Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Klapy w ciężkim szoku że oni wypinali dupsko przy każdej okazji a tu poważni gracze raz jebli pięścią w stół i Sory osrane

• Odpowiedzi 35,2 tys.
  • Wyświetleń 814,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Beka z sony, helldivers kura znoszaca złote jajka i musieli zjebac:kaz:

Opublikowano

Famitsu sales jednak później i chyba z 2ch tygodni razem, bo Golden Week w Jp, ale będzie grubo jak koreański Stellarek podbije Japonie <3. 

Opublikowano

Ciekawe jak chcieli, żeby gracze z Zimbabwe podłączyli PSN, chyba ktoś zasabotował ten projekt xD.

Ogólnie wszystko byłoby ok, jakby ta integracja była od początku, bo tak robią wszyscy, Steam po prostu nie sprzedawałby gry w wybranych krajach, a teraz już nie ma odwrotu tylko wyłączyć integracje dla wybranych. 

:leo: nawet po takim fuckupie 10000x lepiej niż 

image.png.7fce56833a504d1748d85771e84171c8.png

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano

ktos wie ile famitsu dalo average blade? Bo nie wiem czy mozna juz robic beke z krzysia

55 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Średniak 82 na 100 sprzedany dupą Wirtualnej nastolatki. Upadek.

Ale z ciebie lewak i pedal :) (tak pewnie kazdy klap mysli bo cie nie jara wirtualna dupa nastolatki) 

Opublikowano
Godzinę temu, Ryuk napisał:

ktos wie ile famitsu dalo average blade? Bo nie wiem czy mozna juz robic beke z krzysia

Ale z ciebie lewak i pedal  (tak pewnie kazdy klap mysli bo cie nie jara wirtualna dupa nastolatki) 

Następne Famitsu dopiero w środa/czwartek z 2 tygodni recki i sprzedaż w Jp retail, pisałem, że mieli golden week w  królestwie gamingu. 

Opublikowano
1 minute ago, KrYcHu_89 said:

Następne Famitsu dopiero w środa/czwartek z 2 tygodni recki i sprzedaż w Jp retail, pisałem, że mieli golden week w  królestwie gamingu. 

ja nawiazywalem do tego twojego postu ze na bank bedzie 40/40 dla average blade. 

Spoiler

Ale portfel juz mam gotowy na ps5 pro i gta 6 bundle :) 

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano
2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

Straszna nędza mu być, że się rzucili na Stellarka :(

Opublikowano
Teraz, Ryuk napisał:

ja nawiazywalem do tego twojego postu ze na bank bedzie 40/40 dla average blade. 

Japońska prasa o Koreańczykach hmm, wątpię, gdzie pisałem o 40/40? Przesłanki są tylko o astronomicznych salesach w stosunku do Lies of P. 

Opublikowano

Jeszcze większa, że zamiast grać to siedzi się nad japońskim kurwa magazynem i czeka na wyniki sprzedaży xd

Opublikowano
1 minute ago, KrYcHu_89 said:

Japońska prasa o Koreańczykach hmm, wątpię, gdzie pisałem o 40/40? Przesłanki są tylko o astronomicznych salesach w stosunku do Lies of P. 

On 2/14/2024 at 10:59 AM, KrYcHu_89 said:

Stellar Blade wszystkich rozjebie!

Przeczuwam Famitsu 40/40. 

mowisz i masz :)#dublinpamieta

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

Jeszcze większa, że zamiast grać to siedzi się nad japońskim kurwa magazynem i czeka na wyniki sprzedaży xd

Stellar Blade to przecież erotyczny Survival Horror, gra się tylko nocą. 

Teraz, Ryuk napisał:

mowisz i masz :)#dublinpamieta

ok, może to była prowokacja 

Opublikowano

Dawaj jeszcze jednego klauna, bo śledzenie japońskiego magazynu i wyników sprzedaży czy robienie z dupy analiz rynkowych zamiast grania bawi niesamowicie xD A klaun to tylko dowód, że pocieram w odpowiednim miejscu, bo boli.

Opublikowano

Krychu dalej nie może pogodzić się z tym że sony od 2015 nie dostało dobrego exa na swoje sprzęty?? GRUBO

Opublikowano

Jest szansa że przez tydzień będzie nr1 w kkw i na 7dni zbije z tronu Mario kart 8 deluxe 

Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał:

Krychu dalej nie może pogodzić się z tym że sony od 2015 nie dostało dobrego exa na swoje sprzęty?? GRUBO

Może nie ma ten Stellar sznytu BB 2015, ani fabuły TLOU2 2020, ale to wciąż świetna produkcja z masą kostiumów - 10/10. :leo:

Opublikowano
Just now, KrYcHu_89 said:

Może nie ma ten Stellar sznytu BB 2015, ani fabuły TLOU2 2020, ale to wciąż świetna produkcja z masą kostiumów - 10/10. :leo:

Krzys widzi dupe i daje 10/10 :)

Opublikowano

Tak zupełnie serio 

Spoiler

Na razie zagrałem 10h i dostrzegam minusy, oczywiście ocena 9.3/10 nie jest na miejscu, ale to wciąż świetna gra. 

Opublikowano
5 minutes ago, KrYcHu_89 said:

Tak zupełnie serio 

Hide contents

Na razie zagrałem 10h i dostrzegam minusy, oczywiście ocena 9.3/10 nie jest na miejscu, ale to wciąż świetna gra. 

czyli 8.2/10

Opublikowano
1 minutę temu, Ryuk napisał:

czyli 8.2/10

Być może okolice 8.5 jest to dobra ocena tego tytułu, dałbym tyle po 30% gry

Opublikowano

Ej to musicie ustalić jedna wersje bo już czytałem że to poziom Bloodborna i top 10 żyćka

Opublikowano
3 minuty temu, drozdu7 napisał:

Ej to musicie ustalić jedna wersje bo już czytałem że to poziom Bloodborna i top 10 żyćka

Dla niektórych, co ukończyli to jak widać jest topka życia, ale zobaczymy, czy za rok dalej będzie :D.