Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Cyberpunk 2.0 odpalony po gownofieldzie to jak przeskok z kalkulatora w erę PlayStation. Nieudacznicy z bethesdy powinni się uczyć od polskich mistrzów jak robić piękne gry z wybornym gunplayem i fabułą. Brawo CD Projekt!

Edytowane przez izon

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 622,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

No wiadomka, Cyberek przeżuwa i wysrywa też exy Sony, ale nie wiem czy możecie tak pisać 

Opublikowano

Nie miałbym nic przeciwko gdyby dodatek i wersja 2.0 Cyberpunka wygrały ten rok. Wspaniała gra, przez chciwość zarządu wypuszczona za wcześnie 

Opublikowano
45 minut temu, jimmyyy8 napisał:

Nie miałbym nic przeciwko gdyby dodatek i wersja 2.0 Cyberpunka wygrały ten rok. Wspaniała gra, przez chciwość zarządu wypuszczona za wcześnie 

Roku nie wygra, bo jest Baldur boży i Zelda boża, ale obnażyła straszliwie Starfielda w oczach milionów graczy. 

Opublikowano

GT XDD tylko do 2024 i potem wyłączają usługi online XD 

Opublikowano
14 minut temu, Faka napisał:

GT XDD tylko do 2024 i potem wyłączają usługi online XD 

A ktoś gra jeszcze w Sport jak jest 7?

Opublikowano
On 2/3/2023 at 9:25 PM, Donatello1991 said:

https://www.ppe.pl/news/313105/crossfirex-umiera-tworcy-wylaczaja-serwery-i-zamkna-dostep-do-kampanii-single-player.html

Najpierw Halo Srinity a teraz to. Brawo MS. Online w tej generacji xszczura nie istnieje.

55 minutes ago, Whisker said:

A ktoś gra jeszcze w Sport jak jest 7?

MS wylacza:  Online w tej generacji xszczura nie istnieje.
Sony wylacza: Ale ktos w to jeszcze gra? co za problem

:reggie:

Opublikowano

Przecież gr sport to tylko demo do 7

Fakt że niszczyło forzy ale to dalej demo 

Opublikowano

Niszczyło Forzy, już od rana pite, że takie pierdololo? 

Opublikowano

2 minutes ago, Whisker said:

Przecież gr sport to tylko demo do 7

Fakt że niszczyło forzy ale to dalej demo 

Demo za 60$/70$ ladnie was sony wytersowalo, ze za demo placiliscie 60$/70$ :lul:

Opublikowano

Poza tym od 10 października to Gran turismo nie  istnieje. 

Opublikowano

MS niesamowity ma ten rok:

• najlepszy akcyjniak w postaci HiFi Rush (w dodatku slasher, niecodzienny gatunek)
  • wybitny RPG Starfield (nie ma takiego drugiego na rynku)
  • czołowa strategia na rynku Age of Empires 4
  • król racerów Forza Motorsport

Różnorodność gatunkowa nieosiągalna dla konkurencji. Wiadomo, że były wpadki po drodze (Redfall), ale nie myli się ten co nic nie robi (np. Sony, bo od 1.5 roku nie wspiera swojej konsoli). :) 

Opublikowano

No jak w EA grało ok. 2 mln, to raczej trochę więcej :reggie:

Opublikowano

Co tam zielone biedaczki? Ja miałem właśnie kaprys i zamiast pudełka za 70 euro to kupiłem za 100 FM premium. A wy co gp I czekanie do 10 października?

Opublikowano
59 minut temu, Donatello1991 napisał:

Co tam zielone biedaczki? Ja miałem właśnie kaprys i zamiast pudełka za 70 euro to kupiłem za 100 FM premium. A wy co gp I czekanie do 10 października?

Forza w GP nie ma sensu, za dodatkowe rzeczy po premierze i tak trzeba bedzie zapłacić. 

Opublikowano
2 godziny temu, Donatello1991 napisał:

"Dymasz" ten MS aż miło ;)

Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał:

Forza w GP nie ma sensu, za dodatkowe rzeczy po premierze i tak trzeba bedzie zapłacić. 

No nie do końca, bo wszystkie dodatkowe tory za free. Nowe auta to już co tam komu podpasuje.

Opublikowano
2 godziny temu, Donatello1991 napisał:

Dzięki Donek! W sumie nie dziwię się, obecnie racery to, kolejny już, gatunek na wyłączność MSu. :)

Opublikowano

Microsoft jedyne co ma na wyłączność to najgorszy dekoder w historii,  zielonych odklejeńców,  pastgenową grafikę i kłamczuszka knura :kekw:

Edytowane przez izon