Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, drozdu7 napisał(a):

Ale to wasz człowiek, powinieneś go bronić :)

Donek to jedna noga w PC Master Race, wiec zacznie z pogarda zerkac na Krzysia

5 minut temu, Beelzeboss napisał(a):

Dziś wielka premiera na xboxie! Pececiarska strategia w ktora beda grać na padzie :kekw: Oczywiscie z tym graniem to taka hiperbola, bo włączą na 30 minut i potem cytując 

Na sonce taki urodzaj gier, ze pada podlaczacie do ladowania raz na tydzien, a nie po 4 godzinach

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 622,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Czaicie, że można PS5 Slim postawić pionowo bez podstawki :notbad:? No poważnie i nawet nikt tego nie sprawdza! PODSTAWKA-POLIZEI istnieje tylko w miejskich legendach... Powiem nawet więcej jak ktoś mieszka przy łączeniu płyt tektonicznych lub na Śląsku i czasem trzęsie to możecie zamówić podstawkę za 17 zeta i teraz uwaga: oryginalności tejże podstawki też nikt nie sprawdzi :pika: 
Takie rewelacje za darmo dziś ode mnie. 

Fajnie, że istnieją zamienniki ale nie do wszystkiego bo taki dysk do Xboxa Series :nosacz3: 
Ale wiem wiem lepiej skupić się na podstawce bez której konsole i tak postawisz wedle uznania ale dysk, który realnie oferuje po prostu więcej miejsca na gry za 550 zeta to zwykła przyjebka :Cell:

Spoiler

signal-2024-09-04-100036_002.thumb.jpeg.52dbf8ff96a877cc5c9dc60c6afeb9ec.jpeg

też mi się duże gierki ściągają do 20 minut +/- ale to nie zmienia kurwa faktu, że fajnie jest mieć więcej miejsca na konsoli i trzeba być już przyjebanym żeby dyskutować z tym czy 1 TB jest lepsze czy gorsze od 2 i więcej. No błagam :kekw:

Edytowane przez Krzysztof93

Opublikowano

Na xboxie nie ma wystarczajaco duzo gier, zeby nawet ten fabryczny dysk zapelnic. Spensi wie jak rozwiązywać problemy

Opublikowano
Teraz, Beelzeboss napisał(a):

Na xboxie nie ma wystarczajaco duzo gier, zeby nawet ten fabryczny dysk zapelnic. Spensi wie jak rozwiązywać problemy

no nie wiem, jest coś takiego jak wsteczna kompatybilność + użytkowanie gamepassa czyli ściągnij graj 5 minut, pobierz następną, powtórz do momentu jak na dworze zaczyna się robić jasno i ptaszki ćwierkają. 

Opublikowano

Ej ale kurwa dalej nie kumam tego dysku. Skoro podstawka nie jest niezbędna to dysk tym bardziej. Nie kumam.

Może niektórzy trzymają na dysku cały czas Spidermany i Horizony żeby w weekend pochwalić się jak to zajebiście na Plejce :)

Opublikowano
1 minutę temu, drozdu7 napisał(a):

Ej ale kurwa dalej nie kumam tego dysku.

:notbad: tak samo ja nie rozumiem wklejania ceny podstawki no i mamy remis

Opublikowano

Powinieneś dziękować Panu Xbox, bo gdyby nie on, to by cię było stać co najwyżej na talię kart z kiosku i tyle by było z grania ;)

2 godziny temu, Pierre Deck napisał(a):

Donek to jedna noga w PC Master Race, wiec zacznie z pogarda zerkac na Krzysia

Na sonce taki urodzaj gier, ze pada podlaczacie do ladowania raz na tydzien, a nie po 4 godzinach

Przecież on nawet sonki nie ma XD

Opublikowano

Ale steam nie należy do microsoftu to za co ja mam dziękować tym śmieciom? o_O

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał(a):

Ale steam nie należy do microsoftu to za co ja mam dziękować tym śmieciom? o_O

To nie było do Ciebie XD Pisałem i nie zauważyłem, że była jeszcze jedna strona postów ;)

Opublikowano

I cyk kolejna kierka na pc z plejkurwy

Opublikowano
22 minuty temu, Ryuk napisał(a):

Tak chujowo gra zarobila, ze trzeba na PC wydac. Coraz mniejszy sens jest kupowac PS5, skoro wszystko na PC wydaja

Opublikowano

można było zestawić z godnością botów to concord miałby uczciwa konkurencje

Opublikowano
9 hours ago, Ryuk said:

juz im sie kexy skonczyly i nie ma co portowac

Opublikowano

Ano PC to chyba zawsze największy rynek był ale teraz to jakiś złoty okres mają i szybko to się nie zmieni.

Konsole to dziś już tylko cena i wygoda, no i obietnica zagrania w gry które nie zagrasz gdzie indziej (choć coraz częściej zagrasz;). Ja tam lubię, ale to mocno hermetyczne środowisko.

Nawet już pomijając kwestie grafiki to taki Steam Deck/handheldPC jest o wiele bardziej kompleksowym urządzeniem. 

Praktycznie wszystkie gry, różne sklepy,emulacja itp 

Opublikowano
12 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Boże ten Spiderman 2 xd jakie to 7/10 to ja nawet nie. Rozczarowanie generacji. Niżej już tylko xbox.

bardzo mocne słowa od osoby chwalącej SW Outlaws i CoDy :reggie:

Opublikowano

To pomyśl Krzysiu jaki to musi być dramat jak nawet donatello jest zniesmaczony!

Opublikowano
24 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):

bardzo mocne słowa od osoby chwalącej SW Outlaws i CoDy :reggie:

Bo Sp2 to miałbym opus magnum, a to tylko dobra gra. Dlatego rozczarowanie. CoD to multi i każdy wie co kupuje, a Outlaws to 9/10.

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):

Bo Sp2 to miałbym opus magnum, a to tylko dobra gra. Dlatego rozczarowanie. CoD to multi i każdy wie co kupuje, a Outlaws to 9/10.

aha, pozdrawiam ;)