Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 624,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

typie, little nightmares bylo w goldzie, yakuza jest w gamepassie. Teraz hipokryci beda jarac sie yakuza xd

Opublikowano
9 minutes ago, Donatello1991 said:

Tony Hawk yakuza 8 i Little Nightmare w sierpniu! Czy xbox czuje się zajebany? Tak czuje się zajebany.

-Yakuza 7 baranie, nie 8. Od roku w GPU, zresztą tak jak cała seria

-Little Nightmares było za darmo w GwG

-Tonego każdy szanujący się gracz ma od dawna na półce 

Opublikowano
5 minut temu, Czoperrr napisał:

-Yakuza 7 baranie, nie 8. Od roku w GPU, zresztą tak jak cała seria

-Little Nightmares było za darmo w GwG

-Tonego każdy szanujący się gracz ma od dawna na półce 

jesli jakiejs gry nie ma w gownopassie, to znaczy, ze kazdy szanujacy sie gracz powinien ja miec na półce i tak :sonkassie:

Opublikowano

Grać w yakuze na czymś innym niż playstation? Nie wypada. Toni hawks to też playstation  a w indyki prawdziwi gracze nie grają

Opublikowano
2 minutes ago, Pupcio said:

Grać w yakuze na czymś innym niż playstation? Nie wypada. Toni hawks to też playstation  a w indyki prawdziwi gracze nie grają

Z  Yakuzą pjerdolisz głupoty ale z Tonym to sama prawda, nie wyobrażam sobie grania w to na analogu albo xboxowym krzyżaku

Opublikowano

Haptyka i triggery w tonym na ps5 to bedzie:banderas:upadki, grindy, łamanie desek i pyszne zwycięstwa okraszone niesamowitą imersją:banderas:grac w to na xkurwie to jak grać w wersje demo

Opublikowano

Jak głupoty? Przecież yakuza od początków tylko sonka a że japońce z segi nie posiadają honoru to w ostatnich latach się sprzedali amerykańskiej firmie. No ale niech mają te xboxowe zwierzęta chociaż jedną dobrą serie w tym gamepassie bo jak widze tę ściane halo to mi się niedobrze robi :)

Opublikowano
5 minut temu, Czoperrr napisał:

Z  Yakuzą pjerdolisz głupoty ale z Tonym to sama prawda, nie wyobrażam sobie grania w to na analogu albo xboxowym krzyżaku

Przecież na padzie od seksika  K O M B O S Y  wchodzą jak popierdolone :obama: Wiem, bo grałem na premierę, a nie czekałem na abonament jak jakiś wygłodniały niebieski pchlarz :kaz: Młodego to nawet nie komentuje, bo majaki ma. Pewnie za dużo dobrych gierek zjadł z Game Passa i organizm nie jest w stanie znieść takiej dawki zajebistości, więc reaguje shitpostingiem :balon:

Opublikowano
2 minutes ago, PanKamil said:

Haptyka i triggery w tonym na ps5 to bedzie:banderas:upadki, grindy, łamanie desek i pyszne zwycięstwa okraszone niesamowitą imersją:banderas:grac w to na xkurwie to jak grać w wersje demo

jeśli mnie pamięć nie myli bo jako fan ogrywałem to na premierę - w 1+2 nie da się łamać deski :)

Opublikowano

Donatello jak się sam zaorał grami które już są w GP/Goldzie.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano
4 minuty temu, Czoperrr napisał:

jeśli mnie pamięć nie myli bo jako fan ogrywałem to na premierę - w 1+2 nie da się łamać deski :)

Kamilek od wczoraj w świecie gier więc musisz mu wybaczyć niewiedzę w temacie tak kultowej serii jak toni

Opublikowano

zawsze kisnę jak jest pisane coś o haptyce i adaptacyjnych triggerach, a w grze to bardziej przeszkadza niż pomaga

wspaniałe Sony krok do przodu i dwa w tył, DualBezsens pogarsza odbiór gier, NO ALE NOWY WIĘC KLAPY MYŚLĄ ZE PS COŚ UGRAŁO W KWESTII PADÓW :kekw: 

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

zawsze kisnę jak jest pisane coś o haptyce i adaptacyjnych triggerach, a w grze to bardziej przeszkadza niż pomaga

dlatego kupiłeś właśnie druga konsole które oferuje te funkcje :)

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

na śmieciu takie cuda techniki są? 

Kurwa weź nic nie mów. Grasz sobie w kozag zelde w łóżeczku pod kołderką a te japońskie durnie wymyśliły zagadkę gdzie trzeba odczepić te chuycony i nimi kręcić xD