Opublikowano 21 marca 20241 r 55 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Xbox teraz będzie przydatny do FF XIV online, żeby można było płacić 2 abonamenty, zamiast tylko jednego xD. dwa abonamentu i jeszcze ekskluzywne FFXIV Coins, bo spermcer chciał 30% XDD https://na.finalfantasyxiv.com/lodestone/topics/detail/1dbee42784bc6216357ba39428a6fe649210cde2 Cytat FFXIV Coins Payment for service fees and optional item purchases will require FFXIV Coins, which can be purchased from the Microsoft Store. Please purchase FFXIV Coins before using the Mog Station or FINAL FANTASY XIV Online Store. After purchasing FFXIV Coins from the Microsoft Store, log into the Xbox Series X|S version of FINAL FANTASY XIV to have the purchased FFXIV Coins credited to your Square Enix Account. You will not be able to use the purchased FFXIV Coins until you log in, so please be sure to log in after purchasing FFXIV Coins.
Opublikowano 21 marca 20241 r 35 minut temu, Homelander napisał: Steamdeck do normalnego przechodzenia gier. Playstation do blockbusterów i żeby se na graficzkę popatrzyć. Switch do nintendogierek. A Xbox? Na śmietnik historii Xbox do dobrych gier, a Plejka do blockbusterów dla januszy - taki konsolowy McDonald’s i kino Marvela. Niby czasem można z nudów, może nawet smakować, ale człowiek zastanawia się po wszystkim - po chuj?
Opublikowano 21 marca 20241 r A weź tak dla beki wymień te dobre gry na Xboxa których nie ogram na Decku albo na PS5
Opublikowano 21 marca 20241 r aha, wojna na exy wymień dwa faktycznie dobre tytuły z PS5 których nie ogram na moim PC
Opublikowano 21 marca 20241 r 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: aha, wojna na exy wymień dwa faktycznie dobre tytuły z PS5 których nie ogram na moim PC Final Fantasy XVI - twoje GOTY 2023 Final Fantasy Rebirth - twoje przyszłe GOTY 2024 God of War Ragnarok - twoje GOTY 2022 Na deser: Seria Knack
Opublikowano 21 marca 20241 r pytałem o dobre gry, bo czytając temat FF16 i Ragnaroka dość jasnym jest, że to jebane cashgraby dla każuli 11 minut temu, KrYcHu_89 napisał: God of War Ragnarok - twoje GOTY 2022 I chłopie chyba cię srogo POPIERDOLILO (nie pierwszy raz) żebym to gówno jebane, dowód przekupstwa Sony i upadku PS jako konsoli dla potencjalnie corowego gracza uznał za GOTY
Opublikowano 21 marca 20241 r 10 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Final Fantasy XVI - twoje GOTY 2023 Final Fantasy Rebirth - twoje przyszłe GOTY 2024 God of War Ragnarok - twoje GOTY 2022 Na deser: Seria Knack Lista upadku. DLC of war, Gówno Fantasy 16 no i tylko Rebirth coś warte, gdzie i tak trzeba czekać na wersję PC albo PS5 PRO żeby nie grać w rozmazaną srake.
Opublikowano 21 marca 20241 r "ogram" hehe szybciej by było sporządzić liste gier, w ktore rzeczywiscie zagrasz. Jakieś 2 gierki by sie tam znalazły, ale tak to jest jak się tylko tu siedzi i walczy za dziewictwo xboxa XD
Opublikowano 21 marca 20241 r 1 minutę temu, Donatello1991 napisał: Dark souls remake. Dostaliśmy na premierę ps5. Dark Souls powiadasz? Ragnarok najlepsza gra Sony wśród 60 milionów ankietowanych twittera. Dziękuję i dobranoc. Ale remake Dark Souls bym ogral od Bluepoint :). W ogole już czas na remake Elden Ringa, bo ostatnio ktoś wspominał, że uważa ten tytuł za ponadczasowy, który się w ogóle nie starzeje, wszak wyszedł już całe 2 lata! temu. :):)
Opublikowano 21 marca 20241 r 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Ragnarok najlepsza gra Sony wśród 60 milionów ankietowanych twittera. Dziękuję i dobranoc. Chorzy ludzie, ale każuale rządzą rynkiem to się nie dziwię, że takie gówno jebane propsują, a mieli chociażby Returnala. KażualStation5
Opublikowano 21 marca 20241 r 35 minutes ago, Paolo de Vesir said: aha, wojna na exy wymień dwa faktycznie dobre tytuły z PS5 których nie ogram na moim PC Gran Turismo 7 Spider-Man 2
Opublikowano 21 marca 20241 r pytałem o dobre, Spierdolmana 2 to szkoda mi teraz nawet za te 27zl kupić (promocja na klucz)
Opublikowano 21 marca 20241 r 1 minute ago, Paolo de Vesir said: pytałem o dobre, Spierdolmana 2 to szkoda mi teraz nawet za te 27zl kupić (promocja na klucz) O, gdzie taka promocja jest? To jak Ci Spider-Man nie pasuje to masz te nowe Finale. Albo TLoU 2 Remastered
Opublikowano 21 marca 20241 r Mam listę kurczących się, niezbyt udanych gier która to lista coraz bardziej się kurczy. To ma być jakiś punkt przewagi nad takim Psychonauts 2, Returnalem czy Forza Horizon, bo gry które wymieniłeś są exami? Idz pan w chuj.
Opublikowano 21 marca 20241 r 45 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Final Fantasy XVI - twoje GOTY 2023 Final Fantasy Rebirth - twoje przyszłe GOTY 2024 God of War Ragnarok - twoje GOTY 2022 Za rok wszystko do ogrania na PC w lepszej jakości.
Opublikowano 21 marca 20241 r 4 minuty temu, Homelander napisał: Gdzie ta promocja na Spider-Mana lepiej napisz LowcyGier.pl, zobacz pod PS5.
Opublikowano 21 marca 20241 r 2 minutes ago, Paolo de Vesir said: LowcyGier.pl, zobacz pod PS5. Nie 27 tylko prawie 50. I trzeba japońskie konto sobie zakładać. Nie warte zachodu
Opublikowano 21 marca 20241 r A teraz gierka reklamowana podczas e3 2022 i devi rezygnuja z gamepassa i wersji na xboxa XBOX NIGDY NIE BYŁ W TAK DOBREJ KONDYCJI
Opublikowano 21 marca 20241 r 38 minut temu, Homelander napisał: Nie 27 tylko prawie 50. I trzeba japońskie konto sobie zakładać. Nie warte zachodu Wcześniejsza promocja była za 26 potem 30 z hakiem i teraz 50, ale mówię - gra okazała się takim gównem (jak chociażby GOWR), że szkoda mi było nawet brać na zapas. Na to miejsc wziąłem remaster Vanquisha, na konsole z najlepszym padem
Opublikowano 22 marca 20241 r To jest właśnie to, jak coś jest exem to automatycznie musi być musem do ogrania. No nie ma na pc kilku gier, jeszcze. Tylko co z tego? Jeszcze dochodzą indywidualne preferencje, bo dla mnie taki Rebirth nawet jakby miał 100 na mc to nic nie zmienia bo ciężko mam z tym gatunkiem
Opublikowano 22 marca 20241 r 8 godzin temu, Bzduras napisał: Za rok wszystko do ogrania na PC w lepszej jakości. Baw się dobrze, zjedz ogórka.