Opublikowano 20 maja 20241 r Teraz, Pupcio napisał(a): Najgorzej że ta gra ma serio graficzke więc przyciągnie pece zjebów jak pipcio i będzie gadał o mleku xboxiarzom w temacie P rzecięty bot myśli, że ta gra to następca God of War, tylko grafika lepsza, na siłowni gadałem, widać marketing gamepassa zadziałał.
Opublikowano 20 maja 20241 r Biedny gość [*] odpali gre z nadzieją na jakość sony a to typowa gra z xc0rwy na 7
Opublikowano 20 maja 20241 r Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Brzmi jak śpiew łabędzia pewnie zawód co nie? Bo liczyłeś na co innego. A jutro pewnie kolejny zawód jak okaże się że gra zbierze pozytywne recenzje. I tak się żyje w tej ideologii PlayStation, zamiast kibicować gierkom by byly jak najlepsze, to jest trzymanie kciuków by gra była słaba a ludzie twórcy zostali zwolnieni
Opublikowano 20 maja 20241 r 13 minut temu, ASX napisał(a): pewnie zawód co nie? Bo liczyłeś na co innego. Poczekamy zobaczymy, przypominam, że nowy projekt Tango Gameworks miał wielokrotnie światło zielone :).
Opublikowano 20 maja 20241 r 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Poczekamy zobaczymy, przypominam, że nowy projekt Tango Gameworks miał wielokrotnie światło zielone :). Nie jest to prawda, Tango było dopiero w trakcie przygotowania koncepcji dla HiFi Rush 2 i studio zostało zamknięte zanim dostali zielone światło.
Opublikowano 20 maja 20241 r Asax jeszcze się nie nauczył że słowa wypowiedziane z ust przedstawicieli microszrota gówno znaczą
Opublikowano 20 maja 20241 r Przeciez się śmiejemy w tym temacie @ASX nie chcę by ich zwalniali (jeżeli dobrze im się tam pracuje, a są jacyś smutni i widać to nawet w tej wypowiedzi), ale wolałbym, aby Microsoft nie robił rzeczy głupich, bo zespół od marketingu to dzieci we mgle, popełnili szereg błędów przy tej grze, a jak coś nie wyjdzie to będzie jutro meltdown. Nawet jak zamkną to studio, to pewnie Ci sami ludzie sobie otworzą nowe studio Indie i będą dalej robić gry, na razie czekamy wciąż na Microsoft, żeby jakieś fajniejsze gry zrobił i się wykazał czymś zajebistym, akurat Senua to będzie na 100% piękna wydmuszka, więc poczekamy dalej. Edytowane 20 maja 20241 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 20 maja 20241 r 1 godzinę temu, ASX napisał(a): pewnie zawód co nie? Bo liczyłeś na co innego. A jutro pewnie kolejny zawód jak okaże się że gra zbierze pozytywne recenzje. I tak się żyje w tej ideologii PlayStation, zamiast kibicować gierkom by byly jak najlepsze, to jest trzymanie kciuków by gra była słaba a ludzie twórcy zostali zwolnieni ten drugi projekt to port hb2 na ps5 tym coorvo z ms i ich tubom propagandowym nie ma co wierzyc za bardzo
Opublikowano 21 maja 20241 r Akurat tu mi się wydaje że Kamala Harris nawet nie wiedziała co się świeci w sprawie Tango. A jak jej naświetlili wszystko to ledwo była w stanie wywiadu udzielić
Opublikowano 21 maja 20241 r 3 godziny temu, drozdu7 napisał(a): Akurat tu mi się wydaje że Kamala Harris nawet nie wiedziała co się świeci w sprawie Tango. A jak jej naświetlili wszystko to ledwo była w stanie wywiadu udzielić No, ale to kto tam cokolwiek wie? Spencer nie wiedział, Bond nie wiedziała, no i Harris też nie. Bill Gates pewnie zamknął. Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a): 3h 15min. Dzisiaj pogrom niebieskich kreatur!
Opublikowano 21 maja 20241 r Idę po dechę okno zabić, bo przecież nie będę czekał do nocy żeby grać w tego sztosa.
Opublikowano 21 maja 20241 r Nie ma dowodów, powtarzam nie ma dowodów że Kamala Harris wiedziała o holokauście o mordzie najlepszego studia microbeki
Opublikowano 21 maja 20241 r Najlepsze studio, bo zrobili jedną grę ponad 7.5/10? Brzmi jak definicja “najlepszości” wg. klapów pyerdolonych.
Opublikowano 21 maja 20241 r No to już widzisz w jakim stanie jest twoje korpo życia jak to było ich najlepsze studio Paolo
Opublikowano 21 maja 20241 r Kurde pupcio naprawdę spoko gość ale macha tą szabelką na wszystkie strony. Nie wiem czy to blacharz czy konsolorz, hardkorowiec czy graczyk?
Opublikowano 21 maja 20241 r Teraz, drozdu7 napisał(a): Kurde pupcio naprawdę spoko gość ale macha tą szabelką na wszystkie strony. Nie wiem czy to blacharz czy konsolorz, hardkorowiec czy graczyk? W sercu Pawcia tak naprawdę jest tylko Kratos czyli Sonka, ale niestety ta miłość wygasła wraz z PS5