Opublikowano 9 marca9 mar No ja niedawno też zacząłem i mam lekko 30h na liczniku. I jeszcze ten Mustang,coś pięknego!
Opublikowano 9 marca9 mar Autor 2 godziny temu, piotrekoka napisał(a): No ja niedawno też zacząłem i mam lekko 30h na liczniku. I jeszcze ten Mustang,coś pięknego! Najlepiej jak Ty mijasz/Ciebie mija Mustang, ten dźwięk potwora z boku
Opublikowano 11 marca11 mar J. Honzik jeden z najbardizej znanych simracerów w LMU bawi się świetnie. Z ciekawostek, to kilanaście lat temu wystąpił w paru wyścigach w iRacing, organizowanych przez nieistniejący już polski portal simracing.pl https://www.youtube.com/clip/UgkxTuEvL-4RQPcvoyrW_cnK_TevLQ1YkOeA Edytowane 11 marca11 mar przez iDAK
Opublikowano 11 marca11 mar Honzik,Valentine, Malinowski to alieny. Ogólnie fajnie zgrana paczka, fajnie się ich słucha i mają też dużą wiedzę na temat simracingu.
Opublikowano 11 marca11 mar Czy w multi jest jakiś rodzaj BoP zarówno dla LMGT3 jak i Hypercarow? Czy jest możliwość zmiany setupów czy wszyscy jadą na takim samym, jak w GT7?
Opublikowano 12 marca12 mar Autor 7 godzin temu, MaZZeo napisał(a): Czy w multi jest jakiś rodzaj BoP zarówno dla LMGT3 jak i Hypercarow? Czy jest możliwość zmiany setupów czy wszyscy jadą na takim samym, jak w GT7? Tak, póki co setupy są fixed dla wszystkich, można zmieniać jedynie skrzydło. Poza tym wiadomo, zarządzanie paliwem/energią i oponami w dłuższych wyścigach. Wszystkie klasy mają BoP, bo oprócz LMGT3 i HP masz jeszcze LMP 2 (no ale to jedno auto w sumie) i GTE. BoP jest dobrze zrobiony, każdy gra różnymi autami, nie ma, że całe lobby to jedno-dwa auta, zawsze jest praktycznie każdy producent. Oczywiście zapewne na najwyższym poziomie, gdzie już każdy jeździ równo pod względem skilla, są preferowane combo auto/trasa, ale ogólnie jest bardzo dobrze. Jedynie widziałem opinie, że obecnie w LMGT3 BMW jest ogólnie najlepsze, ale tak jak mówię, po lobby i wynikach jakoś tego nie widać, różne auta, różne podia. Ale też widziałem, że obecnie pracują nad BoP, żeby po dodaniu nowych GT3 było jeszcze "równiej". Edytowane 12 marca12 mar przez tjery
Opublikowano 12 marca12 mar Czyli wygląda że multi to jest dokładnie to czego oczekuje. Chyba czas się powoli żegnać z GT7 i wjeżdżam w LMU razem z season passem.
Opublikowano 12 marca12 mar Autor Godzinę temu, MaZZeo napisał(a): Czyli wygląda że multi to jest dokładnie to czego oczekuje. Chyba czas się powoli żegnać z GT7 i wjeżdżam w LMU razem z season passem. No polecam na maxa, feeling jazdy tutaj to Niedługo ma wlecieć recenzja Daniela Morada wersji po updacie opon dla LMGT3. Już dał hinta, że jest bardzo dobrze. A dla mnie to najważniejsza opinia w necie, bo to jedyny prawdziwy kierowca, który jeździ w simach i nagrywa filmy (i to bardzo dobry kierowca, jeździ Mercem w IMSIe, wygrał np. Daytonę 24h). No w sumie nie jedyny, bo są jeszcze Baldwin i Coach Dave, no ale oni to w realu zupełnie nie ten poziom co Morad. Baldwin porównywał już 720s, którym jeździ w realu i dla niego to LMU jest najbliżej rzeczywistości ze wszystkich simów. Dave to samo zrobił z 296 i stwierdził to samo. Ale Morad jak ocenia realność jazdy GT3 w simach vs real to zwraca uwagę na takie rzeczy, o jakich inni nie mają nawet pojęcia. Może nie tyle pojęcia, co nie mają tyle lat doświadczenia, bo nie są tak jak on w pełni profesjonalnymi kierowcami. Edytowane 12 marca12 mar przez tjery
Opublikowano 21 marca21 mar Moja pierwsza wygrana 1p po quali i wygrana w wyścigu. A ręce nie wiem czy mi się trzęsły od ffb, czy ze strachu i wrażenia że tak resztę odsadziłem Niesamowite wrażenia z jazdy daje te Lmu, Zajebisty sim!
Opublikowano 15 kwietnia15 kwi cudowny News :) https://traxion.gg/motorsport-games-le-mans-ultimate-receive-fresh-2-5-million-investment/