Opublikowano 4 września 20244 wrz 1 godzinę temu, drozdu7 napisał(a): Ale to wasz człowiek, powinieneś go bronić Donek to jedna noga w PC Master Race, wiec zacznie z pogarda zerkac na Krzysia 5 minut temu, Beelzeboss napisał(a): Dziś wielka premiera na xboxie! Pececiarska strategia w ktora beda grać na padzie Oczywiscie z tym graniem to taka hiperbola, bo włączą na 30 minut i potem cytując Na sonce taki urodzaj gier, ze pada podlaczacie do ladowania raz na tydzien, a nie po 4 godzinach
Opublikowano 4 września 20244 wrz Czaicie, że można PS5 Slim postawić pionowo bez podstawki ? No poważnie i nawet nikt tego nie sprawdza! PODSTAWKA-POLIZEI istnieje tylko w miejskich legendach... Powiem nawet więcej jak ktoś mieszka przy łączeniu płyt tektonicznych lub na Śląsku i czasem trzęsie to możecie zamówić podstawkę za 17 zeta i teraz uwaga: oryginalności tejże podstawki też nikt nie sprawdzi Takie rewelacje za darmo dziś ode mnie. Fajnie, że istnieją zamienniki ale nie do wszystkiego bo taki dysk do Xboxa Series Ale wiem wiem lepiej skupić się na podstawce bez której konsole i tak postawisz wedle uznania ale dysk, który realnie oferuje po prostu więcej miejsca na gry za 550 zeta to zwykła przyjebka Spoiler też mi się duże gierki ściągają do 20 minut +/- ale to nie zmienia kurwa faktu, że fajnie jest mieć więcej miejsca na konsoli i trzeba być już przyjebanym żeby dyskutować z tym czy 1 TB jest lepsze czy gorsze od 2 i więcej. No błagam Edytowane 4 września 20244 wrz przez Krzysztof93
Opublikowano 4 września 20244 wrz Na xboxie nie ma wystarczajaco duzo gier, zeby nawet ten fabryczny dysk zapelnic. Spensi wie jak rozwiązywać problemy
Opublikowano 4 września 20244 wrz Teraz, Beelzeboss napisał(a): Na xboxie nie ma wystarczajaco duzo gier, zeby nawet ten fabryczny dysk zapelnic. Spensi wie jak rozwiązywać problemy no nie wiem, jest coś takiego jak wsteczna kompatybilność + użytkowanie gamepassa czyli ściągnij graj 5 minut, pobierz następną, powtórz do momentu jak na dworze zaczyna się robić jasno i ptaszki ćwierkają.
Opublikowano 4 września 20244 wrz Wyjście PRO może skutecznie zniechęcić twórców do tworzenia multiplarform na Xboxa.
Opublikowano 4 września 20244 wrz Ej ale kurwa dalej nie kumam tego dysku. Skoro podstawka nie jest niezbędna to dysk tym bardziej. Nie kumam. Może niektórzy trzymają na dysku cały czas Spidermany i Horizony żeby w weekend pochwalić się jak to zajebiście na Plejce
Opublikowano 4 września 20244 wrz 1 minutę temu, drozdu7 napisał(a): Ej ale kurwa dalej nie kumam tego dysku. tak samo ja nie rozumiem wklejania ceny podstawki no i mamy remis
Opublikowano 4 września 20244 wrz https://www.ppe.pl/news/350635/playstation-2-z-historycznym-wyroznieniem-ps2-odegralo-wazna-role-w-rozwoju-zycia-ludzi.html A xbox co osiągnął poza byciem yebaną ścierą od początków swojego istnienia?
Opublikowano 4 września 20244 wrz Powinieneś dziękować Panu Xbox, bo gdyby nie on, to by cię było stać co najwyżej na talię kart z kiosku i tyle by było z grania 2 godziny temu, Pierre Deck napisał(a): Donek to jedna noga w PC Master Race, wiec zacznie z pogarda zerkac na Krzysia Na sonce taki urodzaj gier, ze pada podlaczacie do ladowania raz na tydzien, a nie po 4 godzinach Przecież on nawet sonki nie ma XD
Opublikowano 4 września 20244 wrz Ale steam nie należy do microsoftu to za co ja mam dziękować tym śmieciom? o_O
Opublikowano 4 września 20244 wrz Teraz, Pupcio napisał(a): Ale steam nie należy do microsoftu to za co ja mam dziękować tym śmieciom? o_O To nie było do Ciebie XD Pisałem i nie zauważyłem, że była jeszcze jedna strona postów
Opublikowano 4 września 20244 wrz 22 minuty temu, Ryuk napisał(a): I cyk kolejna kierka na pc z plejkurwy Tak chujowo gra zarobila, ze trzeba na PC wydac. Coraz mniejszy sens jest kupowac PS5, skoro wszystko na PC wydaja
Opublikowano 5 września 20245 wrz można było zestawić z godnością botów to concord miałby uczciwa konkurencje
Opublikowano 5 września 20245 wrz 9 hours ago, Ryuk said: I cyk kolejna kierka na pc z plejkurwy juz im sie kexy skonczyly i nie ma co portowac
Opublikowano 5 września 20245 wrz Ano PC to chyba zawsze największy rynek był ale teraz to jakiś złoty okres mają i szybko to się nie zmieni. Konsole to dziś już tylko cena i wygoda, no i obietnica zagrania w gry które nie zagrasz gdzie indziej (choć coraz częściej zagrasz;). Ja tam lubię, ale to mocno hermetyczne środowisko. Nawet już pomijając kwestie grafiki to taki Steam Deck/handheldPC jest o wiele bardziej kompleksowym urządzeniem. Praktycznie wszystkie gry, różne sklepy,emulacja itp
Opublikowano 5 września 20245 wrz Boże ten Spiderman 2 xd jakie to 7/10 to ja nawet nie. Rozczarowanie generacji. Niżej już tylko xbox.
Opublikowano 5 września 20245 wrz 12 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Boże ten Spiderman 2 xd jakie to 7/10 to ja nawet nie. Rozczarowanie generacji. Niżej już tylko xbox. bardzo mocne słowa od osoby chwalącej SW Outlaws i CoDy
Opublikowano 5 września 20245 wrz To pomyśl Krzysiu jaki to musi być dramat jak nawet donatello jest zniesmaczony!
Opublikowano 5 września 20245 wrz 24 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): bardzo mocne słowa od osoby chwalącej SW Outlaws i CoDy Bo Sp2 to miałbym opus magnum, a to tylko dobra gra. Dlatego rozczarowanie. CoD to multi i każdy wie co kupuje, a Outlaws to 9/10.
Opublikowano 5 września 20245 wrz 2 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): Bo Sp2 to miałbym opus magnum, a to tylko dobra gra. Dlatego rozczarowanie. CoD to multi i każdy wie co kupuje, a Outlaws to 9/10. aha, pozdrawiam