Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Nintendo jest woke, nie słyszeliście? Zagrajming się kończy, zostały Asasyny. 

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 618,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Czekam na kolejne fikołki klapów dlaczego to świetna decyzją jak robi to Sony.

O ile oczywiście się potwierdzi bo žródła bardzo "wiarygodne".

Opublikowano
9 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Mogli to wrzucić razem z Xboxem w bundle jako pokazówka jak Ryse, wtedy byłoby idealnie. Teraz to nawet nie można nazwać tech demo, przecież w Matrixie za darmo dawali było więcej gameplayu xD. 

Szkoda, bo w tym czasie mogli zrobić grę komputerową, ale jest 5h cutscen, no i być może również będzie wypowiedzenie xD. 

To wszystko jest bardzo ciężkie do oceny dla mnie, 5 lat temu pokazali trailer, a potem zrobili ten trailer jeszcze raz? O co chodzi? WTF... jeszcze to zakończenie :niki:

To samo pomyślałem, ta "gra" to powinna być dodawana jak astrobot i to tylko jakby wyszła 2 lata temu bo nawet graficzka w tych korytarzach nie poraża.

Opublikowano

Ja już dawno o tym pisałem, że exy Sonki będzie można ogrywać na Switchu 2.

Opublikowano

Do końca generacji są zapowiedziane 2 wielkie gry AAA: GTA VI i Death Stranding 2. Nigdy nie było tak chujowo z tytułami triple A.

Opublikowano

Death stranding 2 to będzie pokaz nextgena i to w open worldzie. To ziarno hellblade w ogole nie wyglada jak nextgen. Xboty jak zwykle rozprzestrzeniają fake newsy.

Opublikowano
11 minut temu, GearsUp napisał(a):

Ja już dawno o tym pisałem, że exy Sonki będzie można ogrywać na Switchu 2.

Nintendo pójdzie po rozum do głowy, wypuszczą 16 ostatnich części Final Fantasy, God of War i remaster Papier Mario w 60 klatkach i generacja wygrana. Do tego Zelda Tears of The Wild na starej mapie, tym razem z grywalną Zeldą. 

Opublikowano

Ej boty dlaczego nie gracie w hellblade 2? Tylko asax to odpalił. Pozostali wojownicy marki pewnie są bardzo zapracowani i nie mają czasu na "przyjemności" :jim: Ja pierdole nawet tak hajpowanej gry nie włączyli, ale na forum pierwsi do obrony.

Czuby

Opublikowano

Wind Walker, oKaryna (pogromczyni BG3), Xeno X, do tego jakaś składanka NESowych klasyków 168 in 1 i generacja wygrana

Opublikowano
1 minutę temu, GearsUp napisał(a):

Wind Walker, oKaryna (pogromczyni BG3), Xeno X, do tego jakaś składanka NESowych klasyków 168 in 1 i generacja wygrana

Akurat te 3 mają sens, więc spoko :D. 

Xeno X to musi był tytuł startowy 

Opublikowano
3 minuty temu, Beelzeboss napisał(a):

Ej boty dlaczego nie gracie w hellblade 2? Tylko asax to odpalił. Pozostali wojownicy marki pewnie są bardzo zapracowani i nie mają czasu na "przyjemności" :jim: Ja pierdole nawet tak hajpowanej gry nie włączyli, ale na forum pierwsi do obrony.

Czuby

Stul kapsko alterze.

Opublikowano
14 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Xeno X to musi był tytuł startowy 

Innej opcji niż Mario 3D nie ma.

Opublikowano

Czas sprzedać sonke, kupić tęczowa flage i przeprowadzić się do dzialu nintendo, ostatniego bastionu dla prawdziwych zagrajmerów.

Opublikowano
9 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Do końca generacji są zapowiedziane 2 wielkie gry AAA: GTA VI i Death Stranding 2. Nigdy nie było tak chujowo z tytułami triple A.

Plus gra od ND, Santa Monica, Sucker Punch czy Bend. Jeszcze duzzzzzzo dobrego czeka nas w Królestwie Niebieskim. :banderas:

Opublikowano

Boty to jednak zwierzęta , zjedzą gowno w papierku na 5h , obliżą się i jeszcze podziękują ze im ktoś nasrał do bombonierki:kekw: 

Opublikowano

Nie no po tych szołkejsach to trzeba się będzie jednak zdecydować na jeden sprzęt i drugi pogonić póki coś wart. 

Opublikowano
Godzinę temu, YETI napisał(a):

Plus gra od ND, Santa Monica, Sucker Punch czy Bend. Jeszcze duzzzzzzo dobrego czeka nas w Królestwie Niebieskim. :banderas:

No będą będą, ale z zapowiedzianych to na razie mamy dwie xD.