Opublikowano 7 kwietnia7 kwi Tomb Raider 2 i Wenecja . Wspaniale mi się w to gra na Switchu, gra chodzi idealnie, na Oledzie prezentuje się fenomenalnie. Po przejściu 1 cisnę od razu 2 i muszę przyznać, że było to wspaniale wydaje 120zł. Szczególnie mam fun, że 2 część widziałem tylko jak kuzyn grał za gówniaka, samemu nigdy nie miałem okazji przejść.
Opublikowano 19 maja19 maj 4-6 dostaną analogiczne wydanie pudełkowe jak 1-3 (deluxe i golas), szacuneczek Aspyr. Premiera 19 września
Opublikowano 17 czerwca17 cze Dzisiaj od 18 na Amazon Prime Gaming dadząTomb Raider I-III Remastered (GOG).
Opublikowano 29 lipca29 lip Fajna promka wpadła dziś na psstore edycji 4-630zł za jedną część wychodzi.
Opublikowano 29 października29 paź Po odbiorze pudla 4-6 postanowilem ograc klasyczne czesci od samego poczatku. Jestem juz w 2/3 2 czesci i gra sie swietnie.Poziomy, zagadki, czy pomysly na lokacje sa tak swietne, ze gra nic nie nudzi. Do tego wspolczesne sterowanie bardzo fajnie zostalo zrobione i szybko sie przestawilem z klasycznego. Za dzieciaka tylko 2 gralem i nie pamietam zbyt wiele, wiec praktycznie kazdy poziom z czysta glowa wjezdza Edytowane 29 października29 paź przez Pierre Deck
Opublikowano 30 października30 paź Póbowałem się przestawić na to współczesne sterowanie, ale ono kompletnie nie sprawdza się przy bardziej zmyślnych akrobacjach, których w tej serii nie brakuje (szczególnie 3. i 4. część). Przy architekturze opartej na blokach tank controls są bedziej precyzyjne.