February 14, 20242 yr Chce znów przeżyć te niesamowite eksploracje. Nic juz nie pamietam z tej niesamowitej trójki, wiec wiem że nie bedzie to odświeżenie, ale w pewnym sensie przygoda na nowo. Pamietam tylko jakiś zatopiony statek, jakiś labirynty, ktory zalewala woda i rękę midasa. Kto jeszcze bedzie ogrywac remastera?
February 14, 20242 yr Zatopiony statek to w dwójce. Chyba najlepsza i najbardziej klimatyczna miejscówka a tamtych TR.
February 14, 20242 yr 16 minut temu, darkos napisał: Chce znów przeżyć te niesamowite eksploracje. Nic juz nie pamietam z tej niesamowitej trójki, wiec wiem że nie bedzie to odświeżenie, ale w pewnym sensie przygoda na nowo. Pamietam tylko jakiś zatopiony statek, jakiś labirynty, ktory zalewala woda i rękę midasa. Kto jeszcze bedzie ogrywac remastera? Już dawno zakupione w Argentynie
February 14, 20242 yr Jakby co to jest uwspółcześnione sterowanie, z tym że jak gramy tank controls mamy więcej opcji jeśli chodzi o skoki na bogi, w tył itp. Szkoda, że sterowanie 3D jest pozbawione bardzo przydatnych ruchów xd Edited February 14, 20242 yr by Szermac
February 14, 20242 yr Popular Post Po odpaleniu gry serio jest taki komunikat? Cytat Gry z tej kolekcji zawierają obraźliwe przedstawienia ludzi i kultur zakorzenionych w uprzedzeniach rasowych i etnicznych. Te stereotypy są głęboko krzywdzące, niewybaczalne i nie są zgodne z naszymi wartościami w Crystal Dynamics. Zamiast usuwać tę treść, zdecydowaliśmy się zaprezentować ją tutaj w oryginalnej, niezmienionej formie, w nadziei, że uznamy jej szkodliwy wpływ i wyciągniemy z niej wnioski
February 14, 20242 yr Wolę mieć taki komunikat na początku niż wybielanie (heh) historii, gdzie czarni byli lordami w 18 wieku. Cieszy mnie, że jest teraz taki wytrych i można coś obejrzeć/w coś zagrać co się dzieje 100 lat temu i nie wygląda jak Ted Lasso.
February 14, 20242 yr 9 minutes ago, BRY@N said: Po odpaleniu gry serio jest taki komunikat? Tak Jak się cieszę, że mogłem w takie gierki grać za dzieciaka i się takimi rzeczami nie przejmować i jednocześnie współczuje np. synowi, że dorasta teraz w takim klimacie
February 14, 20242 yr Wiadomo, że lepiej taki komunikat i treść zgodna z oryginałem. Straszne jest to, że takie komunikaty są w ogóle potrzebne. Gra jest w pudełku na PS4 czy tylko cyfra?
February 14, 20242 yr Można w locie przełączać się między starym a nowym wyglądem, nieco można sobie tym pomóc, bo po staremu jest jaśniej i "czyściej" i łatwiej dostrzec jakieś sekretne miejsca
February 14, 20242 yr 18 minut temu, Szermac napisał: po staremu jest jaśniej i "czyściej" i łatwiej dostrzec jakieś sekretne miejsca Chyba ze grasz w 3ke.
February 14, 20242 yr Uwaga, bo jak można było się spodziewać, nowoczesne sterowanie ssie niemiłosiernie. Więc tylko w tanka idziemy, proszę państwa.
February 14, 20242 yr Widziałem wczoraj materiał DF i zajebiście to odświeżyli - to zdecydowanie coś więcej niż zwykły remaster. No i to przełączanie w locie (choć classic tylko 30fps). Kurde, myślałem, że to w pudełeczku wydadzą - trochę zawód, bo chciałem mieć te klasyki na półce
February 14, 20242 yr 15 minut temu, Nyu napisał: Uwaga, bo jak można było się spodziewać, nowoczesne sterowanie ssie niemiłosiernie. Więc tylko w tanka idziemy, proszę państwa. No nie da się optymalnie poruszać tym nowoczesnym po tych klockach wszystkich
February 14, 20242 yr No na r/tombraider jest mega hejcik na modern controls. A można się było spodziewać, bo nie pokazywali go przed premierą. Na pewno dla wielu ludzi niewychowanych na tankach będzie od razu można grać, a tanka uczyliby się dość długo. Najgorzej podobno podczas walki.
February 14, 20242 yr 2 minuty temu, Nyu napisał: Najgorzej podobno podczas walki. Dokładnie, po pierwszej wataszce wilków przełączyłem na tanki bo tragedia
February 14, 20242 yr Funfact. W jedynce Lara miala krotkie wlosy ze wzgledow technicznych, ale byla od poczatku planowana z warkoczem. W remasterze dodali. Ladnie to wyglada. Jako pciarz az takiego szoku kulturowego nie mam ale jednak. Niedawno konczylem 1-4 to przejde sobie ostatniego z klasycznych czyli Kroniki. A o co chodzi z tym komunikatem? Co tam w 1-3 bylo stereotypowe i wysmiewane?
February 14, 20242 yr Pewnie jakieś płatki śniegu by się spłakały, że indianiny i mudziny mają mocne akcenty w grze. Z grubsza taka plansza dupochronowa żeby nikt się nie doczepił, w MGS Master Collection jest podobnie.
February 14, 20242 yr Na reseterze niespecjalnie się tym przejęli. Największe obsranie na steamie Imo bez sensu walczyć z poprawnością polityczną. Chcesz dobrze a Karyna_69 i jej armia płatków i tak napisze, że wolałaby cenzurę bo w jej mniemaniu pokazali tym, że są chciwi i $30 cenią wyżej.
February 14, 20242 yr Jedynka była w miarę łatwa bez opisu ale trójka to dżungli nie mogłem przejść. Chociaż miałem wtedy z 11 lat to może dlatego. Aleeee przydałoby się mi w remsaterku wciśnięcie gałki i wskazanie celu jak w dead space np 8 minut temu, Mejm napisał: Niedawno konczylem 1-4 O kurla, wspierałes sie jutubem?
February 14, 20242 yr 1 minutę temu, Dr.Czekolada napisał: Na reseterze niespecjalnie się tym przejęli. Największe obsranie na steamie Forumy gry Steama to ostatnio największe rakowisko jakie istnieje. Często czytać się tego nie da.
February 14, 20242 yr 7 minut temu, Bzduras napisał: Pewnie jakieś płatki śniegu by się spłakały, że indianiny i mudziny mają mocne akcenty w grze. Z grubsza taka plansza dupochronowa żeby nikt się nie doczepił, w MGS Master Collection jest podobnie. Jak na moje, to mocno na wyrost, bo nie kojarzę, żeby coś tam strasznego się działo. Jedynie, gdzie mógłbym taką planszę zrozumieć(no i jest takowa), to może Mafia 3, bo konkretne realia, gdzie czarnuchy i segregacje na każdym kroku, i zawsze lepsze to, niż cenzura. Zaraz dojdziemy do tego, że Papu Papu z Crasha kogoś obraża. Edited February 14, 20242 yr by SlimShady
February 14, 20242 yr Plansza z napisem "ta gra nie ma zamiaru kogoś obrazić" wywołuje jak zwykle niesamowite kontrowersje. Zupełnie jak kiedyś "zbieżność nazwisk i osób jest przypadkowa". A nie, czekaj.