Opublikowano 1 czerwca1 cze Czyli trzeba poczekać i może w 2027 wydadzą dla reszty z oledem. Nintendo style.
Opublikowano wtorek o 11:395 dni 15 godzin temu, iluck85 napisał(a):Czyli trzeba poczekać i może w 2027 wydadzą dla reszty z oledem. Nintendo style.Przecież właśnie wczoraj zapowiedziano wersję z OLED chyba na październik.Przy okazji postanowiłem sobie wypożyczyć model Xbox Ally X do testów z ciekawości. Ciężko to dziadostwo się obsługuje w porównaniu do legion steam OS. Musiałem przebić się przez tonę poradników by zaczęło to działać sprawnie a i tak są problemy.
Opublikowano wtorek o 12:305 dni 50 minut temu, Enepsignos napisał(a):Przecież właśnie wczoraj zapowiedziano wersję z OLED chyba na październik.Oprócz tej limitowanej co pokazali? Tak już nie śledziłem, widziałem że pokazali z oledem, potem że limitka i drogo będzie.