Opublikowano 18 marca 20241 r Od 2021 uratowany dzięki Xboxowi na którym kończę 90% gier desktopowych. Dobry to był wybór, bo jakbym został na PS5 to przymierałbym głodem, aby ostatecznie umrzeć w 2023.
Opublikowano 18 marca 20241 r 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał: Na E3 to już nawet pada nikt nie zapowie xD. nie wierze, jeden z błaznów od spencer wczoraj to wrzucił wstydu nie mają. Tylko kolorki padów serwują GRACZOM. Gdzie są gry?!
Opublikowano 18 marca 20241 r 7 minut temu, Beelzeboss napisał: nie wierze, jeden z błaznów od spencer wczoraj to wrzucił wstydu nie mają. Tylko kolorki padów serwują GRACZOM. Gdzie są gry?! W tym roku gry komputerowe wychodzą tylko na Playstation.
Opublikowano 18 marca 20241 r 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał: W tym roku gry komputerowe wychodzą tylko na Playstation. To miła odmiana, bo Sony ewidentnie o nich zapomniało w 2022 i 2023. W sumie w 2024 też zapomniało, bo następna grę 1st party wydadzą w 2025. Jakby ktoś jeszcze w ogóle czekał na te ich 1st party.
Opublikowano 18 marca 20241 r Co tu dużo mówić, nawet klapy twierdzą inaczej, bo od 10 lat grają kurwa w to samo i SoT od razu złoto w sprzedaży preorderow. Jeszcze trochę i zobaczycie w końcu jak wyglądają porządne wyścigi arcade (Horizon), skillowy online shooter (Halo Infinite), najlepsza gra taktyczna na rynku (Gears Tactics), a także wybitne w swoim gatunku symulatory chodzenia (Hellblade), najlepszy slasher ostatnich lat (HiFiRush) czy symulator (Flight Simulator). Gdyby nie 2nd i 3rd party na Sony nie byłoby nic ciekawego od 2021. Kurwa niebieska nie oferuje gier, ale klapy jebane już w kolejeczce po nowy sprzęt.
Opublikowano 18 marca 20241 r 20 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Jeszcze trochę i zobaczycie w końcu jak wyglądają porządne wyścigi arcade (Horizon), skillowy online shooter (Halo Infinite), najlepsza gra taktyczna na rynku (Gears Tactics), a także wybitne w swoim gatunku symulatory chodzenia (Hellblade), najlepszy slasher ostatnich lat (HiFiRush) czy symulator (Flight Simulator). A muszę? Bo jeśli nie muszę grać w te jebane obślizgłe gówna to fajnie a jeszcze lepiej jakby ta fregata chujozy pozostała w swoim porcie Xbox i nie straszyła innych.
Opublikowano 18 marca 20241 r 3 minuty temu, Krzysztof93 napisał: A muszę? Bo jeśli nie muszę grać w te jebane obślizgłe gówna to fajnie a jeszcze lepiej jakby ta fregata chujozy pozostała w swoim porcie Xbox i nie straszyła innych. Nie musisz nic, wolny rynek. Za to przeglądając internet widzę, że klapy bardziej czekają na te gry od MSu, z faktycznie dobrym gameplayem, niż kolejna chujowizne od Sony.
Opublikowano 18 marca 20241 r Gdyby komukolwiek normalnemu zależało na ograniu gier z Xboxa to by już to dawno zrobił. Ja nie lubię tych marek/IP i mnie one szczerze chuja obchodzą
Opublikowano 18 marca 20241 r 32 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: skillowy online shooter (Halo Infinite), najlepsza gra taktyczna na rynku (Gears Tactics), a także wybitne w swoim gatunku symulatory chodzenia (Hellblade), najlepszy slasher ostatnich lat (HiFiRush) czy symulator (Flight Simulator) Na xboxie sytuacji wciaz tragiczna, bo trzeba ratowac się martwą grą online, spłyconym xcomem z 2020 czy jeszcze starszą grą bez gameplayu, ktora była eksem ps4. Spencer zabił xboxa za przyzwoleniem klockarzy.
Opublikowano 18 marca 20241 r Też miałem fazę na “Xbox najgorszy”, ale potem spędziłem miesiąc z PlayStation i Xbox znów wrocil pod TV.
Opublikowano 18 marca 20241 r Olejcie gierki xboxowe, przeżyjcie przygodę z Alojka i jej wesołą kompanią
Opublikowano 18 marca 20241 r 3 minutes ago, Beelzeboss said: Jestem ZdrowyWariat, a nie sorry PanKamil. Zdecydujcie sie w końcu! On akurat nigdy do CW nie zagladal, kamilek
Opublikowano 18 marca 20241 r 1 minutę temu, Beelzeboss napisał: rEkoRdOwe przychody xboxa Jak coś, co tak źle się sprzedaje może spaść o 47%? Oni znowu to zrobili .
Opublikowano 18 marca 20241 r 11 minutes ago, Beelzeboss said: rEkoRdOwe przychody xboxa Ty jestes tak glupi ze moze jednak jestes alterem zdrowego: Quote It’s an important quarter for gaming at Microsoft as it’s now the company’s third largest business. Gaming contributed $7.11 billion in revenue for the quarter, more than the $5.26 billion from Windows, but behind the $13.47 billion from Office and cloud services and the giant $23.95 billion from server products and cloud services. 14 minutes ago, KrYcHu_89 said: Jak coś, co tak źle się sprzedaje może spaść o 47%? Oni znowu to zrobili . tobie tez trzeba mowic,ze ms zarabia na software i mikrotranzakcjach? im wisi sprzedaz tego pudla
Opublikowano 18 marca 20241 r xbox konsola dla spaślaków z ameryki i cebularzy z polski jadących na zdrapkach z turcji.
Opublikowano 18 marca 20241 r Just now, Beelzeboss said: xbox konsola dla spaślaków z ameryki i cebularzy z polski jadących na zdrapkach z turcji. no to pasuje idealnie dla ciebie
Opublikowano 18 marca 20241 r to prawda. 3 far kraje z dlc kupione za 12 zł jebac xbox, niech zdechnie.
Opublikowano 18 marca 20241 r 2 minutes ago, Beelzeboss said: to prawda. 3 far kraje z dlc kupione za 12 zł jebac xbox, niech zdechnie. Ladny bipolar ma kolega.
Opublikowano 18 marca 20241 r wolałbym kupić coś na sony za 200zł i poczuć konsolowych pieprz, ale niestety nie bedzie mi dane. Jedyne co mi pozostaje to okradac wydawcow, zeby przestali tworzyc gry na xboxa.
Opublikowano 18 marca 20241 r 1 minute ago, Beelzeboss said: wolałbym kupić coś na sony za 200zł i poczuć konsolowych pieprz, ale niestety nie bedzie mi dane. Jedyne co mi pozostaje to okradac wydawcow, zeby przestali tworzyc gry na xboxa. To cos wyszlo w tym roku od sony?