Opublikowano wczoraj o 12:12 1 dzień Jeśli ktoś chce szybko coś odblokować, lub zrobić challenge łatwo i przyjemnie, to pojawił się tryb o nazwie Casual Breaktrugh. Garstka żywych ludzi + stado botów zazwyczaj w jednym miejscu.
Opublikowano wczoraj o 12:30 1 dzień 3 hours ago, sprite said:@Bartg Jaki masz NAT?A nawet nie wiem, ale nie mam żadnego takiego problemu z innymi grami sieciowymi na PC typu CS2.
Opublikowano wczoraj o 16:58 1 dzień 4 hours ago, Hubert249 said:Jeśli ktoś chce szybko coś odblokować, lub zrobić challenge łatwo i przyjemnie, to pojawił się tryb o nazwie Casual Breaktrugh. Garstka żywych ludzi + stado botów zazwyczaj w jednym miejscu.Cos dla mnie ;) Chociaz jak chce daily robic to zazwyczaj szybka 1-2 gierka w Attrition i odfajkowane.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ta, zamiast 150 headshotów z 200m jest 5, zamiast 6000 punktów naprawy 500 czy 1000.Już ludzie narzekają, że za łatwoDla mnie to było pojebane, że dla podstawowego wyposazenia trzeba farmić tygodniami, albo wbijać do lobby z botami.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Teraz jest spoko. Jak ludzie dostaną, to co chcą, to może zaczną się skupiać na walce o przejmowanie celów. Wydaje mi się też, że przeciwnicy dostali białą poświatę, słabo to wygląda, ale przynajmniej ich widać w ciemnych pomieszczeniach
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Nie wydaje ci się, jest po prostu dodana graficzna opcja i odpowiada za to sovis, jest dobrze.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 41 minut temu, Hubert249 napisał(a):Wydaje mi się też, że przeciwnicy dostali białą poświatę, słabo to wygląda, ale przynajmniej ich widać w ciemnych pomieszczeniachByła zawsze, tylko trzeba to włączyć w ustawieniach, może coś grzebałeś?
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Event jest? Zagrałem teraz szybką partyjkę i dostałem 2x więcej expa.Dobra jest 100% bonus do expa, można podbić battlepass.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. No i afera jest, bo podwójny exp jest podobno tylko na Sonce5, a blacharnia i xboxiarze muszą obejść się smakiem EA ma talent do wkurwiania graczy.Niby jakiś deal mają i Sonka dostała jeden dzień więcej, jutro ma wystartować weekend z podwojnym expem na pozostałych platformach.