Opublikowano 22 maja 202422 maj Nintendo jest woke, nie słyszeliście? Zagrajming się kończy, zostały Asasyny.
Opublikowano 22 maja 202422 maj Czekam na kolejne fikołki klapów dlaczego to świetna decyzją jak robi to Sony. O ile oczywiście się potwierdzi bo žródła bardzo "wiarygodne".
Opublikowano 22 maja 202422 maj 9 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a): Mogli to wrzucić razem z Xboxem w bundle jako pokazówka jak Ryse, wtedy byłoby idealnie. Teraz to nawet nie można nazwać tech demo, przecież w Matrixie za darmo dawali było więcej gameplayu xD. Szkoda, bo w tym czasie mogli zrobić grę komputerową, ale jest 5h cutscen, no i być może również będzie wypowiedzenie xD. To wszystko jest bardzo ciężkie do oceny dla mnie, 5 lat temu pokazali trailer, a potem zrobili ten trailer jeszcze raz? O co chodzi? WTF... jeszcze to zakończenie To samo pomyślałem, ta "gra" to powinna być dodawana jak astrobot i to tylko jakby wyszła 2 lata temu bo nawet graficzka w tych korytarzach nie poraża.
Opublikowano 22 maja 202422 maj Ja już dawno o tym pisałem, że exy Sonki będzie można ogrywać na Switchu 2.
Opublikowano 22 maja 202422 maj Do końca generacji są zapowiedziane 2 wielkie gry AAA: GTA VI i Death Stranding 2. Nigdy nie było tak chujowo z tytułami triple A.
Opublikowano 22 maja 202422 maj Death stranding 2 to będzie pokaz nextgena i to w open worldzie. To ziarno hellblade w ogole nie wyglada jak nextgen. Xboty jak zwykle rozprzestrzeniają fake newsy.
Opublikowano 22 maja 202422 maj 11 minut temu, GearsUp napisał(a): Ja już dawno o tym pisałem, że exy Sonki będzie można ogrywać na Switchu 2. Nintendo pójdzie po rozum do głowy, wypuszczą 16 ostatnich części Final Fantasy, God of War i remaster Papier Mario w 60 klatkach i generacja wygrana. Do tego Zelda Tears of The Wild na starej mapie, tym razem z grywalną Zeldą.
Opublikowano 22 maja 202422 maj Ej boty dlaczego nie gracie w hellblade 2? Tylko asax to odpalił. Pozostali wojownicy marki pewnie są bardzo zapracowani i nie mają czasu na "przyjemności" Ja pierdole nawet tak hajpowanej gry nie włączyli, ale na forum pierwsi do obrony. Czuby
Opublikowano 22 maja 202422 maj Wind Walker, oKaryna (pogromczyni BG3), Xeno X, do tego jakaś składanka NESowych klasyków 168 in 1 i generacja wygrana
Opublikowano 22 maja 202422 maj 1 minutę temu, GearsUp napisał(a): Wind Walker, oKaryna (pogromczyni BG3), Xeno X, do tego jakaś składanka NESowych klasyków 168 in 1 i generacja wygrana Akurat te 3 mają sens, więc spoko :D. Xeno X to musi był tytuł startowy
Opublikowano 22 maja 202422 maj 3 minuty temu, Beelzeboss napisał(a): Ej boty dlaczego nie gracie w hellblade 2? Tylko asax to odpalił. Pozostali wojownicy marki pewnie są bardzo zapracowani i nie mają czasu na "przyjemności" Ja pierdole nawet tak hajpowanej gry nie włączyli, ale na forum pierwsi do obrony. Czuby Stul kapsko alterze.
Opublikowano 22 maja 202422 maj 14 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Xeno X to musi był tytuł startowy Innej opcji niż Mario 3D nie ma.
Opublikowano 22 maja 202422 maj 2 hours ago, tjery said: https://www.ppe.pl/news/343211/sony-szykuje-prawdziwa-bombe-gry-z-playstation-trafia-na-inne-platformy.html Rzetelne źródło potwierdza to co od dawna powtarza Paolo, koniec Playstation. Mam nadzieje,ze to prawda. Bo jestem ciekaw tej mentalnej gimnastyki czlowoych klapow
Opublikowano 22 maja 202422 maj Czas sprzedać sonke, kupić tęczowa flage i przeprowadzić się do dzialu nintendo, ostatniego bastionu dla prawdziwych zagrajmerów.
Opublikowano 23 maja 202423 maj Na szczęście nie. Strategia multiplatformowa pokazuje, że dobrze z Sonka to jest, ale jedynie w głowach klapów. Ja zaś, parafrazując klasyka, napiszę: Po co mi Sonka, zaraz będę miał wszystko na Xboxie
Opublikowano 23 maja 202423 maj Xbox jest dla mnie jak Paciorek. Wstaje rano i pierwsze co uruchamiam, żeby w Forzach pojezdzic. Magia.
Opublikowano 23 maja 202423 maj 9 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a): Do końca generacji są zapowiedziane 2 wielkie gry AAA: GTA VI i Death Stranding 2. Nigdy nie było tak chujowo z tytułami triple A. Plus gra od ND, Santa Monica, Sucker Punch czy Bend. Jeszcze duzzzzzzo dobrego czeka nas w Królestwie Niebieskim.
Opublikowano 23 maja 202423 maj Boty to jednak zwierzęta , zjedzą gowno w papierku na 5h , obliżą się i jeszcze podziękują ze im ktoś nasrał do bombonierki
Opublikowano 23 maja 202423 maj Nie no po tych szołkejsach to trzeba się będzie jednak zdecydować na jeden sprzęt i drugi pogonić póki coś wart.
Opublikowano 23 maja 202423 maj Godzinę temu, YETI napisał(a): Plus gra od ND, Santa Monica, Sucker Punch czy Bend. Jeszcze duzzzzzzo dobrego czeka nas w Królestwie Niebieskim. No będą będą, ale z zapowiedzianych to na razie mamy dwie xD.