Skocz do zawartości

Oppenheimer

Featured Replies

Opublikowano

Ja byłem dzisiaj i o matko jak mi to totalnie nie siadło xD Jeszcze jakoś szło do momentu testu bomby, ale ogólnie ten motyw z tym 'procesem' flaki z olejem. Zabieg z przeskakiwaniem między różnymi czasami imo totalnie niepotrzebny. Muza i efekty dźwiękowe super. Reszta, no nie wiem jakieś takie płaskie wszystko, bez żadnej wybijającej się rzeczy. Ktoś wspomniał o problemie z przypisywaniem nazwisk do gemby postaci, miałem to samo, chaos totalnie dla mnie. Może lepiej by pykło jakby było chronologicznie. Jakieś takie to przerashowane i cieniunie. Jest szansa, że mi słońce dało za bardzo popalić dzisiaj bo trochę wypruty z mocy w tym kinie siedziałem i głodny XD Kiedyś se machne jeszcze raz, może coś dostrzegę lepszego w tym filmie, bo po seansie to 'nie wiem po co i na co to komu' :ragus:

Edytowane przez Szermac

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 104
  • Wyświetleń 24,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie będzie Oscarów 

• Też bylem, przeżyłem i dla mnie fantastyczny film, ale zdecydowanie nie dla każdego i sporo będzie opinii, ze za dlugi, ze tylko ludzie rozmawiaja, ze nie ma super wyjebanego cgi z rozszczepiania atom

• Byłem w IMAXie. Sala wypełniona po brzegi, a ja w trakcie filmu zastanawiam się co pchnęło tych wszystkich ludzi do zobaczenia tak dziwnego filmu? Nazwisko Nolana ma swoją moc, ale to głównie Barbenhe

Opublikowano

Jak ktoś czeka na wersję cyfrową to do 21 listopada. Czyli 4 miesiące po premierze. Nie wiem jaki był w tym sens, skoro już od dawna wypadł z topki box office. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

No i komuś nie chciało się tyle czekać, wyciekła wersja Blu-Ray, a na opensubtitles są napisy pl. Rozdzielczość jak na razie 1080p, ale spokojnie da się oglądać.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja jebie, ale to był średniak xD Chyba na równi z Tenet

Zaczynałem z mega nastawieniem, po 30 sekundach miałem podjarkę 10/10 jak mi kino domowe zrobiło w domu Nagasaki, żeby po 35 sekundach dostać 3 godzinną obyczajówką z Hallmark i yebane streszczenie artykułu z Wikipedii. 

No, ale nie było jeszcze filmu, w którym ktoś przez 3 godziny przekrzykiwał się "nie, to ty jesteś komunistą". Wiem też kogo ruchał Openheimer! 

PS Z plusów? Cilian nie grał, on BYŁ Openheimerem 

Przereklamowany Nolan skończył się na Memento, co powtarzam od zawsze. Świat nie zobaczy już tak nudnego reżysera. Kręci poprawne filmy nie o kupie i pierdzeniu. I tyle z zalet 

Spoiler

To nie było nawet widowiskowe xD a ta bomba to tylko marketingowe pierdolenie