Jump to content

Elderand

Szajka

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Szanowni użytkownicy Switcha. Oburzające jest,że nikt tytułu nie kojarzy i w niego nie gra. Gierka jest max dobra,na tyle dobra,że ps5 mi wróciło z serwisu i zamiast ogrywać dalej Lies of P, to na switchuniu naginam w te małe dzieło. Graficznie ktoś to nazwał miękki pixel art,zgodzę się tym kimś w pełni. Grafika jest śliczna, kolorystyka dobrana legancko(Dead Cells vibe), system nieskomplikowany i satysfakcjonujący. Gra jest połączeniem metroidvanii z soulslajtem(tak soulslajtem). Postać i sterowanie „hipkiem” jest responsywne. 

Mocne 8/10 po przegranych ok 5 godz.

• Upvote 2

Chyba syndrom za dobrego roku 2023, jest w nim tyle dobrych gierek że niektóre trzeba odłożyć na potem. Chociażby w tym przypadku, o gierce nie słyszałem ale dodałem do obserwowanych na steam i pewnie kupie na przecenie i pykne kiedyś tam w 2024 na decku jak się odkopie 

I btw temat powinien być w multiplatformach

Edited by Daffy

Prośba.

Niech ktoś przeniesie temat do multiplatform bo może też jacyś piecykowcy odkryją ten klejnot. 
Gra jest rewelacyjna, ponad 8 h soczystej metroidvanii. Żona mi już sugeruje sprzedaż ps5 bo prawie tydz jak wróciła z serwisu a ja ją tylko podłączyłem i odpaliłem yt. Ciągle naginam gdy mam czas w te cudeńko :ohboy:.

Baa nawet Metroid Prime Remaster poszedł w odstawkę :leo:

IMG_1934.jpeg

• Upvote 1
  • 4 weeks later...

Z gatunku "gier które wyglądają banalnie, każda recenzja mówi że banalne, ale jedna osoba na forumie mówi że super" ostatnio ja kupiłem Have a Nice Death, więc ktoś inny musi się tym razem poświęcić.

• Sad 1
  • 2 months later...

Dla nie zdecydowanych film poniżej. Sam wróciłem do gierki i rozpocząłem od nowa przygodę. Metroid Dread leży nie skończony, Metroid Prime Remastered leży ledwo napoczęty, a ta gra bawię się ciągle wybornie. Pixelart i ogólny feeling z gry dobrze mi robią.