Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 2 Extreme

Featured Replies

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 679
  • Wyświetleń 82,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Meblościanka jak ulał pasuje klimatem do PS2. U mnie retro pełną gębą.

• Łapusz? Zawsze szanowałem 

• Jak tu oceniać tego typu numery? Swoiste portale do tamtych czasów, w opracowaniu których zadbano nawet o oprawę graficzną i jej elementy, przywracając do życia dawne oceniaczki, detale, specyfikę str

Opublikowano

Ci, którzy liczyli na to, że sprawa wyląduje w sądzie lub znajdzie swój finał (jak to zwykli sobie wyjaśniać jutuberzy) w ramach jakiejś formy frik fajtu (naparzanie się w budce telefonicznej, w aucie czy na plaskacze; patologie "sportu", notabene) - pewno są rozczarowani. Okazało się, że można zupełnie na odwrót, czyli zrozumieć swoje błędy, a nawet owocnie współpracować.

Sam artykuł autora kanału dotyczący modyfikacji plejaków przeczytałem bez żadnej ekscytacji. Jak widać są ludzie, którzy bawią się w modyfikacje i potrafią na tym zarobić, bo jeszcze jest na to jakaś klientela. Ja dawno pogodziłem się z tym, że sprzęty retro mają takie a nie inne właściwości. Że są kable, że wymagają starego typu telewizora itd. Przy okazji świąt pograliśmy w tetrisa na snesie, podłączonego do telewizora crt. Wkładasz kartridż, parę sekund i menu wchodzi, save się zapisuje. Ekspresowo jak na ps5 ;) Tylko kolory wybitnie oczobitne, że trzeba nasycenie barw obniżyć, ale jaki klimat!

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Taka ciekawostka: Łapusz wystawił PS2 Extreme z dwóch wariantach okładki, ale z tego pierwszego projektu.
Do wyboru Silent Hill  i GTA VC.
Jesteście chętni?

https://allegro.pl/oferta/playstation-2-extreme-psx-extreme-okladka-silent-hill-2-16889619601

https://allegro.pl/oferta/playstation-2-extreme-psx-extreme-okladka-gta-16889657607

Opublikowano

Faktycznie xD Chyba sobie dodrukował i "podbija wartość kolekcjonerską wydawnictwa".