Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja zrobiłem wszystkie sam za wyjątkiem obrazów w jadalni, bo nie zaliczało mi piruetów z jakiegoś powodu. Na cmentarzu musiałem na szybko wygooglac jak nazywal sie ten chłop, bo miałem 2 dniową przerwę w graniu i za cholere nie mogłem sobie imienia przypomnieć, ani gdzie ono było podane. Uważam, że te z TS1 zagadki były trudniejsze.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 30 minut temu, smoo napisał(a):Ja zrobiłem wszystkie sam za wyjątkiem obrazów w jadalni, bo nie zaliczało mi piruetów z jakiegoś powodu. Na cmentarzu musiałem na szybko wygooglac jak nazywal sie ten chłop, bo miałem 2 dniową przerwę w graniu i za cholere nie mogłem sobie imienia przypomnieć, ani gdzie ono było podane.Uważam, że te z TS1 zagadki były trudniejsze.Też miałem problem z piruetem, wszedł z krzyżaka i to musiałem się okręcić kilka razy.