Szajka 407 Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 (edited) Jako że ps5 poszło na serwis,nabyłem switcha Natrafiłem na ten tytuł w eshopie, a nie ukrywam lubię metroidvanie i soulslike. Grał ktoś? Wygląda dobrze Edited October 30, 2023 by Szajka Quote Link to comment
Szajka 407 Posted October 25, 2023 Author Share Posted October 25, 2023 Szanowni użytkownicy Switcha. Oburzające jest,że nikt tytułu nie kojarzy i w niego nie gra. Gierka jest max dobra,na tyle dobra,że ps5 mi wróciło z serwisu i zamiast ogrywać dalej Lies of P, to na switchuniu naginam w te małe dzieło. Graficznie ktoś to nazwał miękki pixel art,zgodzę się tym kimś w pełni. Grafika jest śliczna, kolorystyka dobrana legancko(Dead Cells vibe), system nieskomplikowany i satysfakcjonujący. Gra jest połączeniem metroidvanii z soulslajtem(tak soulslajtem). Postać i sterowanie „hipkiem” jest responsywne. Mocne 8/10 po przegranych ok 5 godz. 2 Quote Link to comment
Daffy 10509 Posted October 25, 2023 Share Posted October 25, 2023 (edited) Chyba syndrom za dobrego roku 2023, jest w nim tyle dobrych gierek że niektóre trzeba odłożyć na potem. Chociażby w tym przypadku, o gierce nie słyszałem ale dodałem do obserwowanych na steam i pewnie kupie na przecenie i pykne kiedyś tam w 2024 na decku jak się odkopie I btw temat powinien być w multiplatformach Edited October 25, 2023 by Daffy Quote Link to comment
Szajka 407 Posted October 28, 2023 Author Share Posted October 28, 2023 Prośba. Niech ktoś przeniesie temat do multiplatform bo może też jacyś piecykowcy odkryją ten klejnot. Gra jest rewelacyjna, ponad 8 h soczystej metroidvanii. Żona mi już sugeruje sprzedaż ps5 bo prawie tydz jak wróciła z serwisu a ja ją tylko podłączyłem i odpaliłem yt. Ciągle naginam gdy mam czas w te cudeńko . Baa nawet Metroid Prime Remaster poszedł w odstawkę . 1 Quote Link to comment
mugen 1900 Posted October 28, 2023 Share Posted October 28, 2023 No i nazwę tematu też można poprawić. 1 Quote Link to comment
easye 3318 Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 Dodatkowo gra właśnie na promocji -50%. 1 Quote Link to comment
Szajka 407 Posted November 6, 2023 Author Share Posted November 6, 2023 W dniu 29.10.2023 o 20:35, easye napisał: Dodatkowo gra właśnie na promocji -50%. No i jak panie,skusiłeś się? Ja się przyblokowałem na ostatnim prawdopodobnie bossie. Potem wjechał Metroid Dread…. Quote Link to comment
easye 3318 Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 Nestety nie, jakieś tansze gierki wybrałem, ale może tym razem się uda - gra znowu za 4 dyszki - do 23 grudnia! Quote Link to comment
XM. 10716 Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 Niech ktoś to kupi i napisze druga opinie bo tak po jednej to nie wejdę w to w ciemno Quote Link to comment
ogqozo 6517 Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 Z gatunku "gier które wyglądają banalnie, każda recenzja mówi że banalne, ale jedna osoba na forumie mówi że super" ostatnio ja kupiłem Have a Nice Death, więc ktoś inny musi się tym razem poświęcić. 1 Quote Link to comment
Szajka 407 Posted February 19 Author Share Posted February 19 Dla nie zdecydowanych film poniżej. Sam wróciłem do gierki i rozpocząłem od nowa przygodę. Metroid Dread leży nie skończony, Metroid Prime Remastered leży ledwo napoczęty, a ta gra bawię się ciągle wybornie. Pixelart i ogólny feeling z gry dobrze mi robią. Quote Link to comment
Recommended Posts