Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Widać po rozdziałce że Hellblade 2 robione z myślą o najpotężniejszej konsoli ever XBOX SERIES X :) Spencer byQ zajebiście. I day one w gamepassie :pepegasm: :obama:

• Odpowiedzi 35,2 tys.
  • Wyświetleń 814,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Za rok na modłę innych gier M$ dorzucą nagle tryb 60 fps przy porównywalnej oprawie: "sorry chłopaki, wiem, że już zagraliście, ale macie 60 fps, znowu nie zmieściliśmy optymalizacji na ten rok w sprincie, jak Bethesda, Arcane i inni xD."

Serio co ten Microsoft odpierdala na tych swoich konsolach to ciężko nawet ocenić bez beki. 

Opublikowano

A ja tam myślę że spokojne będą ocenki bo każdy się spodziewa co to będzie, nie jak ze startrekiem reklamowanym jako gra o eksploracji kosmosu. 

Opublikowano

Bardziej chodzi mi o podejście do klienteli konsolowej od co najmniej 2 lat w wypadku Microsoftu, Sony nawet takich magików optymalizacji kodu jak Square Enix zmusza do wytężonej pracy, a Microsoft nie potrafił zmusić ani Bethesdy, ani Arkane, ani NJ, żeby zoptymalizować swoje gry pod konsole wczesniej niż w rok po premierze, gdzie nikt już w te gry nie gra. 

Opublikowano
28 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Za rok na modłę innych gier M$ dorzucą nagle tryb 60 fps przy porównywalnej oprawie: "sorry chłopaki, wiem, że już zagraliście, ale macie 60 fps, znowu nie zmieściliśmy optymalizacji na ten rok w sprincie, jak Bethesda, Arcane i inni xD."

Serio co ten Microsoft odpierdala na tych swoich konsolach to ciężko nawet ocenić bez beki. 

Dobrze, ze przestałem grac w starfielda to teraz będę mogl doswiadczyc gry w 60 fps 

a nie, czekaj. Podchodziłem dwa razy i rezygnowałem, bo gra jest jebanym gownem i zwiekszenie fps nic nie da.

Opublikowano
1 godzinę temu, Daffy napisał:

Może będzie tryb z lepszą rozdzielczością ale dodatkowo z dwa razy większymi pasami by to govno amerykańskie się nie roztopiło 

Screenshot_2024-05-05-08-46-44-21_572064f74bd5f9fa804b05334aa4f912.jpg

Ogra się jak wydadzą na Sonke. Wtedy 4k/60fps. Najlepsza konsolowa jakość. 

Z góry dzięki za beta testy frajerzy. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Ale co wy się tak przejmujecie, przecież nie macie Xboxów bo to trup, w gry z gejpassa też nie gracie bo to średniaki. 

To skąd to poruszenie?

Zostańcie sobie przy plejstejszyn gdzie gra na poziomie Lies of P jest ogromnym sukcesem, a grę 92mc spełnienie marzeń dziecięcych kupił co 25-ty użytkownik konsoli.

Tam wam dobrze, więc nie przejmujecie się tym co na zielonych łąkach 

Opublikowano
31 minut temu, Donatello1991 napisał:

Ale dają wybór u nie mają pasów na pół ekranu.

Ten performance to żaden wybór, bo działa obleśnie na PS5. 30 klatek Hellblade 2 można przynajmniej wytłumaczyć porażającą grafiką i zasobożernym silnikiem. :reggie:

Opublikowano

Korytarze wąskie niczym u wezyra na piętrze w Tworkach, czarne pasy na pół ekranu, ponoć najmocniejsza konsola na świecie i czarodzieje rzucają 900p w 30fps, ale przynajmniej jest szansa że wkoncu Xbox dostanie grę ładniejszą niż Uncharted4 

Opublikowano

Steam Deck? Najlepszy przenośniak, nawet redaktorzy oraz nowi wydawcy LEGENDARNEGO magazynu o grach to wiedzą zabierając go ze sobą na majóweczkę :)

image.thumb.png.e5f5ff9a4ed601f005df6121d73b4e68.png

Opublikowano

Nie no ten świeżak chyba do odstrzału jak jest stim bekowcem :) 

Opublikowano

Switch2, deck2, PS5pro, z kurewka xboxowa już nigdy bo tylko syfem można się zarazić 

Opublikowano

Wybrać xboxa czy ps5 na którym lepiej działają "exy" xbeki? hmmmmmmmmmmmmmm

Opublikowano

Hmmm ekosystem Xboxa, najlepszy pad, abonament i 1st party na rynku Vs niezauważalnie lepsza wydajność w 0.1%, DualDildo i gry za 3.5 bomby

HMMMM NO NIE WIEM NIE WIEM

PlayStation to choroba, kupno tego śmiecia to masochizm.