Opublikowano 18 października 20231 r Ja z kilkunastu gier jakie skończyłem w tym roku tylko Starfield i Hi Fi Rush były 2023 :))
Opublikowano 18 października 20231 r No właśnie kategoria "popcorn" to w tym roku u mnie ucierpiała. Dlatego czekam tym bardziej :D. 2 minuty temu, drozdu7 napisał: Ja z kilkunastu gier jakie skończyłem w tym roku tylko Starfield i Hi Fi Rush były 2023 :)) Ja aż 10 z 2023, skończy się na 12.
Opublikowano 18 października 20231 r Teraz, Donatello1991 napisał: Final? Lol. Wydmuszka jak Hogwart. Niektórym się podobał :D, w sensie Final. 13* zapominam coś o tym Alanie, którego na pewno wezmę od razu w obroty.
Opublikowano 18 października 20231 r 1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał: Dzisiaj się wyjaśni 6stka do GOTY na TGA: 1. Baldur 3 2. Zelda: Tears of Kingdom 3. Spidey 2 4. Remake 4 ----- 5.-6. FF XVI/Starfield/Mario Wonders/ Octopath Traveller 2/ Diablo IV/ Street Fighter 6 ciężki wybór, ale jednak ja wybrałbym FF XVI i Starfielda xD. Tak będzie:
Opublikowano 18 października 20231 r Musze ograć tego baldura przed glosowaniem, trzeba wziac jakies l4
Opublikowano 18 października 20231 r 1 minutę temu, Daffy napisał: Tak będzie: No to hydraulik SF6 nie będzie, będzie FF XVI/Starfield albo Alan jako 6sta Aczkolwiek Capcom ładnie wygląda w środku xD.
Opublikowano 18 października 20231 r Najlepsza bijatyka od...nie wiem ilu lat vs słaby final lub niespełnione obietnice Todda Znowu jak zwykle nie trafisz z przewidywaniami
Opublikowano 18 października 20231 r 3 minuty temu, Daffy napisał: Najlepsza bijatyka od...nie wiem ilu lat vs słaby final lub niespełnione obietnice Todda Znowu jak zwykle nie trafisz z przewidywaniami Nie powiem nic o SF6, bo nie grałem, możesz mieć racje, tym bardziej, że jednak FF XVI i Starfield mimo, że to wielkie marki trochę na niektórych polach zawiodły i były też dużo niżej oceniane. Geoff ma ból głowy, chyba, że będzie w tym roku 10 gier xD. Btw Mario Wonder to 14sty tytuł powyżej 90 w tym roku, to tylko recenzje, ale ostatecznie chyba to najlepszy jakościowo rok w branży, mimo, że kilka tytułów niedowiozło Z oceną 85+ aż 43 tytuły. Edytowane 18 października 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 18 października 20231 r 7 minut temu, Daffy napisał: Najlepsza bijatyka od...nie wiem ilu lat vs słaby final lub niespełnione obietnice Todda Znowu jak zwykle nie trafisz z przewidywaniami Będzie Starfield, prawdopodobnie nie będzie Mariana i na 100% nie będzie SFa.
Opublikowano 18 października 20231 r Mario co najwyżej może dostać nagrodę za "ciekawostkę roku". Z czym do ludzi
Opublikowano 18 października 20231 r 14 tytułów 90+ z czego 6 na switcha w jego najprawdopodobniej ostatnim roku życia, konsola wszechczasów
Opublikowano 18 października 20231 r Baldurek, RE4 to topka tego roku chociaż tytułów dobrych jest więcej. W TOTk jeszcze nie grałem ale jak bedzie dobre jak BOTW tak samo. Z indyczków pyszny Blasphemous 2. Gry jak finał fantazja jazda na kurze czy kosmiczny mod do Skyrima mogą co najwyżej startować o Goty w zakładzie w Choroszczy.
Opublikowano 18 października 20231 r 2 minuty temu, Daffy napisał: 14 tytułów 90+ z czego 6 na switcha w jego najprawdopodobniej ostatnim roku życia, konsola wszechczasów Ale zaraz powiedzą Ci że jeden pająk rozjebał wszystko
Opublikowano 18 października 20231 r 18 minut temu, Daffy napisał: O które niby ujawnienie nominowanych do VGA? A nie to w połowie listopada będzie (a do końca października release gry), ale został jeszcze tylko Alan z premier, które się załapią i mają realne szanse.
Opublikowano 18 października 20231 r Obstawiam wygraną BG3, bo tytuł ten ma dobry PR, nie łapie się w CW i pomimo bycia lekceważonym przed premierą wykręcił kosmiczny wynik zaskakując wszystkich. Idealny materiał na wszelkie plebiscyty. Bezpieczny wybór.
Opublikowano 18 października 20231 r 36 minut temu, jimmyyy8 napisał: Obstawiam wygraną BG3, bo tytuł ten ma dobry PR, nie łapie się w CW i pomimo bycia lekceważonym przed premierą wykręcił kosmiczny wynik zaskakując wszystkich. Idealny materiał na wszelkie plebiscyty. Bezpieczny wybór. Baldur wygra, najwięcej nominacji dostanie Spider 2. Za dużo kategorii typu audio/grafika/accessibility itp.
Opublikowano 18 października 20231 r Jeśli nagrody za accessibility nie dostanie Forza Motorsport za to, że pozwala prowadzić auto niewidomym to już naprawdę nie wiem kto miałby tę nagrodę dostać.
Opublikowano 18 października 20231 r Teraz, Paolo de Vesir napisał: Jeśli nagrody za accessibility nie dostanie Forza Motorsport za to, że pozwala prowadzić auto niewidomym to już naprawdę nie wiem kto miałby tę nagrodę dostać. W takim razie to tez dobry kandydat W grach Sonki też jest od **ja tych opcji dostosowania wszystiego zawsze, ale opcja prowadzenia auta dla niewidomych brzmi jak nagroda. Pierwszą grą, która oferowała podobną opcję było The Last of Us Part 2, za co rowniez zdobyli statuetkę.
Opublikowano 18 października 20231 r Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał: W takim razie to tez dobry kandydat W grach Sonki też jest od **ja tych opcji dostosowania wszystiego zawsze, ale opcja prowadzenia auta dla niewidomych brzmi jak nagroda. Pierwszą grą, która oferowała podobną opcję było The Last of Us Part 2, za co rowniez zdobyli statuetkę. Ja bym przyznał Bekafieldowi za to, że oferuje takie samo doświadczenie widzącym i niewidzącym czyli gowniane
Opublikowano 18 października 20231 r A w jakiej gierce od Sony wreszcie zrezygnują z accessibility dla ułomnych jako jedyną formą obcowania z tytułem?
Opublikowano 18 października 20231 r 19 minut temu, Daffy napisał: A w jakiej gierce od Sony wreszcie zrezygnują z accessibility dla ułomnych jako jedyną formą obcowania z tytułem? Post tak zły, że nawet na standardy CW ciężko go skomentować...
Opublikowano 18 października 20231 r Trzymanie gałki do przodu, qte co chwilę, puerdylion znaczników, podpowiedzi co krok - tak wyglądają przecież produkcje Sony