Opublikowano 2 listopada 20231 r 24 minutes ago, Daffy said: Klapy pewnie czytają te raporty sprzedaży i myślą że lada moment wyjdzie ex Exel Nie zapominajmy,ze Medrus uzywal przegladarki w ps3/ps4 zeby pisac na forum
Opublikowano 2 listopada 20231 r 6 minut temu, Ryuk napisał: Nie zapominajmy,ze Medrus uzywal przegladarki w ps3/ps4 zeby pisac na forum To się nazywa poświęcenie dla marki.
Opublikowano 2 listopada 20231 r Switch i PC jak zwykle wychodzą z tej walki zwycięsko. Sony z lekka zadyszka ale wciąż na podium. A gdzie jest Xbox? A Xbox wiadomo, w czarnej dupie. Konsola dla casuali i kilku obłąkańców, którzy stwierdzili, że zamiast założyc Forum Xboxa dla 5 osób w Polsce będą się dziwić, że są ruchami na forum PSX
Opublikowano 2 listopada 20231 r Xbox xD Tak to jest jak ameryczka się bierze za coś co nie jest wojną albo tworzeniem reklam
Opublikowano 2 listopada 20231 r 14 minut temu, izon napisał: Switch i PC jak zwykle wychodzą z tej walki zwycięsko. Sony z lekka zadyszka ale wciąż na podium. A gdzie jest Xbox? A Xbox wiadomo, w czarnej dupie. Konsola dla casuali i kilku obłąkańców, którzy stwierdzili, że zamiast założyc Forum Xboxa dla 5 osób w Polsce będą się dziwić, że są ruchami na forum PSX Gamepass to krul i rzycie Panie a jak jesteś dodatkowo upośledzony to możesz użyć kilku przykładów gier, które działają lepiej na X następnie zrobić mentalnego fikoła z rozgwiazdą i przyjąć te kilka gierek za WSZYSTKIE i pierdolić, że multiplatformy ZAWSZE wyglądają lepiej na Xtrupie One 1.35 ale to trzeba się takim urodzić
Opublikowano 2 listopada 20231 r ależ piecze, że Xbox się sprzedaje słabiej niż Plejka a i tak rozjebał konkurencję niczym w 2021 dominacja jak Xbox360
Opublikowano 2 listopada 20231 r Xbox360 dla botów to już prawie jak mityczne 1:1 na Wembley w 73' polskiej reprezentacji. I tu i tu nie wygrali, a podnieta jakby byli królami świata
Opublikowano 2 listopada 20231 r Hahaha ja pierdolę, chłop dalej myśli, że najważniejsza jest sprzedaż.
Opublikowano 2 listopada 20231 r 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Hahaha ja pierdolę, chłop dalej myśli, że najważniejsza jest sprzedaż. No w Microsofcie na pewno tak nie myśleli i dlatego poszli w One i wyjebali całą spuściznę poprzednika do kibla
Opublikowano 2 listopada 20231 r 1 minutę temu, izon napisał: No w Microsofcie na pewno tak nie myśleli i dlatego poszli w One i wyjebali całą spuściznę poprzednika do kibla spuścili do kibla co wypracowali a i tak rozjebali Nintendo agagahha
Opublikowano 2 listopada 20231 r 42 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: ależ piecze, że Xbox się sprzedaje słabiej niż Plejka a i tak rozjebał konkurencję niczym w 2021 no o to mi chodziło, że takim się trzeba urodzić
Opublikowano 2 listopada 20231 r 9 minut temu, Krzysztof93 napisał: no o to mi chodziło, że takim się trzeba urodzić Hmmm, to napiszę tak żebyś i ty mógł zrozumieć: Plejka kurwą jest i ją jebać, elo.
Opublikowano 2 listopada 20231 r przez ponad 20 lat mojego świadomego grania nie było takiej konsoli na rynku jak Xbox One/Series to pierwsze konsole stacjonarne, których nie chcę mieć. Zagracę sobie mieszkanie wszystkim totalnie mogą to być jakieś kolejne nowe chińskie retro przenośne konsole ale kurwa mać na chuj mi Xtrup, który kurwą jest, elo
Opublikowano 2 listopada 20231 r Pamiętacie crapmana2 dlc? Najlepszy generator memów tej generacji obok plejkurwy 4.5 bez gier
Opublikowano 2 listopada 20231 r Teraz, Daddy napisał: Pamiętacie crapmana2 dlc? Najlepszy generator memów tej generacji obok plejkurwy 4.5 bez gier takim się trzeba urodzić pamięć złotej rybki. widocznie siurak już odpoczął po samogłwałcie Starfieldem pierdolonym
Opublikowano 2 listopada 20231 r 4 minuty temu, Krzysztof93 napisał: przez ponad 20 lat mojego świadomego grania nie było takiej konsoli na rynku jak Xbox One/Series to pierwsze konsole stacjonarne, których nie chcę mieć. Zagracę sobie mieszkanie wszystkim totalnie mogą to być jakieś kolejne nowe chińskie retro przenośne konsole ale kurwa mać na chuj mi Xtrup, który kurwą jest, elo Nie ma takiego momentu w życiu prawdziwego gracza aby nie chciał wszystkich sprzętów, bo zwyczajnie każdy ma swoje mocne strony. Może jak gra się w Sony template to i Plejka sama wystarcza, ale nie wyobrażam sobie tak nudnego życia.
Opublikowano 2 listopada 20231 r Teraz, Paolo de Vesir napisał: Nie ma takiego momentu w życiu prawdziwego gracza aby nie chciał wszystkich sprzętów, bo zwyczajnie każdy ma swoje mocne strony. Może jak gra się w Sony template to i Plejka sama wystarcza, ale nie wyobrażam sobie tak nudnego życia. tylko, że ja nigdzie nie napisałem, że plejka sama starcza. Tylko po chuj ten xtrup ?
Opublikowano 2 listopada 20231 r 3 minuty temu, Krzysztof93 napisał: tylko, że ja nigdzie nie napisałem, że plejka sama starcza. Tylko po chuj ten xtrup ? Jeśli chcesz najlepsze arena shootery, RPGi, stragegie i gry taktyczne na konsolach? Do tego najmocniejsza konsola i GamePass z najlepszymi grami w gatunkach i mnóstwem topowych premier za cenę dwóch biletów do kina. Możesz też ograć to na PC, ale wówczas na to samo wychodzi, bo pieniążki idą do Xboxa.
Opublikowano 2 listopada 20231 r Po Starfieldzie i FM widać, że potrzebna mi jest najmocniejsza konsola jak ja żyje bez tych sztucznych twarzy w 30 klatkach i samochodzikach gorszych niż w crossgenowym GT7. Ciekawi mnie tylko o jakie RPGi chodzi.
Opublikowano 2 listopada 20231 r Teraz, Krzysztof93 napisał: samochodzikach gorszych niż w crossgenowym GT7. hahahhaa niezła odklejka. Tak to jest jak ktoś nienawidzi gier. Cóż, jebać tam twoje zdanie kolego kolego, żyj sobie z nienawiścią do konsoli której nie masz. Możesz przez szybkę polizać co najwyżej i wmawiać sobie, że na plejaku masz lepiej chociaż z tą kurwą niebieską jest fatalnie. Na pocieszenie powafluj się do wybików sprzedaży, będziesz miał co robić do 2024 w oczekiwaniu na exy na Plejkę*. *also available on Xbox, Switch and PC
Opublikowano 2 listopada 20231 r Najmocniejsza strona X to Quick Resume, żaden sprzęt tego nie ma, wliczając w to potężne pudła brzęczące cewkami.
Opublikowano 2 listopada 20231 r Teraz, Paolo de Vesir napisał: hahahhaa niezła odklejka. Tak to jest jak ktoś nienawidzi gier. dupa cicho teraz mała porcja prawdy. Chuj z tymi wyścigami ale prawda jest taka, że jak ktoś chce pokazać screeny/video, że Forza jest ładniejsza to mu się uda i odwrotnie, jak ktoś chce pokazać, że GT7 jest ładniejsze to mu się uda + samochody są ładniejsze w GT7 z tym nie ma dyskusji
Opublikowano 2 listopada 20231 r 18 minut temu, GearsUp napisał: Najmocniejsza strona X to Quick Resume, żaden sprzęt tego nie ma, wliczając w to potężne pudła brzęczące cewkami. No to faktycznie fajna funkcja, można sobie skakać pomiędzy retrosami, a rozmazanym gownami 30fps, jak to na Xboxie
Opublikowano 2 listopada 20231 r 42 minutes ago, Daddy said: Pamiętacie crapmana2 dlc? Najlepszy generator memów tej generacji obok plejkurwy 4.5 bez gier Musza cos zostawic dla SP3
Opublikowano 2 listopada 20231 r Nie wiem co tam zostawiać dla SP3 skoro klapy już zostawiły swoją godność kupując to DLC na 7+.