Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 34,3 tys.
  • Wyświetleń 743,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

typie, little nightmares bylo w goldzie, yakuza jest w gamepassie. Teraz hipokryci beda jarac sie yakuza xd

Opublikowano
9 minutes ago, Donatello1991 said:

Tony Hawk yakuza 8 i Little Nightmare w sierpniu! Czy xbox czuje się zajebany? Tak czuje się zajebany.

-Yakuza 7 baranie, nie 8. Od roku w GPU, zresztą tak jak cała seria

-Little Nightmares było za darmo w GwG

-Tonego każdy szanujący się gracz ma od dawna na półce 

Opublikowano
5 minut temu, Czoperrr napisał:

-Yakuza 7 baranie, nie 8. Od roku w GPU, zresztą tak jak cała seria

-Little Nightmares było za darmo w GwG

-Tonego każdy szanujący się gracz ma od dawna na półce 

jesli jakiejs gry nie ma w gownopassie, to znaczy, ze kazdy szanujacy sie gracz powinien ja miec na półce i tak :sonkassie:

Opublikowano

Grać w yakuze na czymś innym niż playstation? Nie wypada. Toni hawks to też playstation  a w indyki prawdziwi gracze nie grają

Opublikowano
2 minutes ago, Pupcio said:

Grać w yakuze na czymś innym niż playstation? Nie wypada. Toni hawks to też playstation  a w indyki prawdziwi gracze nie grają

Z  Yakuzą pjerdolisz głupoty ale z Tonym to sama prawda, nie wyobrażam sobie grania w to na analogu albo xboxowym krzyżaku

Opublikowano

Haptyka i triggery w tonym na ps5 to bedzie:banderas:upadki, grindy, łamanie desek i pyszne zwycięstwa okraszone niesamowitą imersją:banderas:grac w to na xkurwie to jak grać w wersje demo

Opublikowano

Jak głupoty? Przecież yakuza od początków tylko sonka a że japońce z segi nie posiadają honoru to w ostatnich latach się sprzedali amerykańskiej firmie. No ale niech mają te xboxowe zwierzęta chociaż jedną dobrą serie w tym gamepassie bo jak widze tę ściane halo to mi się niedobrze robi :)

Opublikowano
5 minut temu, Czoperrr napisał:

Z  Yakuzą pjerdolisz głupoty ale z Tonym to sama prawda, nie wyobrażam sobie grania w to na analogu albo xboxowym krzyżaku

Przecież na padzie od seksika  K O M B O S Y  wchodzą jak popierdolone :obama: Wiem, bo grałem na premierę, a nie czekałem na abonament jak jakiś wygłodniały niebieski pchlarz :kaz: Młodego to nawet nie komentuje, bo majaki ma. Pewnie za dużo dobrych gierek zjadł z Game Passa i organizm nie jest w stanie znieść takiej dawki zajebistości, więc reaguje shitpostingiem :balon:

Opublikowano
2 minutes ago, PanKamil said:

Haptyka i triggery w tonym na ps5 to bedzie:banderas:upadki, grindy, łamanie desek i pyszne zwycięstwa okraszone niesamowitą imersją:banderas:grac w to na xkurwie to jak grać w wersje demo

jeśli mnie pamięć nie myli bo jako fan ogrywałem to na premierę - w 1+2 nie da się łamać deski :)

Opublikowano

Donatello jak się sam zaorał grami które już są w GP/Goldzie.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano
4 minuty temu, Czoperrr napisał:

jeśli mnie pamięć nie myli bo jako fan ogrywałem to na premierę - w 1+2 nie da się łamać deski :)

Kamilek od wczoraj w świecie gier więc musisz mu wybaczyć niewiedzę w temacie tak kultowej serii jak toni

Opublikowano

zawsze kisnę jak jest pisane coś o haptyce i adaptacyjnych triggerach, a w grze to bardziej przeszkadza niż pomaga

wspaniałe Sony krok do przodu i dwa w tył, DualBezsens pogarsza odbiór gier, NO ALE NOWY WIĘC KLAPY MYŚLĄ ZE PS COŚ UGRAŁO W KWESTII PADÓW :kekw: 

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

zawsze kisnę jak jest pisane coś o haptyce i adaptacyjnych triggerach, a w grze to bardziej przeszkadza niż pomaga

dlatego kupiłeś właśnie druga konsole które oferuje te funkcje :)

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

na śmieciu takie cuda techniki są? 

Kurwa weź nic nie mów. Grasz sobie w kozag zelde w łóżeczku pod kołderką a te japońskie durnie wymyśliły zagadkę gdzie trzeba odczepić te chuycony i nimi kręcić xD