkowa nieosiągalna dla konkurencji. Wiadomo, że były wpadki po drodze (Redfall), ale nie myli się ten co nic nie robi (np. Sony, bo od 1.5 roku nie wspiera swojej konsoli).
Opublikowano 30 września 20231 r Donek bana dostal? Nic nie pisze, a mam jeszcze pare minusikow na dzis do rozdania
Opublikowano 30 września 20231 r Gram w gry. A że starfield juz obśmiany to o czym tu dyskutować? Wyjdzie FM I sp2 to będzie jazda.
Opublikowano 2 października 20231 r Co tam zielone biedaczki? Ja miałem właśnie kaprys i zamiast pudełka za 70 euro to kupiłem za 100 FM premium. A wy co gp I czekanie do 10 października?
Opublikowano 2 października 20231 r 59 minut temu, Donatello1991 napisał: Co tam zielone biedaczki? Ja miałem właśnie kaprys i zamiast pudełka za 70 euro to kupiłem za 100 FM premium. A wy co gp I czekanie do 10 października? Forza w GP nie ma sensu, za dodatkowe rzeczy po premierze i tak trzeba bedzie zapłacić.
Opublikowano 2 października 20231 r 2 godziny temu, Donatello1991 napisał: Co tam zielone biedaczki? Ja miałem właśnie kaprys i zamiast pudełka za 70 euro to kupiłem za 100 FM premium. A wy co gp I czekanie do 10 października? "Dymasz" ten MS aż miło Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał: Forza w GP nie ma sensu, za dodatkowe rzeczy po premierze i tak trzeba bedzie zapłacić. No nie do końca, bo wszystkie dodatkowe tory za free. Nowe auta to już co tam komu podpasuje.
Opublikowano 2 października 20231 r 2 godziny temu, Donatello1991 napisał: Co tam zielone biedaczki? Ja miałem właśnie kaprys i zamiast pudełka za 70 euro to kupiłem za 100 FM premium. A wy co gp I czekanie do 10 października? Dzięki Donek! W sumie nie dziwię się, obecnie racery to, kolejny już, gatunek na wyłączność MSu.
Opublikowano 2 października 20231 r Microsoft jedyne co ma na wyłączność to najgorszy dekoder w historii, zielonych odklejeńców, pastgenową grafikę i kłamczuszka knura Edytowane 2 października 20231 r przez izon
Opublikowano 2 października 20231 r Jebany niebieski odklejeniec, co ani nie gra w gry ani nie ma w sumie w co. Spierdalaj.
Opublikowano 2 października 20231 r Kiedy jakies gry wyjda na sonke? Bo do tej pory niebieski motloch toczy piane z pyska na forum zamiast sie zagrywac