Opublikowano 10 marca 20241 r 17 minut temu, Donatello1991 napisał: O co tu biega z Panem u góry? Może został w przeszłości skrzywdzony przez Jima Ryana xD.
Opublikowano 10 marca 20241 r 10 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Może został w przeszłości skrzywdzony przez Jima Ryana xD. Wydawało mi się że podobny nick jechał z xpokrakami.
Opublikowano 10 marca 20241 r 2 minutes ago, Donatello1991 said: Wydawało mi się że podobny nick jechał z xpokrakami. To chyba przeciez pankamilek
Opublikowano 10 marca 20241 r Tak tylko teraz się zgrywa. Nie dajcie się zwieść, Xbox strasznie go potargał
Opublikowano 10 marca 20241 r W moich żyłach płynie zielona krew i dlatego jako prawdziwy fan nie mogę patrzeć na to co z marką robi knur i jego sługusy. Najgorsi są zaślepieni klockarze, bo przez lata bronili chujowych decyzji i doprowadzili do tego co mamy. Takie zyeby jak daddy to zaraza. Zamiast grac w gry to sie brandzluje do pr komunikatow, przejęć i kurwa rekrutacji w firmie. Xbox zajebie klapów jak w 2026 wypusci peceta z zen 5 i rdna 5No chyba, ze zrobia konsole za $500 to kurwa zdechną. The best play to play playstation games i to bez ich pozwolenia. Edytowane 10 marca 20241 r przez Beelzeboss
Opublikowano 10 marca 20241 r 1 hour ago, Beelzeboss said: W moich żyłach płynie zielona krew i dlatego jako prawdziwy fan nie mogę patrzeć na to co z marką robi knur i jego sługusy. Najgorsi są zaślepieni klockarze, bo przez lata bronili chujowych decyzji i doprowadzili do tego co mamy. Takie zyeby jak daddy to zaraza. Zamiast grac w gry to sie brandzluje do pr komunikatow, przejęć i kurwa rekrutacji w firmie. Xbox zajebie klapów jak w 2026 wypusci peceta z zen 5 i rdna 5No chyba, ze zrobia konsole za $500 to kurwa zdechną. The best play to play playstation games i to bez ich pozwolenia. Knur ma jedno zadanie jako szef zwiekszyc wartosc ms na gieldzie i zwiekszyc przychod gaming division. I wykonuje ta prace bardzo dobrze wystarczy spojrzec na wykres z ostatnich lat Sony Edytowane 10 marca 20241 r przez Ryuk
Opublikowano 10 marca 20241 r Spencer może i zwiększył dochody, ale za to pozbawił Xboxa tożsamości i własnego ja, za ktorego gracze go kochali. Teraz to tylko zwykły kawałek plastiku bez duszy
Opublikowano 10 marca 20241 r 8 minutes ago, ASX said: Spencer może i zwiększył dochody, ale za to pozbawił Xboxa tożsamości i własnego ja, za ktorego gracze go kochali. Teraz to tylko zwykły kawałek plastiku bez duszy Tylko Nintendo moze jechac na pasji do gier i tozsamosci pozostale 2 firmy niestety musza pompowac cyferki na gieldzie
Opublikowano 10 marca 20241 r 10 minut temu, Ryuk napisał: Tylko Nintendo moze jechac na pasji do gier i tozsamosci Szczególnie w latach 2011-2017
Opublikowano 10 marca 20241 r Następna gra na Ninendo wyjdzie w maju 2025, więc powodzenia na pustyni Nintendofagi xD. To już klasyczny 2-letni przestój w wykonaniu tej firmy.
Opublikowano 10 marca 20241 r 39 minutes ago, KrYcHu_89 said: Następna gra na Ninendo wyjdzie w maju 2025, więc powodzenia na pustyni Nintendofagi xD. To już klasyczny 2-letni przestój w wykonaniu tej firmy. Roznica taka ze gry nintendo sa na +100h zabawy a nie jak Sony czy MS w jeden weekend i skonczona
Opublikowano 10 marca 20241 r 27 minut temu, Donatello1991 napisał: Jakie 100? Zelde zrobiłem w 70h. Zelda MSQ? Można w 45 minut.
Opublikowano 10 marca 20241 r 4 godziny temu, Ryuk napisał: Knur ma jedno zadanie jako szef zwiekszyc wartosc ms na gieldzie i zwiekszyc przychod gaming division. I wykonuje ta prace bardzo dobrze wystarczy spojrzec na wykres z ostatnich lat Sony XDDD co za odklejeńcy. Sukces xboxa mierzą jakimis wykresami z dupy. Porownaj sobie z playstation i nintendo, a nie mi jakies farmazony o sukcesach knura wypisujesz. Taki sukces, ze oddaja gry do playstation, bo im sie finanse nie spinaja.
Opublikowano 10 marca 20241 r 1 hour ago, Beelzeboss said: XDDD co za odklejeńcy. Sukces xboxa mierzą jakimis wykresami z dupy. Porownaj sobie z playstation i nintendo, a nie mi jakies farmazony o sukcesach knura wypisujesz. Taki sukces, ze oddaja gry do playstation, bo im sie finanse nie spinaja. Przychody to wykres z dupy? xD co za typ. Masz nintendo sa za MS. Z sony przeciez masz porownanie w oryginalnym poscie xD Sukces gaming division jest mierzony przychodem To sie liczy dla wallstreet a nie to,ze yeti nigdy go nie kupi. ''Oddaja'' gry na playstation zeby zwiekszyc przychod czego ty nie rozumiesz dzbanie? MS pokazal ze oni maja wyjebane na wygranie ''wojny'' konsolowej dla nich wyznacznikiem suckesu just przychod a nie liczba sprzedanego xsmiecia. Do tego nie zapominaj ze PS ma najnizsza marze od dekady w gaming division. Edytowane 10 marca 20241 r przez Ryuk
Opublikowano 11 marca 20241 r Niech MS zrobi w kolejnej generacji odpowiednik XSX + XSS w wersji "Switchowej" bo ciekaw jestem jakby to się sprawdziło w przypadku konsoli typowo multiplatformowej. PS. Kolejny pocałunek śmierci DeathStation Edytowane 11 marca 20241 r przez SnoD
Opublikowano 11 marca 20241 r 23 minuty temu, SnoD napisał: Niech MS zrobi w kolejnej generacji odpowiednik XSX + XSS w wersji "Switchowej" bo ciekaw jestem jakby to się sprawdziło w przypadku konsoli typowo multiplatformowej. PS. Kolejny pocałunek śmierci DeathStation Dobrze, na bruk z hamburgerami, w zamian można kupić Bloobera z Krakowa i zwiększyć ich ilość projektów. Edytowane 11 marca 20241 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 11 marca 20241 r Pozamykać wszystko wpizdu a środki przerzucić na insomniak żeby siedem kolejnych reskinów spidera zrobili
Opublikowano 11 marca 20241 r Nooo, trzeba miec kase, zeby zapłacić tym różowym włosom they/them w insomniac, zeby razem ze "sweet baby inc" pisali fabułę do wolverine.
Opublikowano 12 marca 20241 r W dniu 10.03.2024 o 21:46, Donatello1991 napisał: Jakie 100? Zelde zrobiłem w 70h. Solidny wynik jak na DLC