Opublikowano 27 lipca 20222 l Tony Hawk yakuza 8 i Little Nightmare w sierpniu! Czy xbox czuje się zajebany? Tak czuje się zajebany.
Opublikowano 27 lipca 20222 l typie, little nightmares bylo w goldzie, yakuza jest w gamepassie. Teraz hipokryci beda jarac sie yakuza xd
Opublikowano 27 lipca 20222 l 9 minutes ago, Donatello1991 said: Tony Hawk yakuza 8 i Little Nightmare w sierpniu! Czy xbox czuje się zajebany? Tak czuje się zajebany. -Yakuza 7 baranie, nie 8. Od roku w GPU, zresztą tak jak cała seria -Little Nightmares było za darmo w GwG -Tonego każdy szanujący się gracz ma od dawna na półce
Opublikowano 27 lipca 20222 l 12 minut temu, Donatello1991 napisał: Tony Hawk yakuza 8 i Little Nightmare w sierpniu! Czy xbox czuje się zajebany? Tak czuje się zajebany. lmao starocie z XPG
Opublikowano 27 lipca 20222 l 9 minutes ago, Donatello1991 said: Ale teraz nabierają te gry mocy urzędowej. Były w gp czas przeszły. nadal są
Opublikowano 27 lipca 20222 l 5 minut temu, Czoperrr napisał: -Yakuza 7 baranie, nie 8. Od roku w GPU, zresztą tak jak cała seria -Little Nightmares było za darmo w GwG -Tonego każdy szanujący się gracz ma od dawna na półce jesli jakiejs gry nie ma w gownopassie, to znaczy, ze kazdy szanujacy sie gracz powinien ja miec na półce i tak
Opublikowano 27 lipca 20222 l Grać w yakuze na czymś innym niż playstation? Nie wypada. Toni hawks to też playstation a w indyki prawdziwi gracze nie grają
Opublikowano 27 lipca 20222 l 2 minutes ago, Pupcio said: Grać w yakuze na czymś innym niż playstation? Nie wypada. Toni hawks to też playstation a w indyki prawdziwi gracze nie grają Z Yakuzą pjerdolisz głupoty ale z Tonym to sama prawda, nie wyobrażam sobie grania w to na analogu albo xboxowym krzyżaku
Opublikowano 27 lipca 20222 l Haptyka i triggery w tonym na ps5 to bedzieupadki, grindy, łamanie desek i pyszne zwycięstwa okraszone niesamowitą imersjągrac w to na xkurwie to jak grać w wersje demo
Opublikowano 27 lipca 20222 l Jak głupoty? Przecież yakuza od początków tylko sonka a że japońce z segi nie posiadają honoru to w ostatnich latach się sprzedali amerykańskiej firmie. No ale niech mają te xboxowe zwierzęta chociaż jedną dobrą serie w tym gamepassie bo jak widze tę ściane halo to mi się niedobrze robi
Opublikowano 27 lipca 20222 l 5 minut temu, Czoperrr napisał: Z Yakuzą pjerdolisz głupoty ale z Tonym to sama prawda, nie wyobrażam sobie grania w to na analogu albo xboxowym krzyżaku Przecież na padzie od seksika K O M B O S Y wchodzą jak popierdolone Wiem, bo grałem na premierę, a nie czekałem na abonament jak jakiś wygłodniały niebieski pchlarz Młodego to nawet nie komentuje, bo majaki ma. Pewnie za dużo dobrych gierek zjadł z Game Passa i organizm nie jest w stanie znieść takiej dawki zajebistości, więc reaguje shitpostingiem
Opublikowano 27 lipca 20222 l 2 minutes ago, PanKamil said: Haptyka i triggery w tonym na ps5 to bedzieupadki, grindy, łamanie desek i pyszne zwycięstwa okraszone niesamowitą imersjągrac w to na xkurwie to jak grać w wersje demo jeśli mnie pamięć nie myli bo jako fan ogrywałem to na premierę - w 1+2 nie da się łamać deski
Opublikowano 27 lipca 20222 l Donatello jak się sam zaorał grami które już są w GP/Goldzie. Edytowane 27 lipca 20222 l przez SnoD
Opublikowano 27 lipca 20222 l 4 minuty temu, Czoperrr napisał: jeśli mnie pamięć nie myli bo jako fan ogrywałem to na premierę - w 1+2 nie da się łamać deski Kamilek od wczoraj w świecie gier więc musisz mu wybaczyć niewiedzę w temacie tak kultowej serii jak toni
Opublikowano 27 lipca 20222 l zawsze kisnę jak jest pisane coś o haptyce i adaptacyjnych triggerach, a w grze to bardziej przeszkadza niż pomaga wspaniałe Sony krok do przodu i dwa w tył, DualBezsens pogarsza odbiór gier, NO ALE NOWY WIĘC KLAPY MYŚLĄ ZE PS COŚ UGRAŁO W KWESTII PADÓW
Opublikowano 27 lipca 20222 l 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: zawsze kisnę jak jest pisane coś o haptyce i adaptacyjnych triggerach, a w grze to bardziej przeszkadza niż pomaga dlatego kupiłeś właśnie druga konsole które oferuje te funkcje
Opublikowano 27 lipca 20222 l 1 minutę temu, messer88 napisał: na śmieciu takie cuda techniki są? Kurwa weź nic nie mów. Grasz sobie w kozag zelde w łóżeczku pod kołderką a te japońskie durnie wymyśliły zagadkę gdzie trzeba odczepić te chuycony i nimi kręcić xD